Şimdi Ara

Marketglory online strateji oyunu ile para kazanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu genel olarak tanımlayacak olursam ; Marketglory, dünya çapında oynanan ve 2.5 yıldır aktif bir şekilde hizmet veren browser tabanlı ekonomi,ticaret,strateji ve savaş oyunudur.
    Kısaca oyun, gerçek hayatın sanal ortama aktarılmış hâlidir.
    Sabır ve emek ile birlikte kolay, gittikçe artan bir kazanç sistemine sahiptir.

Oyunda yatırımsız kazanmak da mümkün fakat en az 5 ayınızı falan alıyor bi 20 euro kazanabilmek için. daha çabuk ve daha ele gelir kazançlar sağlayabilmek için ben yatırım yaparak oynamanızı tavsiye ederim.(20 euroluk başlangıç paketi var bu sizi bi 2-3 ay ileri atıyor ) günde sadece bi kaç saatinizi ayırarak bu sistemden para kazanmanız mümkün arkadaşlar.( ki bi çoğumuz günümüzün en az 3-4 saatini internette boş boş gezinerek geçiriyoruz.bunu kazanca çevirebilirsiniz ). oyun ing. ve biraz karmaşık bu yüzden sürekli birinin desteğine ihtiyacınız olucak tüm sorularınızı cevaplayacak , bunun içinde kayıt olursanız benimle iletişime geçtiğiniz taktirde her konuda yardımcı olurum.

edit: yakın zamanda kendi şirketimi açtım. refim olarak üye olanlara gelişene kadar ücretsiz ürün veriyorum. bu şirket sayesinde ve kendime ait başlangıç stratejisiyle normal bi üyeye göre 3 kat daha hızlı gelişiceksiniz arkadaşlar.

kayıt linki :http://www.marketglory.com/strategygame/deffinetly

paypal ödeme belgem:http://imgim.com/7460incid7008832.jpg

oyundan ödeme aldığıma dair görüntü :http://imgim.com/deffinetly.jpg

daha detaylı bilgi için beni faceden ya da skype dan eklerseniz oyun hakkında konuşabiliriz

face :https://www.facebook.com/halilibrahim.donmez.31

edit : arkadaşlar kayıt olup iletişime geçmeyenler var bu yüzden buraya da yazayım ilk başladığınız an 1 work ve 10 fıght yapmanız gerekiyor fakat benimle iletişim halinde olmanız önemli oyunda daha çok kazanmanız için başlangıç stratejinizi anlatmam lazım. eğer face ya da skype dan ulaşamıyorsanız site üzerinden de özel mesaj atabilirsiniz..

edit: böyle de bi şey var ilgili arkadaşlar için
    http://forum.donanimhaber.com/m_90604698/f_//tm.htm#90604698

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffinetly -- 21 Nisan 2014; 2:33:41 >

• güncel
  • güncel
  • güncelleme

yakın zamanda kendi şirketimi açtım. refim olarak üye olanlara gelişene kadar ücretsiz ürün veriyorum. bu şirket sayesinde ve kendime ait başlangıç stratejisiyle normal bi üyeye göre 3 kat daha hızlı gelişiceksiniz arkadaşlar.
  • güncel başlık. arkadaşlar lütfen kayıt olduktan sonra benimle iletişime geçin. oyunu çözmeden bu kazandırmıyor vakit kaybı demeyin ben hem bilgi açısından hemde oyun içinde yardımcı olucam zaten daha hızlı gelişmeniz için.
  • Mesajım bulunsun, ilerde oynarım
  • güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultima online ve Kripto para
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Niyeyse bu tarz konularda sadece konuyu açan kişilerin mesajları var. Durum bu olunca da insan güvenemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslına bakarsanız başlığı görüp kayıt olanlar oluyor fakat buraya cevap atmıyorlar ya da bana direk özel mesaj yoluyla ulaşıyorlar sanırım bu yüzden ;) güven meselesinde araştırmadan göremezsiniz tabi ama ben hiç bir yerde site hakında olumsuz bir yazı görmedim kendimde 6 aydır oynuyorum çok daha uzun süredir oynayanlar da var. zaten yazımda da açıkça belirttim yatırım yapmadan 20 euro kazanmanız en az 5 ayı bulur daha kısa sürede kazanmak güç bu yüzden oyundan ziyade sistem yatırım üzerine işliyor desek yanlış olmaz. yatırımsız da kazanırsınız ama siteye epey üye çekmek lazım :) bu da biraz ilgi alakayla olmayacak şey değil tabi neden olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deffinetly

