Şimdi Ara

Markapark tan yapılacak 150 tl ve üzeri alışverişe 3 aylık macfit üyliği hediye (İş bankası maximum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.155
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

3 ay gidiyorsun hocanın umrunda değilsin ezbere hareket ettiriyor kişisel program yok herkese aynı.3 ay sonunda hoca diyor benden bu kadar daha seninle muhattap olmam bana soru sorma özel ders veriyorum ücreti bu kadar hocaya ayrıyetten para veriyorsun seninle ilgilenmesi için böyle bir yer😀
    Tüm salonlarda durum aynı. 1 hafta hoca hareketleri gösterir program değişene kadar 2 ay 3 ay neyse yalnız başına yaparsın. Takıldığın bir yer olursa hocayı çağırıp bu hareket nasıldı vs diye soruyorsun hızlıca 10 Sn gösterip kaçıyor yine karının Kızın yanına. Özel olarak başında beklesin dersen aylık ücret ödemek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor salonlarında samimi bir ortam yoksa hareketleri öğrenmek için güzel bir kız olman gerekior.
  • hopiden bu firma icin 5tl gelmis sitede girilecek yer yoktu sonradan magazada corap almayi denicem ama corapta 10,50tl yani yinede 5,5 denk geliyor.bilmiyorum belkide almam

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    3 aylık üyelik hediye ama macfit için 3 ay şeklinde paket yok 6 ay ve 1 yıllık var. Yani tamamen bedava olan kısmını kullanıp çıkayım olmuyor umarım farkındasındır hocam. Hangi şehirdesin, tarih bitmeden denk gelebileceksek birlikte gidip siparişini geçip çıkan kodu da veririm

• Daha önce 10-15 gün içinde 1500 lira harcamaya da 3 ay hediye etti. Ben kullanıyorum. Ne kart numarası verdim ne de bir ücret ödedim. Sitesinden maximum promosyon girişinden üye oluyorsunuz. Oldu bitti.
  • HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani kodla sadece 3 aylık kısmını kullanamıyor muyuz ? Gereksiz yere 3 ay daha para veremem bizim buradaki Macfit çok leş.
  • hocam geçen sene gitmiştim aylıkta alınabiliyordu 6 ay yada 1 senelikte kampanya yapıyorlardı 3 ay bedava alıp sonra duruma göre uzatabilirsiniz

• Sadece kart sahibi mi kullanabiliyor üyeliği

• Vatov kullanıcısına yanıt
    konuya aşina değilim sistemi bilmiyorum. websitesinden kayıt bölümüne girince 1 ay 6 ay ve yıllık seçenekler var sadece
  • Bir fizyoterapist olarak hareket paternlerini yanlış gösteren kendilerine PT diyen mi ararsın hava atmak için böğüren mi ararsın maalesef her çeşit var MacFit'lerde. Ha başka salonlarda yok mu onlarda da var ama kız kapıdan girer girmez hoşgeldiniz demeye giden hocayı ilk kez Mac Fit'te görmüştüm. Gelen yeni üyelere artistlik yapacakken yanlış yanlış bilgi veren hocayı çok bozmuşluğum var yanlarında. İlk kez gidecekseniz gitmeyin derim zira stres atayım derken stres olabilirsiniz :)
  • kampanya katılımı dolmuş. yararlanamadım. bilginize...

• quote:

Orijinalden alıntı: walterwater

kampanya katılımı dolmuş. yararlanamadım. bilginize...
    Bilgiyi nerden aldınız hocam

Ben de dün alışveriş yaptım hala kod gelmedi bekliyorum

• iş bankası müşteri hizmetlerinden

• Net %50. Valla cok iyiymis ama kacti.

• walterwater kullanıcısına yanıt
    bu sabah iş bankası müşteri hizmetlerini aradım stokları göremiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrollSlayer -- 14 Nisan 2018; 12:16:29 >
  • tomreader2010 T kullanıcısına yanıt
    Kampanyaya katılım sonucunda size bir kod veriyo o kod ile istiyen kişi kayıt oluşturabiliyor

• ben 2 hafta önce gittim. ayakkabı bakıyorum düzgün ayakkabılar 600 civarında. dedim ayakkabı alayım yarın iade edeyim kampanya var dedim. olmaz öyle şey dediler. tekrar ayakkabılara bakıyorum 150-200 civarı ayakkabı bakıyorum siyah rengi 600 tl olan ayakkabının kahverengisi 200 tl. aldım ayakkabıyı numarası da tam ayağıma göre. kasada adam dedi 600 tl. ben dedim etiket fiyatından isterim dedim. olmaz falan dedi sonunda sattı. ücretini bizden alacaklar fln dese de sattılar. kod anında geldi telefona. hiç ücret ödemeden yaptım kaydımı internetten. sonra avm de dolaşırken dükkan aradı. ayakkabıyı iade alalım siz de kodunuzu kullanın dediler. tamam dedim iadw ettim. 0 tl ye 3 ay üyelik aldım. aylığı 130 tl idi 390 tl kar. ayakkabıyı da iade etmesem 790 tl ile ölücü rekorumu kıracaktım. faturaya 600 tl yazmışlar. başka dükkanların da iade etsem belki 400 tl de cebe kalırdı ama o kadar da ölücü olmayayım dedim. :)

• Kod satan var mı?

• quentin kullanıcısına yanıt
    Ben alışveriş yaptığımda anında kod gelmişti. Engellenen reklam mesajlarınız varsa birde orayı kontrol edin. Gelmediyse gerçekten kampanya bitmiş olabilir.

• Mh ile görüştüm 48 saat içinde gelir dedi

Stok bitti falan demedi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.