Bildirim
marketi kazıkladım (ss li)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ayip, günah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hoş değil
Yaş kaç?
-
Buna benzer bir olay bende yaşamıştım. İncir alırken en pahalısından almıştım ama çalışan arkadaş en ucuz incir fiyatından tartmıştı.
Çıktıktan sonra fişe bakınca anladım. Geri dönüp söyledim. Marketin müdürü de oradaydı. Gelip hatasından dolayı çalışanı azarladı.
İyi mi yaptım kötü mü yaptım anlamadım.
-
Bu el niye bu kadar minnak
bu olaya "fuss" deniyo. İngiltere'de bilinen bi kavram, sözlükte arayınca "yaygara" falan yazar fuss için. işte böyle restoran tarzı market tarzı yerlerde iyi niyetli şekilde bi geri bildirim yaptığında müdürün ortaya çıkıp mevzu yaratması durumudur. sen aslında öyle polemik olsun istemiyosun.
İngiltere'de salatadan böcek çıksa bunu söyleyemeyen müşteriler var. adam söylese, önce garson özür diliyo, sonra usta getiriliyo o özür diliyo, sonra müdür geliyo bütün müşterilerin önünde özür diliyo. bütün masalar dönüp bakıyo nooluyo lan diye. işte fuss budur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ee bir şey demesem bu sefer de vicdanım el vermez. İki çıkmaz yol gibi.
-
Sait abi diye girdim
-
Bu gibi durumlarda japonlar gibi davranmaya şimdi başlarsak,
100 yıl sonra daha güzel millet oluruz, şu anda aşırı uyanığız.
-
idolüm Sait
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ayip, günah.
|
Hoş değil
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X