Şimdi Ara

marka megapse mooood:P imkanların imkansız olduğu kıbrıs (cyprus)--(bitti) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
9.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güç ünitesine ne kadar para saydın bir de kaçlık?
  • quote:

xdorukx Tarih 2 Mayıs 2011; 21:13:31
    Hocam bu mod isinin asi astarini gecmis bence o paraya super kasalar alinir. ama bu sizin zevkiniz karisilmaz tabi,,guzel proje

evet bende hesaplayınca baya bi şeyler mırıldandım içimden başta belirttiğim gibi kıbrıs burası çok pahalı türkiyeye göre tabi ekonomik kazançlarda ona göre o ayrı o yüzden normal geliyor bana bu fiyatlar yeni başka kasa alma konusunda beyendiğim kasalar türkiyede 350 den başlıyor burda hem o ürünü bulması bir dert hemde buldunmu karşına çıkan rakam 500 e yakın bi fiyat oluyor hal böyle olunca kendim bişeyler yapmak bana daha mantıklı geliyor hem istediğim gibi hem sadece bana özel tabiki hemde kendim uğraşıp yaptığım bir kasanın her baktığımda bana verdiği hazzı seri üretim bir kasadan alamam sanırım tabiki seninde fikrine saygı duyurum zevkler ve renkler tartışılmaz ama şuda bi gerçekki ben eğer bu modu istanbulda yapsaydım çook ucuza getirirdim zaten asıl parayı fanlarım tutmuş onlarda zaten türkiye fiyatı 30-33 tl arasıydı onun haricinde 145 TL tutmuş aslında mod

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

quote:

TheTimesOfTR38 Tarih 2 Mayıs 2011; 21:38:47
    Güç ünitesine ne kadar para saydın bir de kaçlık?

600w lık tam olarak hatırlamıyorum tr fiyatı 150imiş zaten bende 180-190 civarı bişeye almışımdır yarın bi sorar öğrenirim kesin olarak
    1. sayfada aldığım ürün modeli mevcut

• Basarilarinin devamini diliyorum hocam sivi sogutmayada gecersin ilerde/
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdorukx

Basarilarinin devamini diliyorum hocam sivi sogutmayada gecersin ilerde/

teşekkür ederim inş.daha iyi işler çıkartabilirim ilerde... sıvı soğutmaya kesinlikle geçicem ama butun parçalarını istanbula gidip almak lazım tabi o tarih ne zaman olur en yakın seneye bu zamanlar heralde
  • Kargo ile gelirse kibrisa sknti oluyor mu ?
  • quote:

Kargo ile gelirse kibrisa sknti oluyor mu ?

kargoyla geliyor ama bin tane derdi var gümrüğe takılıyor sonra gümrükte vergiyi bindiriyolar anında promaforma faturayla geldiğinde dahada bela oluyor yok komisyoncusu bi dünya evrak işi falan filan yani oda çok pahalıya mal oluyor onun yerine istanbula gidip promaforma fatura kestirip çıkarken havaalanında faturayı gösterip vergisini falan filan iade alıp geri dönmek daha mantıklı oluyor tabi valize sığdırman gerek aldığın herşeyi ki tekrar gümrüğe takılmasın burda :) bu şekilde hem parçalar türkiye fiyatının bile altında mal oluyor hemde gezip dolaşmanda sana kar kalıyor
    bu arada unuttum belli bi ücretin altındakilere kargoyla geldiğinde gümrükte para ödemiyosun oda max.100-150 tl olanlar için geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paco_ct -- 3 Mayıs 2011; 18:47:00 >

• 150 Dolar diyilmiydi o :D
  • quote:

150 Dolar diyilmiydi o :D

tam olarak hatırlamıyorum dolarda olabilir
  • kaçak geçir gümrükten :D
    daha sonra hacizli mallar arasından geri alırsın.
    Tabi tekrar para vererek Sıvı soğutma türkiye'de bile bu kadar zorken kıbrısta yapmak ayrı bir dert olur. Bu arada göremedim psunun adını madını veya açıklama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTimesOfTR38

kaçak geçir gümrükten :D
    daha sonra hacizli mallar arasından geri alırsın.
    Tabi tekrar para vererek Sıvı soğutma türkiye'de bile bu kadar zorken kıbrısta yapmak ayrı bir dert olur. Bu arada göremedim psunun adını madını veya açıklama.

