Şimdi Ara

MARKAFONİ batan geminin malları.... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
18
Favori
102.870
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vicdansızlar bu gömleği kim aldı,http://www.markafoni.com/mavi-erkek-gomlek-7633459622652517208.html

çok ayıptır bi tane aldıysanız tamamda toptancı usulle siteye çökmüşsünüz . bir gömlek bulduk tam ödemede kayboldu çok sinir oldum bunu kim aldıysa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • datebir D kullanıcısına yanıt
    zaten 17 si idi kargo tarihi ama hiç kargoya verilmedi şimdide tek tek mesaj atıyorlar iptal diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: acu540

zaten 17 si idi kargo tarihi ama hiç kargoya verilmedi şimdide tek tek mesaj atıyorlar iptal diye

Bilemiyorum kardeşim. Ama şuana kadar hiçbir siparişimde iptal mesajı gelmedi, hatta CK parfüm vardı 75TL'ye gelmişti. 200ml+dedorant internette sadece dedortantı 99 TL idi. Elime ulaştı sorunsuzca + Türkiye'de olmayan kendi CK paketi ile göndermişler.
  • Crocslar tükendi olarak ekleniyor herhalde,yine kendileri çöküyor
  • Atmaca gibi kapıyorlar, bit pazarlarına dönmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tane New Balance çocuk ayakkabı aldım, Teslimat Tarihi 03 Temmuz... Site 30nda kapanıyor!!!!
  • şaka gibiler alır almaz artık iptal etmeye başladılar 400 den 300 den 20 30 10 a düşen ürünleri alınca iptal ediyorlar kalite kontrolden geçemedi diye 15 inde aldığım ürünleri de teker teker iptal ettiler markalı veya daha sonra satılabilecek ürünler hep iptal

• sepette 5 6 urun vardı biranda fiyatları düştü ödemeye geçtim 3 urun ile çıktım:))

• quote:

Orijinalden alıntı: cemall058

sepette 5 6 urun vardı biranda fiyatları düştü ödemeye geçtim 3 urun ile çıktım:))

hocam işe yarar ürünlerse birazdan iptal ederler büyük ihtimalle bence iptal olmayanlar çalışanların gözünden kaçanlar teknosa olayının aynısı oluyor yine
  • Ancyraa kullanıcısına yanıt
    Kargoların gönderileceği kendi sitelerinde yazıyor daha giriş ekranında. 30 Haziran satışların son günü yani.

• enginemre01 E kullanıcısına yanıt
    zaten iyiler sepetimden gitmiş. idare eder olanlar kalmış:))

MARKAFONİ   batan geminin malları....

MARKAFONİ   batan geminin malları....

• cemall058 C kullanıcısına yanıt
    hocam umarım yollarlar gayet iyi alışveriş benim bu tarz olanlar hep iptal.
  • tommy kot pantol da aldım da onlar iptal etmeden ben iptal ettim :))

• Arkadaşlar iptal ediyorlar seri bir şekilde ve sebep olarakta kalite kontrolden geçemedi oluyor. Varsa yetkili birisi mail falan atalım. Çöp dahii olsa gönder sorumluluk bende diyorum yapabileceğimiz birşey yok diyorlar
  • ne zaman sipariş vermistiniz

• cemall058 C kullanıcısına yanıt
    15 inde hocam. Bebek bezinin neyi kalite kontrolden geçmedi acaba. adamın mamalar bile kargoya verildi .sırf sepette daha kaliteli şeyler var dite o da iptal edildi
  • Büyük ihtilalle kendilerine ayırırlar. Ben 3 urun aldım 1 ini kendim iptal ettim. Bakalım bizim sipariş ne olacak.

• Beyler ürün tedarik sürecinde gözüküyor ama para çekildi kartımdan. Ürünü iptal edersem karta geri iade yapılır mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılır

• 3 sepetim iptal oldu :) iadeleri yapıldı. iadede sıkıntı yok ama alamıyoruz :)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.