aslına bakarsanız başlığı görüp kayıt olanlar oluyor fakat buraya cevap atmıyorlar ya da bana direk özel mesaj yoluyla ulaşıyorlar sanırım bu yüzden ;) güven meselesinde araştırmadan göremezsiniz tabi ama ben hiç bir yerde site hakında olumsuz bir yazı görmedim kendimde 6 aydır oynuyorum çok daha uzun süredir oynayanlar da var. zaten yazımda da açıkça belirttim yatırım yapmadan 20 euro kazanmanız en az 5 ayı bulur daha kısa sürede kazanmak güç bu yüzden oyundan ziyade sistem yatırım üzerine işliyor desek yanlış olmaz. yatırımsız da kazanırsınız ama siteye epey üye çekmek lazım :) bu da biraz ilgi alakayla olmayacak şey değil tabi neden olmasın.

Dostum refine kayıt olabilirim ama nasıl güvenecez..

Alttakide benim linkim oyundaki arkadaşlar varsa ulaşsınlar.

http://www.marketglory.com/strategygame/d3atly543

• hangi noktada güven probleminiz var ben onu anlayamadım. benim refimden kayıt olmanız ile admine kayıt olmanız arasında sizin adınıza hiç bir fark yok. aynı vergiyi yine ödüyorsunuz bi şey değişmiyor kazandıklarınızdan br kısmı admine gider bu oran sabittir her koşulda alınır sizden. Ama bir masterınızın olması oyunda sizi birinin yönlendirmesi adına önemli ve açıkçası 6 aylık bi oyuncu olarak tecrübemin yeterli olduğunu düşünüyorum oyun hakkında hemen hemen her şey hakkında bilgim var. Bunlar sizin için bir avantaj benim yönlendirmem ile kendi başınıza oynamanız arasında çok fark var. Bu durum zaten bi çok şey için geçerli değil mi ? Ayreten şirketim var hızlı gelişmeniz için bi süre ücretsiz ürün de vericem diyorum daha ne olsun :) masterı olmayıpta oyun içerisinde sağdan soldan bu nedir, şu nasıl olur diye bilgi almaya çalışan tonla insan var. Benim de görevim bu ben szie oyunu öğreticem bi süre ücretsiz ürün vericem sizin benden yana kazancınız bu olucak. Daha da güven konusunda nasıl bi açıklama yaparım bilmiyorum artık gerisi size kalmış :)

edit: yine ayreten face ve skype adresimi verip kendimi açığa vermişim buna rağmen nasıl bir güven problemi yaşıyorsunuz :) faceden ekleyin daha detaylı konuşalım arkadaşlar gerçek hesabımdır. oyun hakkında bi sorunuz ya da bi şikayetiniz olursa da her zaman o adresten bana ulaşabileceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffinetly -- 24 Nisan 2014; 2:15:41 >

• quote:

deffinetly

Birkaç soru sorayım o halde , gelen cevaplara göre bende başlayabilirim.

1-) Oyunun 3 5 sene içinde kapanma ihtimali var mı , o kadar uğraşıp sonra yaptığımız boşa gitmesin ?

2-) Oyuna borçlanma şansım var mı herhangi bir şekilde ?

3-) 2 3 ay kazanmasam da olur. 20 25 tl falan yatırarak ne kadar miktar kazanabilirim aylık ?

4-) Dün oyuna şöyle bir bakayım diye kayıt olmuştum , senin için önemli mi senin ref'inden kayıt olmam ? ( gerçi para kazanıyorsun sonuçta ama ) (hesap ismini güzel almıştım yeniden açasım gelmiyor hiç. Gerçi kesin de değil daha karar da vermedim başlamaya ama )

Not ; En önemli soruyu unuttum. Günlük ortalama ne kadar süremi alır ? Bu soru başlayıp başlamamama karar verecek bir nevi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 24 Nisan 2014; 7:57:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

quote:

deffinetly

Birkaç soru sorayım o halde , gelen cevaplara göre bende başlayabilirim.

1-) Oyunun 3 5 sene içinde kapanma ihtimali var mı , o kadar uğraşıp sonra yaptığımız boşa gitmesin ?

2-) Oyuna borçlanma şansım var mı herhangi bir şekilde ?

