Bildirim
marka megapse mooood:P imkanların imkansız olduğu kıbrıs (cyprus)--(bitti) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Takipteyim giriş iyi :) -
-
selamlar arkadaşlar biraz işlerim çıktı ne kasayla uğrasabildim nede foruma bişey ekleyemedim biraz işlerimdede aksilik çıktı ama neyseki bu arada birazda olsa bişeyler yapmayı başardım :D
öncelikle ön kapağımı söktüm ve kestim
ardından carbon kaplama yapılmaya gitti bu arada bende kasamı komple söktüm fan yerlerini açtım
veeeeeeeeeeeeeee benim için en önemli kısım ön kapağın carbonu ve fan ve led control kısmı tam tamamlanmamış ön kapağımdan bir görüntü.(fan kontrol kısmında bir eksik var sipariş ettiğim fan haftaya gelicek malesef oda gelince tamamlanıcak artık)
bu arada benim siparişler karman çorman oldu işlemci soğutucumun dün gelmesi gerekiyodu ama gelmedi samsung px2370 siparişim yerine bx2350 geldi ama güzel monitör çıktı yinede sevindim ama görüntüler süper :D bunada şükür diyorum napalım :P
yarın kasanın boyası atılıcak bi aksilik yaşamazsam max 2 güne toparlarım sanırım kasayı artık boyadada bi aksilik yaşamazsak :D
bu günlükde bu kadar arkadaşlar arkası yarına :P
-
Fan kontrol kısmını nasıl sabitlediğini anlatabilrimisn bende böyle bişey düşünüyorumda.Güzel gidiyorsun takipteyiz başarılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bu[R]aK -- 8 Nisan 2011; 12:21:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bu[R]aK
Fan kontrol kısmını nasıl sabitlediğini anlatabilrimisn bende böyle bişey düşünüyorumda.Güzel gidiyorsun takipteyiz başarılar
ilk basta teşekkürler yorumun için...
fan kontrol kısmını daha monte etmedim aslında ama tam oturdugu için düşmüyor salladım çıkarmı diye ama hiç boşluk bırakmamışım :) tam ölçü ama yinede bir şekilde tutturucam ama harddisklerin yerine karar vermem gerekiyor eski yerindede kalabilir veya bu gördüğün fan kontrol kısmının arkasında kalıcak şekilde ayarlamayı düşünüyorum
akşama belli olur sanırım yaptığım zaman ayrıntılı resim eklerim
-
son anda bi değişiklik daha yaptım power supply aldım ve fanı üstte olduğu için üst kapakta ona göre yer açıcam malum sıcak hava yukarı çıkar mantığıyla :)
aldığım power supply
HIGH POWER Performance (HP-600-G12S), 600 Watt
-
Bekliyorum resimleri takipteyim devam -
Güzel Gidiyorsun Takipdeyim -
quote:
Bu[R]aK Tarih 8 Nisan 2011; 15:35:41
Bekliyorum resimleri takipteyim devamquote:
unicornn Tarih 8 Nisan 2011; 15:48:39
Güzel Gidiyorsun Takipdeyim
teşekkürler
yalnız istediğim şeyleri bulmakta çok zorlanıyorum psu kablolarına takılan (ismi neydi valla hatırlamıyorum)daha doğrusu giydirilen kılıflardan bulamıyorum burda bi türlü psu nunda 20 pin soketinde var gerisine koymamışlar aradım bulamadım dışardada bana bu konuda yardım edebilecek arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var başka ne şekilde yapabilirim aslında bi fikir var aklımda ama nasıl olur bilmiyorum aşşağıda resimlerde olan su tesisatlarında kullanılan musluklar vb ara bağlantı olarak kullanılan hortumların iki başını kesip başlarını güzelce izole edip florasan yeşile boyamayı düşündüm ama nasıl olur tartışılır sizlerinde fikirlerini almak istedim sizce bu şekildemi yapayım başka fikirlerede açığım tabiki
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: HighWoltage!
Bunu almanı önerebilrim.
