Şimdi Ara

MARMARA DEPREMİ PERDE ARKASI OKUMADAN GEÇMEYİN SAKIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABD DEPREM ÇIKARMIYOR, İDDİA SADECE İSRAİL VE ABDNİN FAY HATLARI ÜZERİNDE OYNAMA YAPTIKLARIYLA İLGİLİ, BUNDA ŞÜPHESİ OLAN VARMI ARANIZDA,
  • EVET ARKADAŞIM ARAŞTIRDIM İŞİM GEREĞİDE SÜREKLİ ARAŞTIRIYORUM, NİKOLA TESLANIN HAYATINI BİR DEĞİL BİR KAÇ KAYNAKTAN ARAŞTIRDIM HEPSİDE AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR, BU GÜN İNTERNETTEN ARATSAN BULURSUN, SÖYLEDİKLERİMİN HEPSİ SAĞIR SULTAN TARAFINDAN BİLİNEN OLAYLAR ARAŞTIRMAYADA GEREK YOK HOŞ
    quote:

Orjinalden alıntı: airduncan

quote:

Orjinalden alıntı: DansGuardian

NE FİLMİ KARDEŞİM, HİÇMİ ARAŞTIRMIYOSUNUZ HİÇMİ KULAĞINIZA BİYERLERDE BİŞEYLER GELMİYO, HİÇMİ DEPREM BÖLGELERİNDE YAŞAYAN YAKINLARINIZ YOK, HİÇMİ IRAKTA OLANLARI TAKİP ETMİYORSUNUZ,
    AMERİKA VE İSRAİLİN FAY HATLARIYLA OYNAMASI YENİ BİR OLAY DEĞİL, ELEKTROMANYETİK TEKNOLOJİYİ GELİŞTİRMESİ HİÇ YENİ BİR OLAY DEĞİL,
    1907 YILINDA NİKOLA TESLA BİNLERCE AMPÜLÜ 400 KM ÖTEDEN KABLOSUZ YAKMAYI BAŞARMIŞTI UNUTMAYIN, BU TEKNOLOJİ 1907 DE KALMADI HALA GELİŞTİRİLİYOR, AFGANİSTAN İRAN BİLE BU TEKNOLOJİ ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR BİZİM TÜRKİYEDE DAHA ADI DUYULMADI,
    İRANDAN AFGANİSTANDAN BİLE GERİLERDEYİZ ANLAYACAĞINIZ,

KANIT NERDE KARDEŞİM SEN OKUMUYOR ARAŞTIRMIYOSAN BEN NE YAPAYIM

sen okuyup araştırıyonda mı bu bilgileri öğrendin
    kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyorsunuz

• japonyada deprem olmuyomu?ne bu gizli internet şakasımı?japonyada her gün ortalama 100 kadar(hissedilmeyenlerle berabar)deprem olur.o koca koca gökdelenlerde kimsenin burmu bile kanamaz nerdeyse.sebep gayet açık mütahitleri bizim gibi malzemeden çalsaydı japonya her sene yıkılıp tekrar kurulmak zorunda kalırdı.japonyada yılda enaz birkaç büyük deprem olur ki burada olsa aynı depremler tahminimce enaz 3-4 bin kayıp veririz
  • quote:

Orjinalden alıntı: airea

Ya x-files ta felan izlediğimiz şeyleri benzedi bu abd nin deprem çıkarması felan...
    Bu kadar geyik ötesi bişi az duydum hayatımda...
    Ekonomi üniversitesinin bilgi işlem müdürü bu komploları biliyor ama başka bilen yok:)
    Ya bu türden bir olay olmuş olsa, türkiyede en azından bunu bi yerlere sızdıran bi adam olmaz mı?
    Ecevit sezer felan hepsi olayı bilecek ama renk vermicekler, abd ye hiç bişey demeyecekler, 20000 insanımız öldü ama napalım, proje gizli o yüzden bişey demeyelim diyecekler... Akıl alacak şey mi bu?
    Ayrıca bu tür bir teknoloji üzerinde çalışılıyor olabilir ama sizin aklınız alıyo mu yerin binlerce metre altındaki fay hatlarını şimdiki teknoloji ile harekete geçirme muhabbeti? Hiç dünyanın ne kadar büyük olduğunu felan aklınıza getirdiniz mi? tek bir depremde bile atom bombasının binlerce milyonlarca katı enerji açığa çıkarken, insanların elekromanyetik dalgalarla felan kıta faylarını harekete geçirmesi mümkün mü sizce?
    Bırakın bu saçma sapan geyikleri artık...

