Şimdi Ara

Markapon-PO 200TL akaryakıt 180TL+18TL BONUS = 162TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
2
Favori
14.986
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: odrin34

sizinde Kupon/Kargo Durumu sekmesinde kullanılmadı mı yazıyor?

kupon kodunu sms gönderdigim hesabımda da, kodu daha sms atmadıgım hesabımda da "kullanılmadı" yazıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

sizinde Kupon/Kargo Durumu sekmesinde kullanılmadı mı yazıyor?

kupon kodunu sms gönderdigim hesabımda da, kodu daha sms atmadıgım hesabımda da "kullanılmadı" yazıyor...

aynen benimde öyle
  • Alamayanlara bir şans daha ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: mahbekar

arkadaşlar po kart benim adıma , bonus kart eşimin adına,markaponda hesabım yok.sırasıyla ne yapmam gerekir acaba?ödeme yaparken garanti bankası falanmı seçmem gerekiyor.

?????
  • herkese iyi akşamlar. arkadaşlar farklı bonus ve farklı markapon hesabıyla aynı positive karta aynı cepten mesaj atarak katılabiliyormuyuz. yani 1 positive kartta 400 tllik yakıt yükleyebilirmiyiz. bilgisi olan mümkünse kaynagıyla birlikte yanıt verirse sevinirim...
  • Nedir bu ya. Çocuk oyuncağına çevirdiler kampanyayı.Üye olup tam alım işlemini gerçekleştirecektim.Tükendi diyor

gokhan1500 hocam ben alayım fırsatını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahbekar -- 31 Ekim 2012; 19:31:39 >
  • arkadaslar markapondan nasıl bonus puan kazanılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birisi pm ıle bana solerse sevınırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

herkese iyi akşamlar. arkadaşlar farklı bonus ve farklı markapon hesabıyla aynı positive karta aynı cepten mesaj atarak katılabiliyormuyuz. yani 1 positive kartta 400 tllik yakıt yükleyebilirmiyiz. bilgisi olan mümkünse kaynagıyla birlikte yanıt verirse sevinirim...

yukarıki mesajlarda bir forumdaş mail ile bu konuyu sormuş ve olur diye cevap almış, bende 1 kart 2 yükleme talebinde bulundum (birazda zorunluluktan oldu benimkisi, positive kart bulamadım buralarda)
  • bende bu kampanyadan teb kart ile faydalandım ama 18 bonustan eser yok..bi arkadaş bonus yattı diyor..Başka yüklenen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

bende bu kampanyadan teb kart ile faydalandım ama 18 bonustan eser yok..bi arkadaş bonus yattı diyor..Başka yüklenen var mı acaba?

kimsenin yatmadı bonusu kardeş, merak etme
  • 1018 kişi yararlanmış . Koskocaman PO 1018 kişi alınca kampanyayı bitirmiş. Hiç yakışmadı 20 milyon taşıtın olduğu bir ülkede bu kadarcık az kişiye kampanya mı yapılır.
  • quote:

bende bu kampanyadan teb kart ile faydalandım ama 18 bonustan eser yok..bi arkadaş bonus yattı diyor..Başka yüklenen var mı acaba?

hocam bizimde yatmadı bende senin gibi tereddütte kalmıştım ama garantiyi aradım sordum 7'sinde yatıyor dediler bonusu 7-19 arasıda harcamak gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: isqwild

1018 kişi yararlanmış . Koskocaman PO 1018 kişi alınca kampanyayı bitirmiş. Hiç yakışmadı 20 milyon taşıtın olduğu bir ülkede bu kadarcık az kişiye kampanya mı yapılır.

aynı kampanyadan yada buna benzer kampanyadan ayda bir sefer istiyoruz

• 1 kasım a kadar diyor diger yerde de ..- 1 Kasım tarihleri arasinda SMS atılması gerekir diyor.bugun dahil mi degil mi

• 18 tl puan ne zaman yüklenecek yada yüklenen varmı ?

Bana henüz yüklenmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

18 tl puan ne zaman yüklenecek yada yüklenen varmı ?

Bana henüz yüklenmedi

teb yarından yüklenecek dedi...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

18 tl puan ne zaman yüklenecek yada yüklenen varmı ?

Bana henüz yüklenmedi

teb yarından yüklenecek dedi...

Garanti bonus hocam
  • Ayın yedisi değilmi bonus yüklenme tarihi...yada o benzin tarihimiydiya

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

kimsenin yatmadı bonusu kardeş, merak etme

Benim yattı kullandım bile Teb bonus Platinum sahibiyim

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.