Şimdi Ara

MARKAFONİ batan geminin malları.... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
18
Favori
102.870
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.markafoni.com/markafoni-kupa-270332327942.html

Bu kupaya ne diyorsunuz? İçi paslanmaz çelikmiş. Denemeye değer gibi.
  • 99dan gittiler hummel'lar. Güzel taktik vala ama 1.5 saniyede nasıl alıyorsunuz hocam ya ben sayfayı yeniliyorum. ayakkabı tükenmiş olarak gözüküyor.
  • Hummellar 99dan satılmadı bence. 99tl yazan hummel çorap da diğerleri ile aynı anda tükendi. Çoraba 99tl verecek geri zekalı yoktur heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • terlikk kullanıcısına yanıt
    Çin işi muhtemelen ama ben iki siparişime ekledim. Gelirse görücez :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19tl arzum süpürge gitti
  • İptal ediyorlar beyler. Sebep kalite kontrolden geçmedi

• Etek var bayanlar icin berska 5 lira fakat kumastan çalmislar

• quote:

Orijinalden alıntı: acu540

İptal ediyorlar beyler. Sebep kalite kontrolden geçmedi

Neye göre iptal ediyor diyorsunuz? Onlarca ürün aldım, hepsi hazırlandı olarak görünüyor neredeyse?

US POLO 50 liralık tshirtler için de öyle deniyordu ama kargoya verilmiş.

MARKAFONİ   batan geminin malları....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi datebir -- 19 Haziran 2017; 13:42:5 >
  • Yeni mallar düşmüş :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni mallar gelmiş de anlamadım gitti yine 300ler 400ler havada uçuşmaya başlamış
  • aynı senaryo :) 9 tl ye ındırıyolar tek tek alıyolar bızde bakıyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: datebir

quote:

Neye göre iptal ediyor diyorsunuz? Onlarca ürün aldım, hepsi hazırlandı olarak görünüyor neredeyse?

5 siparişin 3 ü iptal 2 si tedarık edılıyo dıyo ama muhtemelen ınlarda gıdecek. aldıgın tshırt zaten 30 tl cıvarı. adamlar kucuklerle degıl buyuklerle oynuyo dostum :) merrell onlara çorrap sana bana 😉

• datebir D kullanıcısına yanıt
    hocam saat vardı iptal, bebek bezi vardı iptal, ayakkabı vardı iptal, bebek ayakabısı vardı converde 4.99 iptal. Hatunun sepettede aynı tip ürünler hepsi iptal
  • Bu indirimli ürünleri hangi sayfada görüntülüyoruz arkadaşlar?
    Kimse bunu söylemiyor,biri hayrına söylesin en azından özelden biz de bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozlulum67

quote:

Orijinalden alıntı: datebir

quote:

5 siparişin 3 ü iptal 2 si tedarık edılıyo dıyo ama muhtemelen ınlarda gıdecek. aldıgın tshırt zaten 30 tl cıvarı. adamlar kucuklerle degıl buyuklerle oynuyo dostum :) merrell onlara çorrap sana bana 😉

Çok fazla sipariş verdim ve şuan kargoya verilme aşamasında görünüyor kardeşim.

Hayır ben kimseyi koruduğum için değil,bir kısmını foruma da attım zaten.

4.99 TL'ye us polo bulmakta imkansız maalesef. Fred Pery aynı şekilde.

• quote:

hocam saat vardı iptal, bebek bezi vardı iptal, ayakkabı vardı iptal, bebek ayakabısı vardı converde 4.99 iptal. Hatunun sepettede aynı tip ürünler hepsi iptal

Ayakkabı ne markaydı?
    zaten şikayetvara bakarsanız aynı sprun herkesde var ayrıca arkadaşlar kalite kontolden geçemediği için yollamadık diyorlar aradım baya haşir neşir oldum. Daha öncede varmıydı kalite kontrolcü daha önce aldığımız cam ürünler hep kırık geldi dedim. Şimdi mi çalışmaya başladı yoksa kapanıyoruz diye değerli malları kenara ayırmak için birini kalite kontolcü mü seçtiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kansavkaplan

Bu indirimli ürünleri hangi sayfada görüntülüyoruz arkadaşlar?
    Kimse bunu söylemiyor,biri hayrına söylesin en azından özelden biz de bakalım

http://www.markafoni.com/kampanya/son-fiyat-499-999-1999-2999-9999-25690/?prefn1=gender&sz=12&start=60&prefv1
    nine west 19.99 stokta 50 tane vardı 2 tane aldım. Çocuk ayakakbısı converse stokra baya vardı bir 28 bi 29 aldım
  • quote:

nine west 19.99 stokta 50 tane vardı 2 tane aldım. Çocuk ayakakbısı converse stokra baya vardı bir 28 bi 29 aldım

Onu bilmiyorum, ben Matraş aldım 4 tane hepsi hazırlandı olarak görünüyor şuan. Aynı şekilde forumdan bir kaç arkadaşla özelden de ürünler aldık onların da hazırlandı olarak görünüyormuş kaliteli ürünler bu söylediklerim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.