Şimdi Ara

[MARMARA]61 Bedensel Satılır (Itemlarla)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle karakteri özet geçeyim. Bu konuyu açtığım an itibariyle karakter aşağıdaki özelliklere sahiptir.

61 level Bedensel,
    Öfke M3, Kılıç Çevirme M4, Hava Kılıcı M1
    At seviyesi 11, Madencilik 4, At çağırma şansı 80%, Kombo 2
    15 günlük exp takviyesi, 23 günlük eşya ele geçirme şansı ve yang toplama özellikleri
    31 tane geçiş bileti (satılabilen olsa bırakmazdım heralde), 60 tane cesaret pelerini, 10 tane kötü ruh kovma kağıdı
    3 tane ejderha parşomeni (level sandığından çıkan)
    Ork görevi bitmiş durumda, Lanet kitabı görevinden 2 tane verdim 13 tane kaldı

Itemlara gelirsek:
    +9 Ölümcül (2000 hp, 10 kılıç savunma, +4 savunma taşı, +3 hız taşı)
    +9 Dolunay (35 ort, +3 kritik ve canavar taşlı)
    +9 Aslanağzı (düz)
    bunlar dışında çok önemli olmaya itemlar var 1500 hpli 1 level ayakkabısı, +7 demir kask, 500 hpli kolye gibi.

Yukarıdaki her şeyle birlikte hesap 200 TL dir. Nasıl alacağınız konusuna gelirsek eğer İstanbul'da oturuyorsanız kolaylıkla bir internet kafede buluşup halledebiliriz. Eğer uzakta oturuyorsanız size hesap numaramı veririm ancak parayı yatırdıktan sonra hesabı verebilirim. Eğer ben güvenmiyorum parayı alır kaçarsın diyorsanız oyunfor.com üzerinden 240 TL'ye güvenli bir şekilde alabilirsiniz. Oyunfor yönetimi siz satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra beni telefondan arayarak hesabı kendilerine vermemi söylüyorlar. Ben hesabı kendilerine verdikten sonra onlar kontrol ediyor ve ilandaki yazanlar gerçekten de doğruysa bütün bilgileri değiştirip hesabı size veriyorlar.

Oyunfor ilan linki:http://www.oyunfor.com/metin2/karakter-satisi/61-level-marmara-61-level-bedensel-itemli/78748/
    İletişim:http://facebook.com/raepheles

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krapcher -- 25 Ocak 2015; 7:54:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Krapcher

Merhabalar,

Öncelikle karakteri özet geçeyim. Bu konuyu açtığım an itibariyle karakter aşağıdaki özelliklere sahiptir.

61 level Bedensel,
    Öfke M3, Kılıç Çevirme M4, Hava Kılıcı M1
    At seviyesi 11, Madencilik 4, At çağırma şansı 80%, Kombo 2
    15 günlük exp takviyesi, 23 günlük eşya ele geçirme şansı ve yang toplama özellikleri
    26 tane geçiş bileti (satılabilen olsa bırakmazdım heralde), 40 tane cesaret pelerini, 10 tane kötü ruh kovma kağıdı
    Ork görevi bitmiş durumda, Lanet kitabı görevinden 2 tane verdim 13 tane kaldı

Itemlara gelirsek:
    +9 Ölümcül (2000 hp, 10 kılıç savunma, +4 savunma taşı, +3 hız taşı)
    +9 Dolunay (35 ort, +3 kritik ve canavar taşlı)
    +9 Aslanağzı (düz)
    bunlar dışında çok önemli olmaya itemlar var 1500 hpli 1 level ayakkabısı, +7 demir kask, 500 hpli kolye gibi.

Yukarıdaki her şeyle birlikte hesap 250 TL dir. Nasıl alacağınız konusuna gelirsek eğer İstanbul'da oturuyorsanız kolaylıkla bir internet kafede buluşup halledebiliriz. Aksi takdirde bana önce itemların bir kısmını ver ben parayı vereyim ya da hesabı ver önce sonra parayı vereyim gibi şeylerle gelmeyin. Ben size oyunda verdiğim eşyanın ya da hesabın peşinden koşamam. Siz bana verdiğiniz paranın peşinden rahatlıkla koşabilirsiniz.

Eğer İstanbul'da oturmuyorsanız size banka hesap numaramla birlikte adımı ve soyadımı vereceğim. İsterseniz facebook veya skype üzerinden konuşabiliriz işlemi gerçekleştirirken. Öncelikle size hesabı içinde eşyalar yokken veririm. Siz kontrol edersiniz daha sonra bana ücretin yarısı olan 125 lirayı verdiğim iban numarasına gönderirsiniz internet bankacılığı aracılığıyla. Paranın yattığını görünce siz email değiştirme işlemini kendiniz yaparsınız oyunun sitesinden. Ben de mail ile oynaylarım. Hesap sizin üstünüze geçmiş olur tamamen şifreyi de değiştirirsiniz. Daha sonra ücretin geri kalan kısmı olan 125 lirayı da yollarsınız. Ben de size yukarıda saymış olduğum eşyaları oyundan takas aracılığıyla veririm.

Yukarıda bahsetmiş olduğum işlem dışında hiçbir şekilde satış yapamam. Dediğim gibi ben size önceden hesap ya da eşya verirsem bunun peşinde koşamam. Fakat sizin benim hesabıma yollamış olduğunuz para karşılığında hiçbir şey almamış olmanız düpedüz hırsızlıktır ve suçtur. Rahatlıkla beni şikayet edebilirsiniz. Tabi ki aramızda internet üzerinden geçen konuşmayı (facebook ya da skype olsun) kaydedeceğim. Daha fazla güvende hissetmek istiyorsanız benden banka hesap numaram, adım ve soyadım dışında bilmek istediğiniz bilgi varsa dediğim gibi konuşabiliriz.

İletişim:http://facebook.com/raepheles

Hocam kesinlikle ilk cari vermeyin item calan emek hirsizlari var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çar çöp kardeşim 250 tl etmez
  • 200 tl mi 50 tl ederse opte başına koy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.