ehehehe süpersin güzel fikirde ben onu hacizli mallardan alana kadar anlıyan birisi çıkarsa lazım olur diye gümrükçülerden biri garanti alır daha hacizli mallara çıkmadan hoş burdaki insanların çoğunluğu bilişim özürlü bilgisayarcıya gidip ''bilgisayar istiyorum şöyle ucuz bişey olsun basit olsun bişey yapmıcam bi internete giricem bide OYUN OYNUYACAĞIM'' diyor ben bunu duyunca koptum belki kimilerine göre ukalalık gibi gelicek ama asıl mesele OYUN oynayacaksan parayı dökmen gerektiğini bilmemeleri kıbrısda ucuz yollu oyun oynanıcak pc yapamıyosun...neyse konu dağıldı sanki kıbrısda gerçekten hem parça konusunda sıkıntı var hemde daha sıvı soğutmanın tek bir parçasını bile getiren yok onun bilincinde olan alıcı yokki getirsinler ki getirselerde türkiyede atıyorum 1000 TL ise burda eminimki 2000-2500 TL arasında çıkar allahtan yiğenim bilgisayarcıda piyasanın daha altında alma şansım var misal eskiden istanbulda samsung 19'' lcd 230TL ye aldım burda aynısını buldum fiyatını sorduğumda kulaklarımı yıkatma ihtiyacı duydum acaba kulaklarımda sorunmu var diye 750 TL dedi işte orda bastım küfürü içimden burdan hiç bişey alınmaz diye ama yiğen açınca bilgisayarcı biraz bişeyler almaya başladım diğer bilgisayarcılara göre daha ucuza alıyorum...

psu 1. sayfanın sonlarına doğruydu ama kopyalayıp koyayım burayada :)

quote:

Orijinalden alıntı: paco_ct

son anda bi değişiklik daha yaptım power supply aldım ve fanı üstte olduğu için üst kapakta ona göre yer açıcam malum sıcak hava yukarı çıkar mantığıyla :)

aldığım power supply

HIGH POWER Performance (HP-600-G12S), 600 Watt

marka megapse mooood:P imkanların imkansız olduğu kıbrıs (cyprus)--(bitti)

• dün bi psu görmüştüm x2 fanlı hem üstten hemde arkasından 60+120mm fan. 750w idi sanırım otomatik devirliymiş. Görünce şaşırdım fatura dostu diyordu. 80+ gold yada gümüştü. he silver :D bulayım getirecem buraya onu
  • quote:

dün bi psu görmüştüm x2 fanlı hem üstten hemde arkasından 60+120mm fan. 750w idi sanırım otomatik devirliymiş. Görünce şaşırdım fatura dostu diyordu. 80+ gold yada gümüştü. he silver :D bulayım getirecem buraya onu

hmm güzelmiş iki fan daha iyi hava akışı sağlar ve daha serin olur ama ne kadar ihtiyaç duyulur tartışılır ama yinede güzel markasını hatırlıyomusun
  • SONUNDA işlemci soğutucuda buldum sipariş vermiştim ama getiremediler bundan dolayıda kafaya takıp iyicene bi araştırma yaptım ve uzun aramalar sonucu bulabildiğim hem uygun fiyatlı hemde işime yarıcak tek soğutucu thermaltake contac 29 birazda araştırma yaptım contac 29 hakkında hepimizin bildiği inceleme yapan sitelerinden i7 ile denenmiş ve o.c. yapılmış halde iyi sonuçlar vermiş ve kararımı verip aldım, aldım ama montajı var tabiki bide :) montajını bir hevesle yaptım aşşağıda görüldüğü üzere

YAPTIK montajımızıda iide ya kapak, kapak kapanıyormu ??? HAYIR OLAMAZ BUNU BANA YAPAMAZSIN kapanmadı 5 mm kurtarmadı plexiye dayandı ee napıcaz aldık sonuçta o kadarda aradım zar zor buldum gerimi götürücem !!benmi!! tabikide hayır demokraside çare türkte akıl bitmez

reklamcıya gittim bir güzel 7mm plexi çerçeve olabilecek şekilde içini boş kestirdim mevcut plexi boyutunda bu şekilde 7 mm daha genişlik kazandım biraz çıkıntılı durdu ama düşündüğüm kadarda kötü olmadı tabi reklamcının plexiyi 1mm fazla kesmesini saymazsak yarın onuda hallederim tam olur işte resimleri

