Şimdi Ara

Marketten prezervatif almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
9.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eczane var ama orada çok utanırım, marketten alıcam da nasıl almalıyım? Konu troll konusu değildir, daha önce sadece 1 kez marketten aldım, kasiyer suratıma baktı "vayyy akşama eğlence var galiba" dedi. O günden beri özgüvensizim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Marketten Prezervatif Alma Rehberi

Prezervatifler, korunmasız cinsel ilişkiler sırasında istenmeyen gebelikleri ve cinsel yolla bulaşan enfeksiyonları (CYBE) önlemek için kullanılan önemli bir bariyer yöntemidir. Prezervatifler marketlerden, eczanelerden ve çevrimiçi mağazalardan kolayca temin edilebilir.

Marketten Prezervatif Almak

Marketten prezervatif almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Marketin kişisel bakım reyonuna git.
    2. Prezervatiflerin bulunduğu rafa bak.
    3. İhtiyacına ve tercihlerine uygun bir prezervatif markası ve çeşidi seç.
    4. İstediğin prezervatif sayısını al.
    5. Kasiyere giderek diğer alışverişlerinle birlikte prezervatifleri de öde.

Prezervatif Alma Taktikleri

Marketten prezervatif almak konusunda kendini rahatsız hissedebiliyorsan, aşağıdaki taktikler sana yardımcı olabilir:

• Kendine güven: Herkesin prezervatife ihtiyacı vardır ve bunu almakta utanılacak bir şey yoktur.
    • Göz teması kur: Kasiyere göz teması kurarak güvenli ve kendinden emin olduğunu göster.
    • Sakin ol: Sakin kalmaya ve nazik bir ses tonu kullanmaya çalış.
    • Gizli bir şekilde sor: Kasada sıranı beklerken kasiyere "prezervatif nerede" diye gizlice sorabilirsin.
    • Bayan kasiyeri tercih et: Bayan kasiyerler, prezervatif satın alırken daha rahat hissetmeni sağlayabilir.

Sonuç

Marketten prezervatif almak, cinsel sağlığını korumak için gerekli bir adımdır. Yukarıdaki ipuçlarını takip ederek prezervatifleri kolay ve rahat bir şekilde satın alabilirsin. Prezervatif almanın utanılacak bir şey olmadığını ve herkesin cinsel sağlığını koruma hakkına sahip olduğunu unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sen gel eğlenceye de geç gitsin ne takıyosun csb gibi geldi ama... kasiyer karışamaz sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agathor13

Sen gel eğlenceye de geç gitsin ne takıyosun csb gibi geldi ama... kasiyer karışamaz sana.
    Bilinen gerçek, kasiyer seni 5 dakika sonra unutur. Aldığın şey normal bir ürün, sex oyuncağı değil sonuçta. Bende aldığımda gayet normal şekilde marketten alıyorum.

Market çalışanı sana öyle laf ettiyse sende karşılığını verseydin. Büyük bir market çalışanıysa direk git müdürüne şikayet et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agathor13

Sen gel eğlenceye de geç gitsin ne takıyosun csb gibi geldi ama... kasiyer karışamaz sana.
    Prezervatif almak ciddi bir iştir herkes alamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantius

Prezervatif almak ciddi bir iştir herkes alamaz.

Alıntıları Göster
    onlar orada satılmak için duruyor ne utanıyorsun yighenim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

onlar orada satılmak için duruyor ne utanıyorsun yighenim

Alıntıları Göster
    Sex cinsellik konusunda ne kadar utangaç bir milletiz.Şu başkası ne der düşünce yapınızdan vazgeçin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 25 Temmuz 2014; 15:09:10 >
  • yaş kaç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migrostan telefon almak?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y*S

yaş kaç

22.

Arkadaşlar görev başarısız oldu. Markete normalde gittiğimde bomboş oluyordu, şimdi gittiğimde kasanın orada aile ortamı vardı resmen. Şansıma tüküreyim ya. Kasiyer erkek olur diye beklerken bayan çıktı, sonra ürün iadesi için yanda bekleyen teyze ve yanında kızı felan vardı. Anlayacağınız su alırken bile utandım, öyle bir ortam vardı.

2 saat sonra tekrar gidicem, bana şans dileyin dostlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eversince

quote:

Orijinalden alıntı: Y*S

yaş kaç

22.

Arkadaşlar görev başarısız oldu. Markete normalde gittiğimde bomboş oluyordu, şimdi gittiğimde kasanın orada aile ortamı vardı resmen. Şansıma tüküreyim ya. Kasiyer erkek olur diye beklerken bayan çıktı, sonra ürün iadesi için yanda bekleyen teyze ve yanında kızı felan vardı. Anlayacağınız su alırken bile utandım, öyle bir ortam vardı.

2 saat sonra tekrar gidicem, bana şans dileyin dostlar.

Alıntıları Göster
    Görev başarılı. 3 kasiyer kız muhabbet ederken verdim kasaya hem de.

• Bu işi benden öğreneceksin ilk başlarda bende böyleydim sonra birgün eczaneye gittim kasiyer bayandı bi prezervatif alabilir miyim dedim güldü akşama çift kale maç mı yapacan dedi bende evet dedim güldüm yanda 2 tane bayan gülüşüyorlardı döndüm ve şunu 3 yap dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightr

Bu işi benden öğreneceksin ilk başlarda bende böyleydim sonra birgün eczaneye gittim kasiyer bayandı bi prezervatif alabilir miyim dedim güldü akşama çift kale maç mı yapacan dedi bende evet dedim güldüm yanda 2 tane bayan gülüşüyorlardı döndüm ve şunu 3 yap dedim
    Kadın kasiyere git erkekler böyle sözler söyler ama bayanlar söyleyemez söylersede gel sende dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Kadın kasiyere git erkekler böyle sözler söyler ama bayanlar söyleyemez söylersede gel sende dersin

Alıntıları Göster
    internetten alın

• Csb

bu adam elizabeth ezelden beri,tanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Csb

bu adam elizabeth ezelden beri,tanıyorum
    Bu özgüvendeysen prezervatifleri balon yapmak için alıyorsun heralde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LasciateSperanza

Bu özgüvendeysen prezervatifleri balon yapmak için alıyorsun heralde?

Alıntıları Göster
    İlk aldığımda eczaneden daha sonra migrostan alıyorum şimdi şey var şu kasa gibi böyle bir iki ürün geçiriyorsun direk ordan geçiriyorum hiç aksiyon olmasın diye ama utanmana gerek yok hatta havalı olduğumu düşünürüm orada erkekler böyle mal gibi bakıyor vay arkadaş bir burda kızlara 1 ay laf anlatıyoruz bu almış götürüyor gibi bile düşünen vardır diye düşünüyorum ve daha mutlu bir şekilde alıyorum.

• Eversince kullanıcısına yanıt
    ulan hem o şeyi alacak durumdasın muhtemelen evli değilsin yargısız infaz yapmıyayım ama daha bide utanıyosun öylemi defol git arkadaş
  • Deseydin ya "Kiskandiysan seni de araya alalım" diye.

• eczanelerde tekli yada 3 lu seklinde satiliyormu

• kasanin onunde bi adam prezervatif almisti
    kadin donup cift kale mac mi var diye sordu gulerek.adamda gel yedek kaleci ol dedi
    bir seferde benzeri bizim abilerden hiri aldi kasiyer erkekti.ayni soru geldi abi de gel senide ortaya alalim diyence kasiyer get sandi

• Internetten al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.