Şimdi Ara

Mark II almak mantıklı mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iso 1000 ile 2000 arasi gece cekim yapin anlarsiniz farki

bazi kisiler kullanma klavuzunu iyi ezberlemis onemli olan kullanici mark 3 kullanan 6d ye gecmez 6d kullanan mark 3 e gecmek ister ikinci el ilanlardada bu durum var satanlara sorun iki.makine elimin altinda olsa gosterirdim farki mark 4 kullandim havali civali konusanlara bakmayin

mark2 6d mark 3 mark 4 siralamam boyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende braz düşündüm 5d mark 2 yi ama 6d nin sifir fiyatı 5.5k...5d mark 3 un fiyatı 11k ikinci elı 6.5k civarında bu iki cihaz arasında kaldım f/p olrak 6d alınır gibi ikinci el temiz bulunabilsem aslında 5d alırdım ama garantisz sıkıntı yaşarım diye pek sıcak bakmıyorum sizin tavsiyeniz ne olur arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mark II almak mantıklı mı ?
  • bbvdk B kullanıcısına yanıt
    Valla işte dediğime geldi mesele sırf laf kalabalığı buralar kardeşsen bakma hava civa yazanlara iş sokağa çıkınca gerçeklerle karşılaşınca ne nedir ayılıyorsun...mark 2 alınırmı demişsin biz de parana yazık ne yap et 6d al bak keyfine demişiz...6d daha ulaşılabilir olduğu için ve hala geçerli olan pro cihaz mark 3 kalitesinde (bizzat yüksek iso da daha iyi) olduğu için...ayrıntılara takılma memleketin en iyi motor sporları fotoğrafçılarından biridir aşağıdaki linkteki arkadaş...eski arkadaşımdır... hala 6d den vazgeçmez,yani iş çekenle de orantılı...senin ihtiyacının çözümü 6d dir alternatifin yoktur...bu bir fikir çarpışması değil sana göre bana göre değil budur...Al yüzbin shutter temiz bi tane kullan kullanabildiğin kadar hiç bir şey olmaz en kötü perde değişir ilerde basit...şimdi baktım 6d ler alınabilir olanlar 3500 civarı sahibindende pazarlık vs 3000 gibi alınabilir...

www.instagram.com
    Afşin Çelik (@afsincelik) • Instagram fotoğrafları ve videoları
    https://www.instagram.com/afsincelik/?hl=tr

biz beraber aldık 6d lerimizi bu afşin kardeşimle...ben üstüne mark 3 aldım-6d2 aldım-bi süre mark 4 denedim şu an a7r3+metabones ile canon camlarımı kullanıyorum...

http://blog.planet5d.com/2012/12/the-high-iso-battle-of-the-full-frame-heavy-weights-canon-6d-vs-canon-5d-mark-iii/

Bu da milyonlarca karşılaştırmadan biri...6d nin bariz iso üstünlüğü var...zaten çoğu yerde 6d için 5d3 ün kırpılmış versiyonu diye bahseder...yineliyorum 5d3 ten af noktası 4000-8000 enstantane farkı 2 kart yuvası olmaması ve body dışında tek fark yok...daha ne diyeyim paralar ziyan olmasın geçtiğimiz yollardan geçip uzatmayın yolunuzu...
    saygılar...
    Şu da dursun....Mark II almak mantıklı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 3 Haziran 2019; 3:56:21 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.