Şimdi Ara

Markapon-PO 200TL akaryakıt 180TL+18TL BONUS = 162TL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
2
Favori
14.986
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim positive kartıma 12.000 puan yüklenmemiş?

ne zaman yüklenecek? nasıl iş yapıyorlar ben anlamıyorum ki?
  • max. 20+10+10+10+10 yüklenebiliyor ötesi yok
  • biraz uzun sürsede 20+10+10 olarak bende gaz aldım...ilkönce 20 tl den sonra limit sorunu verdi..müşteri temsilcisi aracılığıyla olayı halettim..hediye kodu 50505 değil 50510 olarak girin dedi(bu rakamlar positive kart makinasına yazılıyor)
  • 12000 puanım yatmış, iyi güzel. Benim sorum şu: Kaç puana kaç TL lik benzin ya da gaz alınıyor? sitesinde 600 puana 10 TL yazıyor. Bu durumda da 20 TL lik puan demektir ! (Site güncel değil gerçi ama).
    Puanla satın alma işlemi gerçekleştirenler bunu cevaplayabilirse sevinirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delta-epsilon -- 7 Kasım 2012; 23:54:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

biraz uzun sürsede 20+10+10 olarak bende gaz aldım...ilkönce 20 tl den sonra limit sorunu verdi..müşteri temsilcisi aracılığıyla olayı halettim..hediye kodu 50505 değil 50510 olarak girin dedi(bu rakamlar positive kart makinasına yazılıyor)

verdigin kod için tşkrlr. bugün gittim adamlar inat etti olmaz öyle şey diye. mh'yi arattırdım onlarda 200tl'yi tek seferde çekebileceklerini söylediler. fakat depoyu doldurmadan denemelerini söyledim ve denediler ve 40 tl den fazla yükleyemediler. artık sorunu anladıgımıza göre sizin kodu veririz hallederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delta-epsilon

12000 puanım yatmış, iyi güzel. Benim sorum şu: Kaç puana kaç TL lik benzin ya da gaz alınıyor? sitesinde 600 puana 10 TL yazıyor. Bu durumda da 20 TL lik puan demektir ! (Site güncel değil gerçi ama).
    Puanla satın alma işlemi gerçekleştirenler bunu cevaplayabilirse sevinirim. Teşekkürler.

dogru biliyorsunuz fakat yanlış hesaplıyorsunuz.60 puan 1 tl ve 600 puanda dediginiz gibi 10 tl yapar. fakat 12000/60=200tl yapar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

quote:

Orijinalden alıntı: delta-epsilon

12000 puanım yatmış, iyi güzel. Benim sorum şu: Kaç puana kaç TL lik benzin ya da gaz alınıyor? sitesinde 600 puana 10 TL yazıyor. Bu durumda da 20 TL lik puan demektir ! (Site güncel değil gerçi ama).

dogru biliyorsunuz fakat yanlış hesaplıyorsunuz.60 puan 1 tl ve 600 puanda dediginiz gibi 10 tl yapar. fakat 12000/60=200tl yapar...

Doğru haklısınız. Birden heyecanla yanlış hesaplamışım :)
  • teb bonus yüklenen oldumu hiç?
  • Dün akşam po ya gittim.yakıt almadan önce puanları deneyelim dedim.sonuçta 1 adet 20 tl 4 adet 10 olmak üzere 60tl lik puan kullanabildim.ama ilginç olan money puanı da orada kullanabildim.18 tl yi yakıt alırken kullanamazsınız yazıyordu.
  • arkadaşlar ne bonus(teb) nede po puan yatmadı hala, bu durumda olan varmı?
  • quote:

quote:

biraz uzun sürsede 20+10+10 olarak bende gaz aldım...ilkönce 20 tl den sonra limit sorunu verdi..müşteri temsilcisi aracılığıyla olayı halettim..hediye kodu 50505 değil 50510 olarak girin dedi(bu rakamlar positive kart makinasına yazılıyor)

verdigin kod için tşkrlr. bugün gittim adamlar inat etti olmaz öyle şey diye. mh'yi arattırdım onlarda 200tl'yi tek seferde çekebileceklerini söylediler. fakat depoyu doldurmadan denemelerini söyledim ve denediler ve 40 tl den fazla yükleyemediler. artık sorunu anladıgımıza göre sizin kodu veririz hallederler.

ayrıca adet sayısını girerken her 1 adet 10 tl....mesela 50 tl lik alacaksanız adet sayısı 5 olarak girilmeli...

• Günlük 60 tl limit ne yaaa.Çocuk oyuncağına çevirmişler.
  • şikayetleriniz için mail adresi info@poas.com.tr
    bir daha po ya uğramam zaten.rezil ettiler olayı.

twitter :https://twitter.com/PetrolOfisiAS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 8 Kasım 2012; 11:22:19 >
  • Denizbank'a yatmamış, kampanyaya dahil miydi onu da tam anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Kazandığımız puanları günlük 20 TL'lik çekler halinde kullanacaksak tam bir eziyet. Zaten PO'ya bir türlü ısınamadım.

puanlar yatmış, kullanan oldu mu? kullanma kısıtı var mı diyecektim mesajları gördüm OK, belli oldu biraz kıvranacaz, niye yazmazlar bunu kampanya koşullarına olacak şey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 8 Kasım 2012; 11:41:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

şikayetleriniz için mail adresi info@poas.com.tr
    bir daha po ya uğramam zaten.rezil ettiler olayı.

twitter :https://twitter.com/PetrolOfisiAS

al benden de okadar po'daki punları kullanınca bir daha po'dan asla almam... Zaten bakıyorum hep po sinek avlıyor diğer istasyonlara göre boş
  • quote:

quote:

quote:

ayrıca adet sayısını girerken her 1 adet 10 tl....mesela 50 tl lik alacaksanız adet sayısı 5 olarak girilmeli...

dostum yanlış anlamadım degilmi? bu 20+10+10 şeklindeki alımı 50505 koduyla aldın. 50510 koduyla herhangi bir limit yok 200tl bile alınabilir...

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum yanlış anlamadım degilmi? bu 20+10+10 şeklindeki alımı 50505 koduyla aldın. 50510 koduyla herhangi bir limit yok 200tl bile alınabilir...

dostum hediye kodu:50510 Adet sayısı: her 1 adet 10 tl 5 girerseniz 50 tl'lik direk alırsınız..

yani; hediye kodu:50510 adet sayısı: 20 ise 200 tl'lik yakıtı 1 seferde alabilirsiniz..

benim gittiğim yerde bilmiyordu hemen kartın arkasındaki numarayı aradım bu şekilde çözdük..

• arkadaşlar puan yüklendiğini internetten bakabiliyomuyuz po karta tşkler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum hediye kodu:50510 Adet sayısı: her 1 adet 10 tl 5 girerseniz 50 tl'lik direk alırsınız..

yani; hediye kodu:50510 adet sayısı: 20 ise 200 tl'lik yakıtı 1 seferde alabilirsiniz..

benim gittiğim yerde bilmiyordu hemen kartın arkasındaki numarayı aradım bu şekilde çözdük..

eyvallah dostum dogru anlamışım...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.