http://www.vatanbilgisayar.com/philips-swv206710-philips-swv206710-2m-kablo-duzenleyici/productdetails.aspx?I_ID=45598
çoook teşekkür ederim onu burda bulamam ama aklıma güzel bi fikir getirdi elektrikçilerin kullandığı spiral boruların aynısı onlardan alıp yapabilirim süpersin tekrar teşekkür ederim onun maddesi yumusak tahminim yumuşak olanlarından bulurum bi güzelde boyarım olur hemde süper olur
-
boya öncesi değişiklikler devam ediyor :D (bu gidişle boyaya başlayamıcam sanırım :P )
harddisk leri fan led control kısmının hemen arkasına almaya karar verdim daha önceden aldığım tavsiyelere uydum ;) kısmen nasıl olacagını fotolar anlatır bu arada fan led conrol kısmınında montaj şeklini biraz açıklar sanırım
elimde alüminyum parça vardı onuda değerlendiriyim dedim :)
fan led control kısmının köşesindeki metal çubuk her iki tarafındanda vida takılabilir oldugundan alüminyum parçanın buktuğum kısmına vidalanıcak ve parçam kaba şekilde olduğu için tam nasıl olucağı belli olmayabilir saat 23 kadar çekiç sallayınca gerisini tamamlayamadım yarına tamamlanmış olur sanırım :P
harddisk bolumu resimde görüldüğü yere sabitlenicek tabi biraz kesme biçme istiyor :)
arkası yarın :P
-
Resimler için teşekkür ederim takipteyim güzel gidiyorsun 23 çekiçç devamm devamm -
hadi inşallah güzel bişey çıkacak ortaya -
quote:
Bu[R]aK Tarih 9 Nisan 2011; 12:22:56
Resimler için teşekkür ederim takipteyim güzel gidiyorsun 23 çekiçç devamm devamm
rica ederim fikir olarak biraz yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bende teşekkür ederim... allahtan apartmanda oturmuyorum yoksa 23 kere polis dayanırdı kapıya :P
quote:
kangroo Tarih 9 Nisan 2011; 14:32:37
hadi inşallah güzel bişey çıkacak ortaya
insallah güzel olur normalde bitirmem gerekiyodu modu ama her dakka yeni bişey çıkartıyorum yapmışken bi kerede yapıyım diye ee bide saat 19 a kadar çalışınca haliyle çook ağır gidiyo mod bakalım kafamda canlandırdığım gibi gidiyor şu anda büyük bi aksilik yaşamadım daha ((işlemci soğutucunun zamanında gelmemesi dışında yan kapağı o gelmeden plexi montajı yapamam büyük ihtimalle ucu ucuna sığıcak ama 2 kere uğraşmaktan daha iyidir beklemek )
biraz önce hdd yuvasının kesimi düzeltmesi bitti ön kapağın şu ismini bilmediğim delikli saçının (hani hoparlörlerin önüne konan metal parça varya ondan ) kesimini yaptım biraz bişeyler yemek için mola verdim tekrar devam yetiştirirsem resim koyucam işim bitince
-
yine ben :P insan hiç fan montaj deliklerini unuturmu delmeyi ben unuttum iyimi allahtan boyayı atmadım şansa bu gün çalışıyodum boya yarına kaldı bide hiç hesap etmedim artık montaj sırasında görücez bizim ide kablosu hdd lere yeticekmi geri dönüşüde yok artık pek fazla kestim biçtim bakalım neler olucak hmm yok yok yazarken düşündüm şimdi :P geri dönüşü var ama inatcıyımya ben oraya koyucam uzun ide kablosu mevcutmudur acaba araştırmak lazım -
eehhehhehehe buuuuuuulduuuuuuummm fikir geldi ide kablosu yetmezse türkün aklı yeter eger uzun ide kablosu bulamazsam kasamdan fazlalık olarak söktüğüm 2 dvd rom ların ide girişlerini itinayla söküp ince bi işçilikle birbirine leğimlerim olurmu sana ide uzatıcı iki ide kablosu birbirine bağlanmış olur kabloyu kes biç yapmadan bide ona minik bi kutu yaptıkmı görselide tamam daha önce biri yaptımı acaba merak ettim -
Hayalgücün ve gerekli malzemeleri bulabilmen harika =) Tüm adanayı gezdim karbonfiber bulamamıştım.Ön panelinde var mod yapabiliyorsun bende oda yoookkk -
quote:
Comodo01 Tarih 10 Nisan 2011; 22:34:44
Hayalgücün ve gerekli malzemeleri bulabilmen harika =) Tüm adanayı gezdim karbonfiber bulamamıştım.Ön panelinde var mod yapabiliyorsun bende oda yoookkk
teşşekürler hayal gücüm biraz fazla yaratmayı seviyorum babadan gelen bişi kasamı moda başlamadan kafamda bitirmiştim bile nasıl yapıcağımı (görünüş olarak)
senin ön kapağın olmaması kötü ama çözümsüz değil bence hatta kafamda tasarladım senin başlığa yazarım birazdan.(yazılı olarak ne kadar anlatabilirim bilmiyorum ama hiç olmazsa denicem ;) ))..karbon fiberi adanada bulman benim kıbrısda bulmamdan daha kolay aslında nedenmi kıbrısda sadece 1 tek yerde var ve bir çok parçamı zorla buldum türkiyede olman büyük avantaj arama çabalarını birazdaha artırman lazım emin ol bulursun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X