Selam arkadaşlar bu bölümün sıralama hareketi hakkında görüşleriniz neler biliyorsunuz ismi ybs olarak değişti geçen sene 113 k ile kapandı 100 k ile tercih edeceğim açıkçası gelmesini çok istiyorum sizlerin de tahminleri kimi yerlerde tutuyor siz nasıl görüyorsunuz ihtimali
Bu arkadaşımın konusunu da gördüm o da bakarsa güzel olur teşekkür ederim
Hocam ben hali hazırda m.ü öğrencisiyim zaten bir akademisyeni de görme fırsatım oldu çok kısa onlar isim değişiminden ötürü bir yükselme bekliyor ama ben 10-20k bi yükselme olmaz diye düşünüyor ve umut ediyorum pek fazla da tercih eden görmedim valla ama yine içimde bir korku var
Durum tek kelimeyle bu kadar güzel özetlenebilirdi valla
İyi ki bu yazıyı gördüm bende yeni açıldı sandım marmara ybs almancayı tercih listeme ekledim ama geri çıkarıcam şimdi
Ne için çıkarıyorsunuz hocam sıralama olarak mı tatmin etmiyor
Exodia474E
kullanıcısına yanıt
hocam 113 bin benım sıralama 43 bın o yuzden buyuk ıhtımal cıkaracam 21 e dusucek tercıhlerım
İngilizcesi yeni açıldı hocam
Heir of slytherinH
kullanıcısına yanıt
Aynen o sırada İngilizce mantıklı tercih olur hocam almanca sıralaması için ne diyorsun sence ne olur sıralama inşallah çok artmaz 13 k üstünden bekliyorum ama şüphelerim var
Hocam bilemiyorum açıkçası ama sıralama artacaktır umarım girebilirsiniz
Heir of slytherinH
kullanıcısına yanıt
Ben de artma bekliyorum ama umarım öyle çok artmaz teşekkür ederim temennin ve cevabın için senin listeni de gördüm ing başa yazmışsın nasip olursa kampüste tanışırız ben hali hazırda mü öğrencisiyim sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım
Exodia474E
kullanıcısına yanıt
Hocam gelmeyecekmiş gibi hazırlıklı olun bence ama geledebilir net bir şey söyleyemeyiz inşallah diyelim
Exodia474E
kullanıcısına yanıt
Hangi bölümdesin hocam
Heir of slytherinH
kullanıcısına yanıt
Valla hocam altlarda almanca işletme de tercih ettim o da 106k genel kanı olarak rehberlikçiler düşme bekliyor umarım bu 2 sinden biri olur
Heir of slytherinH
kullanıcısına yanıt
Şu an kimya bölümünde kaydım var silme dilekçem işlemde önümüzdeki hafta hallolur gibi
Heir of slytherinH
kullanıcısına yanıt
Herkes için hayırlısı olsun
Exodia474E
kullanıcısına yanıt
Hocam almanca işletme dışında türkçe işletme yazmayı da düşünüyor musunuz