3-) 2 3 ay kazanmasam da olur. 20 25 tl falan yatırarak ne kadar miktar kazanabilirim aylık ?

4-) Dün oyuna şöyle bir bakayım diye kayıt olmuştum , senin için önemli mi senin ref'inden kayıt olmam ? ( gerçi para kazanıyorsun sonuçta ama ) (hesap ismini güzel almıştım yeniden açasım gelmiyor hiç. Gerçi kesin de değil daha karar da vermedim başlamaya ama )

Not ; En önemli soruyu unuttum. Günlük ortalama ne kadar süremi alır ? Bu soru başlayıp başlamamama karar verecek bir nevi.

Günde 1 kere çalışıyorsun

10 kere savaşma hakkın var

Savaş süresi 10 dk

toplamda 100dk falan yapıyor sanırım.

hesapla işte onun dışında 2 3 bir şey yapsan tabi yapmak zorundada değilsin dövüşleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 24 Nisan 2014; 13:32:22 >

• quote:

hangi noktada güven probleminiz var ben onu anlayamadım. benim refimden kayıt olmanız ile admine kayıt olmanız arasında sizin adınıza hiç bir fark yok. aynı vergiyi yine ödüyorsunuz bi şey değişmiyor kazandıklarınızdan br kısmı admine gider bu oran sabittir her koşulda alınır sizden. Ama bir masterınızın olması oyunda sizi birinin yönlendirmesi adına önemli ve açıkçası 6 aylık bi oyuncu olarak tecrübemin yeterli olduğunu düşünüyorum oyun hakkında hemen hemen her şey hakkında bilgim var. Bunlar sizin için bir avantaj benim yönlendirmem ile kendi başınıza oynamanız arasında çok fark var. Bu durum zaten bi çok şey için geçerli değil mi ? Ayreten şirketim var hızlı gelişmeniz için bi süre ücretsiz ürün de vericem diyorum daha ne olsun :) masterı olmayıpta oyun içerisinde sağdan soldan bu nedir, şu nasıl olur diye bilgi almaya çalışan tonla insan var. Benim de görevim bu ben szie oyunu öğreticem bi süre ücretsiz ürün vericem sizin benden yana kazancınız bu olucak. Daha da güven konusunda nasıl bi açıklama yaparım bilmiyorum artık gerisi size kalmış :)

edit: yine ayreten face ve skype adresimi verip kendimi açığa vermişim buna rağmen nasıl bir güven problemi yaşıyorsunuz :) faceden ekleyin daha detaylı konuşalım arkadaşlar gerçek hesabımdır. oyun hakkında bi sorunuz ya da bi şikayetiniz olursa da her zaman o adresten bana ulaşabileceksiniz.

Ben adminden oldum senin refine nasıl geçeriz?

• 1- oyun 2.5 yıldır aktif ve yeni bir site daha açtılar goal tycoon adı altında. siteye yapılan yatırımlara şahit olduğum için, benim görüşüme göre sitenin en az 2 yılı daha var. Tabi dediğim gibi bu benim görüşüm :)
    2- oyuna borçlanma gibi bir ihtimalin yok
    3- 20-25 tl pek gelişimini etkilemez ama 20 euroluk başlangıç paketi var 1 seferlik alınabiliyor normalde 50 euro olan experience i 20 euroya alıyorsunuz. Bu paket sizi 2-3 ay önde başlatıyor. bu yatırım ile koyduğunuz 20 euroyu 3-4 ay da çıkarırsınız. ondan sonraki aylarda aylık en az 10 eurodan başlarsın ufak ufak artat bu miktar. Yani kısacası 3-4 aydan sonra kazanacağınız her miktar size kar kalır. Oyuna getirebileceğiniz ref. miktatına ya da tekrardan yatırım yapıp şirket açma durumunuza göre kazancınız değişiklik gösterir. ama en kötü ihtimal arkadaş çevrenizden, netten vs 2-3 refiniz olsa 5 ay sonra aylık rutin 20 euro geliriniz olur diye düşünüyorum
    4- benim için elbette önemli. benim için olduğu kadar senin içinde önemli çünkü normal bi oyuncuya göre en az 3 kat daha hızlı gelişiceksiniz bunun sözünü veriyorum birinin yönlendirmesi lazım tek başınıza hareket ederseniz kazanmanız kolay olmaz. aldığın ismin sonuna nokta vs. koyarak tekrar aynı isimden alabilirsin bence sorun olmaz. İsim çok da önemli değil bana kalırsa :)
    son soruna da ort. bi üye olarak oynasan totalde 2-2.5 saatten fazlanı almaz ki bu sürede sürekli oyun başında geçirmiyorsun atıyorum bi fıght yaptın 10 dk sürüyor sonra yine tıklıyorsun bundan ibaret yani başını ağrıtıcak düzeyde görevler yok :)