TABİ YA NEDEN SÖLEMESİNLER HAKLISIN ÇIKIP DİCEKLERKİ İŞTE GİZLİ BİR PROJE İÇİN BİZ İZN VERDİK ONLARDA BÖLE YAPTI KUSURA BAKMAYIN HERŞEYİN SORUMLUSU BİZİZ CEZAMIZ NE İSE ÇEKELİM KOMİK OLMA YA.
    UNUTMAYALIM BELKİ SADECE TEORİ FAKAT MANTIKSIZ DEİL VE AMERİKA VE İSRAİL GİBİ KARAKTERDEKİ 2 ÜLKENİN BÖLE BİŞEY YAPMASI BANA HİÇ SIRADIŞI GELMİYOR.
    SONUÇTA OZAMAN YAŞANAN ŞEYLERDEN YOLA ÇIKILMIŞ BİR YAZI VE HERŞEY ÇOK MANTIKLI BİR ŞEKİLDE OTURMUŞ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corny -- 19 Ekim 2005, 13:44:26 >

• KANIT LAZIM ARKADAŞLARA KANIT,
    ZAMANI GERİYE SARACAKSIN DEPREM ANINDA OLANLARI YAŞANANLARI BİRE BİR GÖZLERİYLE GÖRMESİ LAZIM ARKADAŞLARIN,
    ADAMLAR EVİMİZİN İÇİNE GİRDİLER, ONU GEÇTİLER BEYİNLERİMİZE GİRMEYE UĞRAŞIYOLAR, BİZ DAHA KANIT PEŞİNDEYİZ,
  • quote:

TABİ YA NEDEN SÖLEMESİNLER HAKLISIN ÇIKIP DİCEKLERKİ İŞTE GİZLİ BİR PROJE İÇİN BİZ İZN VERDİK ONLARDA BÖLE YAPTI KUSURA BAKMAYIN HERŞEYİN SORUMLUSU BİZİZ CEZAMIZ NE İSE ÇEKELİM KOMİK OLMA YA.
    UNUTMAYALIM BELKİ SADECE TEORİ FAKAT MANTIKSIZ DEİL VE AMERİKA VE İSRAİL GİBİ KARAKTERDEKİ 2 ÜLKENİN BÖLE BİŞEY YAPMASI BANA HİÇ SIRADIŞI GELMİYOR.
    SONUÇTA OZAMAN YAŞANAN ŞEYLERDEN YOLA ÇIKILMIŞ BİR YAZI VE HERŞEY ÇOK MANTIKLI BİR ŞEKİLDE OTURMUŞ.

Mantıklı bi şekilde yerine nasıl oturttun merak ettim:)
    Ben de mantıklı bi şekilde hikaye yazıp depremi yerin dibinde yaşayan ve daha önce hiç bilinmeyen, zeki bir canlı türünün çıkardığını felan iddia edeyim, mantıklı bulursan ona da inan:)

Deprem araştırmaları yapan bilimadamlarının konuşmalarını dinlersen ya da bu konuda yazılanlar okursan, sanırım daha mantıklı olur. Ne hikmetse bilim adamları dünya kadar araştırma yapıp da kitaplar yazdıkları halde, hiçbirisi bu komplo teorileri ile ilgili bişey anlatmazken, bi takım süper mantık dehası arkadaşlar hemen depremin gerçek nedenini ortaya çıkarabilmişler:)

Bravo size:) Kim tutar bu büyük mantık dehalarını:)

• internet işte uydur uydurabildiğin kadar....Şehir efsanesinden bol ne var.
  • NE KANITI İSTİYORLAR BENDE ANLAMADIM...
    DEDİGİN GİBİ HERFLER BİZİM HERŞEYİMİZİ İSTİYORLAR ONLARIN BİZE MUHTAÇ OLMASI GEREKİRKEN HER KONUDA YALVARIYORUZ YOK BİZİ AB YE ALIN vs.. EWET ÜLKEMİZİ HİÇ BİR ŞEY YOKMUŞCASINA ELİMİZDEN ALMAK İSTİYOR LAR.HERİFLER SANKİ OLACAKLARI BİLİYORLARMIŞ GİBİ BORLA ÇALIŞAN ARABA ÜRETTİLER.EN SON BOMBA ETİBANKIN SATILIGA ÇIKARILMASI OLDU.VE ALICISININ AMERİKA OLMASI NEKADAR GARİP BELKİ BİR ÇOGUNUZ NE ALAKA DİYECEK.BOR İŞLETMELERİ VE İHALELER ETİBANKTA NEKADAR GARİP DEİLMİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: airea

quote:

Mantıklı bi şekilde yerine nasıl oturttun merak ettim:)
    Ben de mantıklı bi şekilde hikaye yazıp depremi yerin dibinde yaşayan ve daha önce hiç bilinmeyen, zeki bir canlı türünün çıkardığını felan iddia edeyim, mantıklı bulursan ona da inan:)

Deprem araştırmaları yapan bilimadamlarının konuşmalarını dinlersen ya da bu konuda yazılanlar okursan, sanırım daha mantıklı olur. Ne hikmetse bilim adamları dünya kadar araştırma yapıp da kitaplar yazdıkları halde, hiçbirisi bu komplo teorileri ile ilgili bişey anlatmazken, bi takım süper mantık dehası arkadaşlar hemen depremin gerçek nedenini ortaya çıkarabilmişler:)

Bravo size:) Kim tutar bu büyük mantık dehalarını:)

TABİ YA DOGRU SÖLEDİN BİLİMADAMLARI AÇIKLAMASINI YAPIYOR AMA NEDENSE BU BİLİMADAMLARI TÜRK OLMUYOR NE GARİP DİMİ.TÜRK BİLİM ADAMI DİYE TVYE ÇIKAN KİŞİLERİ BEN HAYDAR DÜMENDEN FARKSIZ GÖRMÜYORUM KUSURA BAKMA.
    İSRAİL ASKERLERİNİNDE ÜLKEMİZDE OLMASININ SEBEBİ İLERİ GÖRMELERİNDEN KAYNAKLANIYOR ZATEN HERİFLER YARDIM İÇİN DEPREM OLMADAN TÜRKİYEYE GELMİŞLER HELAL OLSUN ADAMLARA VAYBE....

• quote:

Orjinalden alıntı: DansGuardian

AMERİKA VE İSRAİLİN FAY HATLARIYLA OYNAMASI YENİ BİR OLAY DEĞİL, ELEKTROMANYETİK TEKNOLOJİYİ GELİŞTİRMESİ HİÇ YENİ BİR OLAY DEĞİL,
    1907 YILINDA NİKOLA TESLA BİNLERCE AMPÜLÜ 400 KM ÖTEDEN KABLOSUZ YAKMAYI BAŞARMIŞTI UNUTMAYIN, BU TEKNOLOJİ 1907 DE KALMADI HALA GELİŞTİRİLİYOR, AFGANİSTAN İRAN BİLE BU TEKNOLOJİ ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR BİZİM TÜRKİYEDE DAHA ADI DUYULMADI,

+1
    amerikada haarp akademisi var, ne iş yaptıklarını aslında o kadarda gizlemiyor adamlar, haarp in ne olduğuna netten bile bakabilirsiniz
  • internet işte uydur uydurabildiğin kadar....Şehir efsanesinden bol ne var.
  • ALIN ARKADAŞLAR BU YAZIYI YAZAN BİLGİİŞLEM MÜDÜRÜNÜN E-MAİL ADRESİ İNANMAYAN BU ADRESTEN KENDİSİ İLE İRTİBATA GEÇEBİLİR.... SANIRIM..

tijen.ayas@ieu.edu.tr

Saygılar KGK
  • AHA BU ADRESTEDE BUNUNLA İLGİLİ BİRŞEYLER VAR AMA OKUMADIM BAKMAK İSTEYENLER BUYURSUN

http://www.webadresleri.com/depremmaili.htm
  • AHA BUDA O ADAMIN BÜTÜN BİLGİLERİ

Mehveş Tijen AYAS tijen.ayas@ieu.edu.tr
    Bilgi İşlem Müdürü
    Tel : (232) 488 81 20
  • o görünen yüzü
    görünmeyen yüzünü sana bana bizim gibi insanlara anlatmazlar
    haarp gerçek
    1957 de çevresel silah kullanımı BM de yasaklandı.çevresel silah nedir bir düşünün
    iklim ve doğa olaylarını silaha dönüştürmektir.bu çalışmalar 1910 yıllardan beri yapılmaktaydı şunu unutmayın
    bu adamlar anacak kamuyoyunun "bilinmesini istedikleri şeyleri" size sızdırırlar.kitlelerin reflexsini ölçmek denir buna gerisi boştur.
    bundan öncede türkiyede bayrak ykma yırtma olayı oldu değilmi?isteselerdi bu olayı hiç bir yerde göremezdiniz.milli duygularımızı deniyorlar ve not alıyorlar(yıkılmadık tabi bu ayrı konu)
    haarp sadce sivil değil tsk tarafından da raporlanmıştır.paşalarda merak edip soruşturma açtılar.nette bulabilirsiniz.merkezi yeri kanadada bir üs
    haarp sadece ilkimi bozmakla kalmıyor insan beyninede hükmediyor.aynı elektrik gibi iyi- ve kötü tarafları var
    insanı silah öldürmez onu doğrultan insan öldürür.inanmamak veya araştırmamak kafanızı kuma gömek olur.eğer türk kaynaklarına inanmıyorsanız anti-haarp siteleri var ing ama olsun varsa okuyun öğrenin anlarsınız