ve kapağımız kapandı sonunda, inatla kasaya sığdırdım soğutucuyu

evet bu mod sanırım %98 bitti artık bir iki düzeltmem kaldı son olarak bide ön fan kontrol kısmındaki eksik kalan kısmının parçasınıda buldum yarın onuda hallederim bu mod finish olur ilk mod ama son olmayacak kesinlikle

bu iş bi hastalık ve büyük bir zevk insanın kendinin ugrasıp sadece kendine özgü bir şeyler ortaya koymasının verdiği hazzı anlatmak mümkün değil her gece yatagıma yatarken en az 2 dk kasaya bakmaktan kendimi alamıyorum

hiç mod yapmamış ama yapmak için düşünen arkadaşlara sözüm DAHA NE BEKLİYORSUNUZ iyi kötü illaki bişeyler ortaya çıkıcaktır....

• Plexi ile güzel durmuş arkadaşım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçıksinoplu

Plexi ile güzel durmuş arkadaşım :)

teşekkürler :D
  • işlemci soğutucuyu red scorpion alsaydın daha iyi olurdu. dönerken güzel duruyor o fanlar.
    Daha da güzel olmuş tebrikler.
  • quote:

işlemci soğutucuyu red scorpion alsaydın daha iyi olurdu. dönerken güzel duruyor o fanlar.
    Daha da güzel olmuş tebrikler.

red scorpion da aynı klasmanda bi soğutucu eşdeğer denilebilir yani ama burda (kıbrıs) bulmak için canımı yedim.istediğim markayı veya modeli bir kenara bıraktım zar zor bunu bulabildim keske burda daha profesyonel açıdan parça getiren bilgisayarcılar olsada daha iyilerini alıp yapabilsem bulduğum yerde sadece 3 model vardı öteki 2 modelin Heatpipe alüminyumdu tabanıda öyle o yüzden bulabildiğim en iyi soğutucu diyebilirim :) mecvuren bunu aldım ama performansı yük altında umduğumdan daha ii bir soğutucu çıktı fan konusunda evet biraz basit kaçıyor ışık altında pek beyenmedim ama sessizliği konusunda başarılı bir fan koymuşlar ama kasamda gördüğün diğer nanoxia fx 12 fanlardan buldum onunla değiştiricem onuda :) diğer fanlarla uyum açısından daha iyi olacagını düşünüyorum sürekli parça araştırmasındayım daha iyi parçalar bulursam tabiki değiştirmek aklımda ama biraz yavaşlamayı düşünüyorum artık 1-2 ay sonrasında biraz daha değişiklik yapabilirim.simdilik amacıma ulaştım.
    teşekkür ederim elimden geldiğince iyi bir iş çıkarmaya çalıştım umarım olmuştur

• quote:

Orijinalden alıntı: paco_ct

selamlar arkadaşlar biraz işlerim çıktı ne kasayla uğrasabildim nede foruma bişey ekleyemedim biraz işlerimdede aksilik çıktı ama neyseki bu arada birazda olsa bişeyler yapmayı başardım :D

öncelikle ön kapağımı söktüm ve kestim
    ardından carbon kaplama yapılmaya gitti bu arada bende kasamı komple söktüm fan yerlerini açtım

veeeeeeeeeeeeeee benim için en önemli kısım ön kapağın carbonu ve fan ve led control kısmı tam tamamlanmamış ön kapağımdan bir görüntü.(fan kontrol kısmında bir eksik var sipariş ettiğim fan haftaya gelicek malesef oda gelince tamamlanıcak artık)

bu arada benim siparişler karman çorman oldu işlemci soğutucumun dün gelmesi gerekiyodu ama gelmedi samsung px2370 siparişim yerine bx2350 geldi ama güzel monitör çıktı yinede sevindim ama görüntüler süper :D bunada şükür diyorum napalım :P

yarın kasanın boyası atılıcak bi aksilik yaşamazsam max 2 güne toparlarım sanırım kasayı artık boyadada bi aksilik yaşamazsak :D

bu günlükde bu kadar arkadaşlar arkası yarına :P

karbon fiberi hepsini aynı yöen doğru yaparsan daha hoş durur

• evet dediğin gibi hepsini aynı yöne bakması daha hoş durabilir dikkate alıcam en kısa zamanda düzeltip eklerim resimleri yorumun için teşekkür ederim
  • karbonfiberi nereden aldın?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.