• benim linkim ile tekrardan kayıt olman gerekiyor. az önce arkadaşa da dediğim gibi aynı isimde ısrarcıysan çok küçük bi değişiklik ile yeni hesabını o isimle alabilirsin :)
  • quote:

1- oyun 2.5 yıldır aktif ve yeni bir site daha açtılar goal tycoon adı altında. siteye yapılan yatırımlara şahit olduğum için, benim görüşüme göre sitenin en az 2 yılı daha var. Tabi dediğim gibi bu benim görüşüm :)
    2- oyuna borçlanma gibi bir ihtimalin yok
    3- 20-25 tl pek gelişimini etkilemez ama 20 euroluk başlangıç paketi var 1 seferlik alınabiliyor normalde 50 euro olan experience i 20 euroya alıyorsunuz. Bu paket sizi 2-3 ay önde başlatıyor. bu yatırım ile koyduğunuz 20 euroyu 3-4 ay da çıkarırsınız. ondan sonraki aylarda aylık en az 10 eurodan başlarsın ufak ufak artat bu miktar. Yani kısacası 3-4 aydan sonra kazanacağınız her miktar size kar kalır. Oyuna getirebileceğiniz ref. miktatına ya da tekrardan yatırım yapıp şirket açma durumunuza göre kazancınız değişiklik gösterir. ama en kötü ihtimal arkadaş çevrenizden, netten vs 2-3 refiniz olsa 5 ay sonra aylık rutin 20 euro geliriniz olur diye düşünüyorum
    4- benim için elbette önemli. benim için olduğu kadar senin içinde önemli çünkü normal bi oyuncuya göre en az 3 kat daha hızlı gelişiceksiniz bunun sözünü veriyorum birinin yönlendirmesi lazım tek başınıza hareket ederseniz kazanmanız kolay olmaz. aldığın ismin sonuna nokta vs. koyarak tekrar aynı isimden alabilirsin bence sorun olmaz. İsim çok da önemli değil bana kalırsa :)
    son soruna da ort. bi üye olarak oynasan totalde 2-2.5 saatten fazlanı almaz ki bu sürede sürekli oyun başında geçirmiyorsun atıyorum bi fıght yaptın 10 dk sürüyor sonra yine tıklıyorsun bundan ibaret yani başını ağrıtıcak düzeyde görevler yok :)

PM attım.

• quote:

benim linkim ile tekrardan kayıt olman gerekiyor. az önce arkadaşa da dediğim gibi aynı isimde ısrarcıysan çok küçük bi değişiklik ile yeni hesabını o isimle alabilirsin :)

isim değilde

1 work

20 kere fight

10 kere gazete

1 süt içtim

geri dönmeyeyim şimdi 1 2 gün zarar edicem
  • 1-2 gün zarar değil çok daha fazla kar ediceksin :) tahminim 2 günde 3 try den fazla kazanamamışsındır ama benim refimden kayıt olsaydın en az 5 try kazanacaktın. + fıght ve workten başka yapabileceklerin de var :) fıghttan daha fazla kazanman için sütü bedava vericem ben bi süre senin bu 2 günlük kaybını 2 günde telafi ederiz sıkıntı olmaz. ama daha da ısrarcı olmayayım yine de sen bilirsin :)
  • quote:

1-2 gün zarar değil çok daha fazla kar ediceksin :) tahminim 2 günde 3 try den fazla kazanamamışsındır ama benim refimden kayıt olsaydın en az 5 try kazanacaktın. + fıght ve workten başka yapabileceklerin de var :) fıghttan daha fazla kazanman için sütü bedava vericem ben bi süre senin bu 2 günlük kaybını 2 günde telafi ederiz sıkıntı olmaz. ama daha da ısrarcı olmayayım yine de sen bilirsin :)

tamam dostum kayıt oldum hemen

http://www.marketglory.com/strategygame/dexter01903

ne yapacaz şimdi? biz gelişince sende kazanacan sonuçta 1 2 taktik verde başlayalım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.