Bildirim
marka araştırması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ewt fs çok ısınıyor core duo lar 32 bit 64 bit değil.markayla ilgili ben bişey demiyim daha iyi bilen arkadaşlar söylesin -
acer toshiba dell bu üçünden şaşma...seni yarı yolda bırakmazlar... -
HP acer toshiba sony sana önerdiim markalar mümkünse bunlardan birini al
FS lerden uzak durrrr -
fs nedir -
fs FUJITSU SIEMENS oluyo arkadaşım -
komik adamsın kara_eylül kardeşim güldürdün beni... -
bazi arkadaşlar hemen karşi çıkacak fakat SONY lerdende eğer sorunsuz notebook istiyosan uzak dur..
Mesela Alianware markasi,SLİ ekran kartli 5000-6000$(yurtdışı fiyati,herhalde TR'ye gelse 10000$ civari olurdu) olan notebooklar satiyor.ve o kadar para vermelerine rağmen cok sorun cıkariyor.Ülkemizde SONY içme suyu çıkarsa Erikliyi değil SONY'yi tercih et diyen bir zihniyet var..Ekranlari kaliteli olabilir fakat genel olarak cok sorun cıkariyorlar..
Benim kişisel tercihim DELL,Toshiba,HP arasindan olurdu..Sonuçta 3 firmada kendini ispatlamiş firmalar.. -
Kesinlikle fujitsu alma.Kesinlikle teknosadan alma.Kesinlikle toshiba,hp,dell veya acer.Seç birini.Yalnız sıralamaya dikkat et. -
hp derim de baska hiç birsey demem
ama kendim pbell kullanıom ondan da gayet memnunum
saygılar -
BEN HP KULLANIYORUM GAYET MEMNUNUM.BENCE TOSHİBA,HP,SONY,DELL BU MARKALARDAN ŞAŞMA.
-
GÖrdüğün gibi herkes memnun bende memnunun ACERİMDEN
SONY ler biraz tuzlu oluyor
gördüğüm kdarıyla TOSHİBA da pahalı ama biraz
Diğer markalrında fiyatları genelde birbirine yakın oluyor ama stok ürünler genelde çok ucuza gidebiliyor benim geçen sene 1700 dolara alabilceğim cihazlar şu an 1100 dolar valla çok çabuk düşüyor fiyatlar ama USD artıyor
-
toshiba,hp,dell,acer bunlardan şaşma.fs dende teknosadanda uzak dur -
toshiba,hp -
sonyler kaliteli ama çok pahalı alır almaz format çekip sittin sene yüklemeyeciğin bir sürü ıvır zıvır programa dünyanın parasını veriyorsun(ekran kalitesine hiç bişey demiyorum tabii)toshiba dell acer hp bunlardan birini al pişman olmazsın packard bellede iyi diolar ama tam bir fikrim yok.fsden casperdan vs.den uzak dur alırken bimeksi tavsiye ederim üzel kampanyalarıda oluyor. -
kesinlikle hp. 1 yıl boyunca kapanmadı emule server olarak çalıştı, gece ses çıkarmasın diye fanını tamamen kapatmama rağmen hiçbir problem çıkarmadı. kısacası test edildi onaylandı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- monster fan ayarları
- packard bell driver
- tamir süresi 20 günü geçerse
- hp laptop klavye çalışmıyor
- monster güç ışığı yanıp sönüyor açılmıyor
- firmware nedir
- en iyi laptop markaları
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- bilgisayar açılmıyor
- ipad mi macbook mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X