Bugun itibariyle marketplace'den film indirme başladı fakat preview bolumune girdiğimiz zaman 56-C00DF238 diye bir hata veriyor.Nedenini bilen veya çözebilen varmı?
Sadece USA sinirlari icersinde olanlara ozel diye biliyorum
Bahsettiğin hata kodu, HDD'nin görünmemesinden kaynaklanıyor ve şu sıralar çoğu kişi bu hata kodunu görmekte. HDD'de alan yetersizliği değil, bağlı olan bir HDD'nin olmamasından kaynaklanıyor. Tabi herkesde HDD olduğuna göre, Live tarafında bir sorun var demektir. Beklemek lazım. Aşırı yüklenme olabilir.
Sanırım live'da bir sorun var fakat filmde indiremiyoruz bu seferde ''This item is not available from your current location'' diyor.Ben bu işi anlamadım.
arkadaslar live da bir problem var ben de de ne market place ne de xbox live kısmı yükleniyor.hani loading gibi bir işaret var ya o cıkıyor işte hep kalıyor öyle sanırım bu hortlayan banlanma yüzünden
vay be teğmensin bende onbaşı olmaya çalışıyorum
lime wirede bendede problem var demekki herkesde olan bir problem o açılmıyo donup kalıyo :d
arkadaslar live da bir problem var ben de de ne market place ne de xbox live kısmı yükleniyor.hani loading gibi bir işaret var ya o cıkıyor işte hep kalıyor öyle sanırım bu hortlayan banlanma yüzünden
punishersadi dostum sabirla bekle hepsi yerine geliyor
quote:
Orjinalden alıntı: alppla
Sanırım live'da bir sorun var fakat filmde indiremiyoruz bu seferde ''This item is not available from your current location'' diyor.Ben bu işi anlamadım.
Filmler ms puanlari karsiliginda 24 saat limitli olarak kiralanabiliyor. Bu mesajda bulundugun lokasyon sebebi ile uygun olmadigini soyluyor. Sanirim bolge kodu ile alakalı.
Live'da problem yok! Bulundugun ulkeden yukleyebilirsin filimleri, LISANS diye birsey vardir.
PAL demiş zaten. Bulunduğu ülkede bir sorun yok ki.
Avrupa tek bir ulkeden ibaret degil. Her avrupa ulkesi icin videomarketplace acikda degil su an. Ingiltere ve Almanya videomarketplace acilmis olabilir ama tam emin degilim.
peki multy oyun oynaya biliyormusunuz onda bi sorun yokmu?eğer sadece film indirmek istediğinizde hata veriyorsa bolgeyile ilgi bir uyumsuzluk var ki oyle gorunuyor da .bu arada bu kadar torrent sitesi varken ne luzum var boşuna ms e okadar para vermeye ustelik KİRLAMAK çok saçma ya madem okadar ms puanı harcıyoruz izin ver de artık film bizim olsun ya nu bu komedi valla ..hep parayı duşunuyor bu ms hep para...
quote:
Orjinalden alıntı: arash0
peki multy oyun oynaya biliyormusunuz onda bi sorun yokmu?eğer sadece film indirmek istediğinizde hata veriyorsa bolgeyile ilgi bir uyumsuzluk var ki oyle gorunuyor da .bu arada bu kadar torrent sitesi varken ne luzum var boşuna ms e okadar para vermeye ustelik KİRLAMAK çok saçma ya madem okadar ms puanı harcıyoruz izin ver de artık film bizim olsun ya nu bu komedi valla ..hep parayı duşunuyor bu ms hep para...
torrent sitesinden bekle anam bekle gelmiyor o 720p vmw.ler, ms'den yüksek hızla indirilebiliyor.. Zaten olay yavas yavas bırakın kiralamayı, satın almaya doğru gidiyor. CD kullanmama-nakliye ücreti olmayışı maliyetleri düşüreceğinden, bu platformdan HD film indirmek makul fiyatlar çerçevesinde olursa süper olur. Ben kiralamayı hesapladım 500 ms point karşılığı 10YTL filan, filmler 380 ms points yani 7.5 YTL gibi oluyor. Şu anda hali hazırda HD DVD player diye bir cihaz opsiyonu varken, satın alma işlemi başka bir bahara kaldı galiba.
Arkadaşın verdiği hata kodunu google'da aratınca, çoğu kişinin gördüğü birşey olduğu anlaşılıyor ve geçici bir sorun olduğundan bahsediliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme