Şimdi Ara

Markapon-PO 200TL akaryakıt 180TL+18TL BONUS = 162TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
2
Favori
14.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende sanal kart ile aldım. Bu saatten sonra yapacak birşey yok gibi gözüküyor. Müşteri hizmetleride bugün çalışmıyor. Ne yapalım artık, %19 indirimli olacak derken sanırım %10'a talim edeceğiz.
  • 3 gün oldu alalı ama hala 18 tl'lik garanti bonusu yatmamış
  • Otogaz da alabiliyoruz değil mi bu kampanyadan aldıgımız puanlarla ?

Bilen biri cevap verebilirse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler
  • müşteri hizmetleri bütün bonus kartlar için geçerli olduğunu mail ile bildirdi. dün kampanyaya katılmama rağmen bonuslar halen yatmamış.
    yatan arkadaşlara kaç gün sonra yattı acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunayek

3 gün oldu alalı ama hala 18 tl'lik garanti bonusu yatmamış

bonus.com.tr'de bonusun 7 kasımda yatacağı yazıyor
  • Özetle sanal kartla yapmayalım mı bu alışverişi iyide nasıl güvenip alacağız
  • Ben sanal kartla aldım üstelik kodu da mesaj gönderdim.
    Gözümden kaçmış açıklamalardaki sanal kart olayı.
    Sanal karta yüklenmemesi saçmalık millet sanal kartı teşvik eder internette bunların yaptığına bak.
    İptal de edemem bundan sonra sanırım.
    yüzde 10 indirimle almış olacağız bu durumda başka bir film çıkmaz ise.
  • bankayla görüştüm ing bonus dahil.
  • arkdaşlar deniz bonus geçerlimi acaba ?
    birde tek positive karta 3 tane 200 tl yükletmek olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

avantajix ile ilgili.. %2,5 u durdurmuştu ancak nakit kazan bugün 2,5 tl onayda bekleniyor diye hesabıma yansıtmış ve avantajix gibi uyarısıda yok duyrulur.. tabi 4,5 beklerken 2,5 yansıtması ayrı bir mesele

bu sitenin linkine basıp aldım fakat ortada para mara yok
  • Ben Money Visa ile ve avantajix kullanarak daha önce 1 tane almıştım.
    Bugün ise başka bir Markapon hesabımdan Garanti Bonus MC ve nakitkazan ile aynı PO karta yüklenmek üzere ikinci bir yükleme daha aldım.
    Bu iki işlemde PO kartlar aynı , Markapon hesaplar ve ödenen kredi kartları farklı .
    Kampanya katılım mesajlarını gönderdim, hiç bir sorun yok.
    7 Kasım'da bonus puanlar ve benzin puanları yüklenecek.
    Bonus puanların kullanımı için 19 Kasım son gün, PO benzin puanlarında ise tarih sınırlaması yok.
  • arkadaşlar son 3-4 saat. görmeyen arkadaşlarımız varsa haberleri olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: degidide

arkadaşlar son 3-4 saat. görmeyen arkadaşlarımız varsa haberleri olsun

valla bitane daha alsammı diye düşünüyorum ama ikinci 180 tl bianda tek çekim çok sarasacak o yüzden alamıyorum 4 taksit olayı iptal olmasaydı almıştım 2.yi
  • quote:

quote:

valla bitane daha alsammı diye düşünüyorum ama ikinci 180 tl bianda tek çekim çok sarasacak o yüzden alamıyorum 4 taksit olayı iptal olmasaydı almıştım 2.yi

hocam 1tl karşılığında ocak'a öteleyebilirsiniz eğer bonus'sa kartınız detaylara bonusun sitesinden ulaşabilirsiniz. yukarıda bir arkadaş paylaşmıştı linkini.
  • Avantjix uzerinden alim yapan arkadaslar, Avantajix'te yaptiginiz islemleri gorebiliyor musunuz? Site bakima girmeden once markapon icin itiraz secenegi vardi ama simdi gorunmuyor? Islemler listesinde de bulunmuyor sadece ben mi yasiyorum bu sorunu?
  • quote:

quote:

quote:

hocam 1tl karşılığında ocak'a öteleyebilirsiniz eğer bonus'sa kartınız detaylara bonusun sitesinden ulaşabilirsiniz. yukarıda bir arkadaş paylaşmıştı linkini.

evet güzel fikir hocam teşekkürler

• Az önce Şekerbank'ı aradım. Kampanyaya Şeker Bonus Kartlar da dahilmiş. Bilginize...
  • az önce bende aldım burdaki soru soran arkadaşlar bütün sorularının cevapları aslında kampanya şartlarında açıkça yazıyor biraz okusanız
  • az önce chase manhattan bankasını aradım.chase bonus kartlar dahil değilmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

az önce chase manhattan bankasını aradım.chase bonus kartlar dahil değilmiş...

Çok çok çok iyiydi, akşam akşam iyi geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.