Şimdi Ara

Mario Kart'ta Yeni Competition(Yarışma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Wii sahibiyim ve Mario Kart Wii oyunu da bende var.Ve sizlere duyurmak istediğim konu şu:Mario Kart'taki yeni competition.Çoğumuzun bildiği gibi Mario Kart'a bazı aylarda Wi-Fi'den oynanabilen yarışmalar geliyor.Bu yarışmalarda internete bağlıyken Mario Kart Channel den girip oynayabiliyoruz.Bu yarışma sonunda yarışmayı tamamlama süremizi postalıyoruz.Ve daha sonra Dünya sıralaması çıkıyor.Ben yaptım ve 2 dakikada bitirdim:)Yarışma şu:Galaxy arena adı verilen bir daire şeklindeki adaya benzeyen bir yerde oyuna başlıyoruz.Her aldığımız kutudan hızlandırıcı mushroomlar çıkıyor(Mantar).Ve karşımıza da 2 tane makine geliyor.Bizim görevimiz makinelerin üstüne gelirken mantarları kullanıp ilerlemek ve makineleri aşağı atmak.Bunu 6 kere tekrarlamalıyız.Size accerelation u yüksek olan arabalar seçmenizi öneriyorum.ve galaksi arenada sürekli daire çizerek gaza bastığımızda makineler bir yerde durup bekliyorlar ve biz onların karşısına çıkınca onları atabiliyoruz.mantar yokken onlar bize çarpınca bizi aşağı atabiliyorlar.oyunu en kısa sürede bitirmeye çalışmalıyız.teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.