Bildirim
mario kart 7
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ekledim hocam.Sizde beni eklerseniz oynarız beraber. Friend Code:1564-3792-9495 -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Demon
ekledim hocam.Sizde beni eklerseniz oynarız beraber. Friend Code:1564-3792-9495
Ekledim :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2251 - 5927 - 9899 Benimki de bu. Oyunu yeni edindim. İstediğinizde oynarız. -
bu başlıktaki herkesi ekliyorum arkadaşlar lütfen ekleyin sizde :D
5172 - 1711- 2015 -
arkadaslarla online oynanabiliyor mu bu oyunda? saatlerce denedik ama yapamadik -
3DS internete bağlıysa oynarsın?
Listeme temizlik yaparsam benide ekleyebilirsiniz dolu şuan :D arada girerim mk7 ye. -
quote:
Orijinalden alıntı: soniczeki
3DS internete bağlıysa oynarsın?
Listeme temizlik yaparsam benide ekleyebilirsiniz dolu şuan :D arada girerim mk7 ye.
olmuyor iste :( gayet tikir tikir calisan 3ds'imle online mario kart oynayamiyorum "arkadaslarimla". normalde onlineda sorun yok. arkadaslarim oyun acikken oyunuma katilamiyor veya ben giremiyorum. community kuruyorum goremiyorlar onuda -
1 - Arkadaşının puanıyla senin aranda çok fark varsa giremezsin.
2 - FC listende online olduğu gözüküyorsa girmesi lazım.
3 - Bilemicem :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: soniczeki
1 - Arkadaşının puanıyla senin aranda çok fark varsa giremezsin.
2 - FC listende online olduğu gözüküyorsa girmesi lazım.
3 - Bilemicem :/
online gozukmuyorlar listemde. onlarda bir sorun var ama cozemedik iste local multiplayerda oynayabiliyoruz sadece o da cok nadiren:/
-------------------
fc
4785-4975-8450
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwar19 -- 5 Mart 2014; 21:40:51 > -
Banada olmuştu 2 arkadaşım online olduğu halde göremiyordum. Mii maker'a girip engellenenler listesi var orda bak yanlışlıkla engellenmiş olabiliyor :D
Mii maker da bi tuşa basıyorduk onuda siz bulun ben unuttum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X