Şimdi Ara

Marks & Spencer 'da çalışan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugüne kadar kendi marketim vardı orayı işlettim birde 2 yıl bi elektronik firmada çalıştım.7-8 aydır işsizdim.İş aramalar falan filan .... Marks & Spencer 'dan aradılar gecen cuma gittim görüşme başarılı geçti.Geçti de nasıldır bu satış elemanlıgı varmıdır önerileriniz dikkat etmem gereken noktalar.tahsil yok malum açık lisedeyim yaş 23 anasını satayım :) her neyse birazda alternatif olmadığı için giriyorum.şartları falan fena değil.Bekliyorum o güzel cevaplarınızı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raxable -- 9 Şubat 2015; 15:18:31 >

• Marks&Spencer bizim sektör.Perakende sektörünü iyi bilirim bende tekstilciyim.Ama M&S de çalışma şartları nasıldır onu bilmiyorum.Her şirketin kendine özgü politikaları olur.Ben sana genel olarak perakendede satış danışmanlarının neler yaptıklarından bahsedeyim.Büyük ihtimalle ilk başta oryantasyon gibi birşeyler olur.Hemen her reyonda belli sürelerde çalışırsın.Kozmetik ve bayan iç giyim haricinde tabi.Oralara sadece bayan danışmanlar veriliyor müşteriler rahatça alışveriş etsinler diye.Perakendede en önemli şey mağaza düzenidir.Zaten genelde müşteriler kendileri bakıyor ürünlere.Beğendiklerinin uygun beden numaralarını filan danışmanlara soruyorlar.Oradaki ilk amacın kıyafet düzeni olacaktır senin.Bir müşteri ürünü alır inceler ve koyar.İşte sende müşteri gittikten sonra o kıyafeti tekrar katlayıp düzenleyeceksin bölümünü.Çok sıkıntılı bir iş değildir ancak uzun süreler boyunca ayakta kaldığın için ayak ve bacaklarda ağrılara neden olabilir.Birçok arkadaş başladığında bunlardan şikayetçi oluyor.Birde bayram dönemlerinde mağazalar çok yoğun olur.O dönemde biraz sıkıntı yaşarsın,onun dışında özellikle haftaiçleri gayet rahat bir iş akışın olur.

Kısaca bir Satış temsilcisinin yapacağı şeyler bunlardır birader.

• hocam eksik olmayın gayet açıklayıcı olmus,tşk ederim.Diğer arkadaşlardanda alabilirim görüşleri
  • Naptın hocam nasıl geçti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.