• Bu kadar mı bilimsellikten uzaksınız..biri de demiş:neden depremler abd ve israilnin sevmediği ülkelerde oluyor?abd rusyayı seviyor mu?ama rusya da hiç deprem olmaz...depremin nasıl oluştuğunu; bu iddiaları öne sürenlerin ve buna inananların açıklayabileceğini sanmıyorum...deprem bir doğa olayıdır ve olmazsa olmaz bir doğa olayıdır...

Ayrıca yazılarınızı küçük harflerle yazarsanız herkes adına daha iyi olacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

Bu kadar mı bilimsellikten uzaksınız..biri de demiş:neden depremler abd ve israilnin sevmediği ülkelerde oluyor?abd rusyayı seviyor mu?ama rusya da hiç deprem olmaz...depremin nasıl oluştuğunu; bu iddiaları öne sürenlerin ve buna inananların açıklayabileceğini sanmıyorum...deprem bir doğa olayıdır ve olmazsa olmaz bir doğa olayıdır...

Ayrıca yazılarınızı küçük harflerle yazarsanız herkes adına daha iyi olacak..

SENİN GİBİLLERİN ANLAMASI İÇİN BAŞINA KOCAMAN BİR ŞEKİLDE ŞAHSİ DÜŞÜNCEMDİR YAZDIM.AMA YİNEDE ANLAMADIN.ARTI FORUM KURALLARINDA BÜYÜK HARF YASAK DİYE BİRŞEY VARSA KUSURA BAKMAYIN AMA YOKSA İŞİNE BAK.

• 2 tür bilim vardır arkadaşım
    1-halka sunulan ve halkın faydalanmasını sağlıyan bilim
    2-elit bilim

bu haarp teknolojisi sence halka hangi amaçla sunulabilir?anti-haarp sitelerinden kaçını okudun
    elit bilim sadece özel kişi ve kuruluşlara hizmet eden bilimdir.her bulunan buluşun kamuoyuna açıklanması gerekir diye bir konu sözkonusu bile değildir.biz kafamızı batıya çevirdik ve sürekli onları taşlıyoruz birazda doğuya bakın.mesela amerika neden pakistan ve iranın nükleer füze yapmasını engellemey çalışıyor.iranın son füzesi ameriaknın füzesini 2 defa katlıyor.özel bir teknikle amerikanın füzeleriden daha erişimkli olduğu bilinişyor.peki bizimle paylaşıyormu?hayır
    peki neden paylaşmıyor çünkü bu bilimsel teknik kendilerine ait
    peki haarp ı neden amerika rusyayla paylaşsın?görmedin diye yok demek olmaz
    sana istersen kanadadaki haarp üslerini göstereyim.gir buraya

http://www.superforce.com/haarp/
    http://www.haarp.alaska.edu/
    http://users.pandora.be/ufonet/UZAY%20VE%20ZAMAN/tesla_bestanden/karabilim.htm (burasını mutlak oku)

haarp ne kadar legal görülsede ve patenti masum olsada gerçek bu değil
    bilim derken sana sunulanmı yoksa gizlenen bilimmi bunu bir düşün.şu kullandığın bilgisayar bile isteselerdi sadece aski amaçla kendilerinin kullandığı bir araç olabilirdi.diğer ordular daha telsizle uğraşırken onlar netten haberleşip gerekn harita ve dökümanlarla bizi vurabilirlerdi.buna dikkat edelim

• www.böleyazılarımilyarlarcakezokudumamavermektenusanmayanarkadaşlarçok,verinanasınısatimmilletimeşguledin.edu.tr
  • merak etmeyen adam ve corny boşuna çenenizi yormayın arkadaşlarım, bi üstteki mesajda adamın yazdığına bakarmısınız, bu kadar olur diyorum, bütün dünya haarb ı biliyor gardını almış karşı teknolojiler geliştirebilmek için tüm gücünü seferber ederken biz maalesef Türk!üzya inanmaktan bile aciziz, ama ne yazıkkı bu bir gerçek inansakta inanmasakta, inşallah bu teknolojiler bizimde sonumuzu hazırlamaz,
    boşverin biz millet olarak dönelim kahvehanemize ve oynayalım okeyimizi, sittrr edin anasını satayım haarbmiş bilmem neymiş, tööbe tööbe
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.