ARKADASLAR DEMN CAFEYE UGRADIM ARKADASLAR K.O OYNUODU.AMA MARİO GİBİYDİ. BANA EZİQQ DEMESİNLERİ DİE BİŞİ SORMADIM.Bİ KAPIYI KIRDILAR.SORADA TWİN APELER VARDI KÖPRÜ FALAN.YANİ İŞTE AYNI P.S OYUNU GİBİ BİŞİDİ. ORA NERE (BU ARADADA GEBERİP GEBERİP DURUOLARDI ) BİFROST MU?
Mario hiç oynamadın ozmn?Orada dd görevini yapıyorsn.
quote:
Orijinalden alıntı: Alp
Mario hiç oynamadın ozmn?Orada dd görevini yapıyorsn.
eet dd görevi ora mario dio ya
quote:
Orijinalden alıntı: YourMotherWasAngel
eet dd görevi ora mario dio ya
Alıntıları Göster
biri ss koysun ben hiç görmedim
quote:
Orijinalden alıntı: MaSkE22
biri ss koysun ben hiç görmedim
Alıntıları Göster
Nedir bu dd görewi üst konularda warmı tam bilmiyorum çokta araştırmadım işin açıkçası yardım eden olursa sewinirim...
quote:
Orijinalden alıntı: ziiiiz
Nedir bu dd görewi üst konularda warmı tam bilmiyorum çokta araştırmadım işin açıkçası yardım eden olursa sewinirim...
Alıntıları Göster
dd görevi sadece 50 lvl kişilerin girebildiği 50lvl derken parti başkanı 50lvl olacak ve orda belli bir exp alacak yani tanıdıkla içeri giren ve onu partiye almayınki sürekli girin içeriye ve captan failden giriliyor townda ben ilk görevi yapanlardan biriyim ve 8 tan dd sattım warior ve rouge kimse bilmiyordu 80gb para yaptım +1 leri 999dan sattım ((: şidmi +7 leri 200m :d alan yok
cyper-human nicksiz1985 65lvl warior
quote:
Orijinalden alıntı: tiny2003
dd görevi sadece 50 lvl kişilerin girebildiği 50lvl derken parti başkanı 50lvl olacak ve orda belli bir exp alacak yani tanıdıkla içeri giren ve onu partiye almayınki sürekli girin içeriye ve captan failden giriliyor townda ben ilk görevi yapanlardan biriyim ve 8 tan dd sattım warior ve rouge kimse bilmiyordu 80gb para yaptım +1 leri 999dan sattım ((: şidmi +7 leri 200m :d alan yok
cyper-human nicksiz1985 65lvl warior
Alıntıları Göster
50 lvl üzeri giremiyoya yani hee :( ya ben şimdi 50 ye adam mı kasiim :D
50 lvl üzeri giremiyoya yani hee :( ya ben şimdi 50 ye adam mı kasiim :D
Yardımın için çok Teşekkür ederim...
Alıntıları Göster
dd neyin açılımı :D
quote:
Orijinalden alıntı: mertcanavar
Alıntıları Göster
Dagger Defans=dd..............
quote:
Alıntıları Göster
dd artik cok dusmuyo hem o gorev dd gorevi degil monster suspension bilmemne...........
asilinda o gorev bi silah veriyor roguelere +5 cleaver falan her chara farkli herneyse ama gm de soyledi ona devamli girmek bir bug yakinda duzelteccekler girebildiniz kadar girin :)
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mertcanavar
dagger defans
quote:
Orijinalden alıntı: knight_offline
dd artik cok dusmuyo hem o gorev dd gorevi degil monster suspension bilmemne...........
asilinda o gorev bi silah veriyor roguelere +5 cleaver falan her chara farkli herneyse ama gm de soyledi ona devamli girmek bir bug yakinda duzelteccekler girebildiniz kadar girin :)
Alıntıları Göster
Görewin tam olarak nerden alındığını örenemedim Nerden alınıyo_?
Bi de arkadaş 50 lvl ler için demiş 50+ yapamıyomu....
Walla kafam karıştı Mario, dd, görew, +5 silah falan ciddi bi HELP Pls...