Şimdi Ara

Markafoniden aldığım parfüm kokmuyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Markafoni'den Hugo Boss parfüm aldım. 100 TL nin üzerinde para verdim, ama parfümü sıktıktan 10 dk sonra, hiç sıkmamışsın gibi. Diyelim tenime uymadı, parfüm çok kalıcı değildi. Hiç olmazsa 1 saat kalsın üzerimde. 15-20 TL verip aldığım doldurma parfümler bile daha etkili. Benimle aynı düşünce de olan varmı? Bu parfüm sahte galiba.

• Değil. Parfümün amacı öyle milletin yanından geçerken püfür püfür parfüm kokmanı sağlamak değil. Zaten sıktıysan düzgünce 4 saat sonrada dibindeki insan onu fark eder.

+ sen zaten 20 dk içinde o kokuyu alamazsın burnun alışacağı için. Kim bilir dışardan nasıl kokuyordur.
  • Bende ATU'den Burberry 100 ml aldım(120 TL). 15-20 dk sonra kokusu gidiyor. Arkadaşa sorduğumda ise kokuyor diyor. Yani kokuyor fakat hissetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC5C7D984 -- 12 Ekim 2011; 15:37:45 >
  • Burun o kokuya alışıyor ve sen hissetmiyorsun ama çevrendeki insanlar farkediyordur. Aynı şu olay gibi karanlık bir odayı gir önce bir şey görmezsın ama bir süre sonra oda hafif aydınlık gibi olur.
  • Tuvalette büyük ihtiyacını giderirken sen içerde pek rahatsızlık hissetmezsin ama işini bitirip kapıyı açınca anlarsın içerde neler olduğunu.
  • Bayanlar yanımdan geçerken öyle bir parfüm kokusu geliyor ki sanki şişenin yarısını sıkmışlar. Ama erkek parfümleri öyle değil. Sorun erkek parfümlerinde yani... Ucuz parfümlerin kokusu daha kalıcı ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lusi -- 12 Ekim 2011; 19:54:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lusi

Bayanlar yanımdan geçerken öyle bir parfüm kokusu geliyor ki sanki şişenin yarısını sıkmışlar. Ama erkek parfümleri öyle değil. Sorun erkek parfümlerinde yani... Ucuz parfümlerin kokusu daha kalıcı ya...

Örnek:Jagler 1 hafta oldu kokusu çıkmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.