Şimdi Ara

MARMARA DEPREMİ PERDE ARKASI OKUMADAN GEÇMEYİN SAKIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: spotlightkid

hiçbir kanıt bırakılmamış ama maşallah yazar herşeye tanık gibi yazabilmiş.

enkaz parçalarını toplamayı akıl eden adamlar herhalde kanıtın kanıtını unutup enkazı topladıklarını açık vermişler dünyaya ilan etmişler!

amerika ve israil "gizli" bir proje yürütüyor ama bundan herkesin haberi var!

hatta bunu yazan tabikatın adını bile biliyor " gece şahini"

ben yukarda yazanlara kesinlikle hayır böyle bir şey olmamıştır demem. ama sorgusuz sualsizde kabul etmem.

ben de bu gorusteyim +10

• İnanıp inanmamak elimizde olan bişiy bırakında neye istiosak ona inanalım
  • abd nin elinde böyle bi güç olsaydı ekonomisini tehdit eden çin'İ vururdu ilk olarak ortadoğudaki sayılı müttefiklerinden biri olan türkiyeyi deil ben inanmıyorum buna.ayrıca konu internet romanlarından birine nekadar çok benziyo.yazarını hatırlamıyorum.konu abd nin paravan şirket kurarak"manyetik rezonans"marifetiyle deprem yaratmasını anlatıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: arghhh

abd nin elinde böyle bi güç olsaydı ekonomisini tehdit eden çin'İ vururdu ilk olarak ortadoğudaki sayılı müttefiklerinden biri olan türkiyeyi deil ben inanmıyorum buna.ayrıca konu internet romanlarından birine nekadar çok benziyo.yazarını hatırlamıyorum.konu abd nin paravan şirket kurarak"manyetik rezonans"marifetiyle deprem yaratmasını anlatıyo

ya mevzu vurmak deil yapılan iş aslında hayırlı bir iş ama kobay olmamız ve bunun hakkında bilgimizin olmayışı sorun.işin ters tepki yapıp beklenenin çok üstünde bir deprem olmasıda cabası oluyor bu durumda.zaten o depremde eger gerçekten olay böyleyse tabii istenilene ulaşılsa idi dünya şuan bir çok felaketten kurtulacaktı belkide.
  • daha önce en az 50 kere verildi ve hala da inanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: csb

en komik cevaplarda şu "kanıt gösterin?"

siz kimle dans ettiğinizin farkında mısınız? adam yukarıda yazmış demi tüm deliller enkaz parçaları toplandı diye. amerika ve israil gizli bir proje yürütüyor, fiyasko ile sonuçlanıyor ve siz diyorsunuz ki nerede kanıt. adamlarda salak ya size kanıt bırakacak.

Kardeşm kanıt yoksa BU ADAM NASIL ÖĞRENMİŞ BUNLARI ?!?!?!?

BİRİMİ SÖLEMİŞ ONUN İSMİNİ WERSİN OZAMAN

KANIT YOKSA BUNUN ADI SALLAMA OLUR OKADR
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

siz kimle dans ettiğinizin farkında mısınız? adam yukarıda yazmış demi tüm deliller enkaz parçaları toplandı diye. amerika ve israil gizli bir proje yürütüyor, fiyasko ile sonuçlanıyor ve siz diyorsunuz ki nerede kanıt. adamlarda salak ya size kanıt bırakacak.

tamam hıyar meyve dir sen haklısın

• bende 4-5 yıl önce internetten ogece başbakan Ecevit'in ve Demirel'in orada olduğunu ve bir şeyi kutladıklarıyla ilgili birşeyler duymuştum. hatta o gece Gölcük'te konser veren bir ünlü ve ekibi varmış. anladığım kadarıyla bir kutlama gibi bir şey varmış ve saat 2.00 gibi ayrılmışlar. bilmiyorum doğrumu yoksa uydurmamı ama bir şeyler olduğu açık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Corny

quote:

Orjinalden alıntı: irish

Bu kadar mı bilimsellikten uzaksınız..biri de demiş:neden depremler abd ve israilnin sevmediği ülkelerde oluyor?abd rusyayı seviyor mu?ama rusya da hiç deprem olmaz...depremin nasıl oluştuğunu; bu iddiaları öne sürenlerin ve buna inananların açıklayabileceğini sanmıyorum...deprem bir doğa olayıdır ve olmazsa olmaz bir doğa olayıdır...

Ayrıca yazılarınızı küçük harflerle yazarsanız herkes adına daha iyi olacak..

SENİN GİBİLLERİN ANLAMASI İÇİN BAŞINA KOCAMAN BİR ŞEKİLDE ŞAHSİ DÜŞÜNCEMDİR YAZDIM.AMA YİNEDE ANLAMADIN.ARTI FORUM KURALLARINDA BÜYÜK HARF YASAK DİYE BİRŞEY VARSA KUSURA BAKMAYIN AMA YOKSA İŞİNE BAK.

Birinci olarak hitap tarzınla az çok kişiliğini belli ediyorsun...ikinci olarak şahsi düşüncen yanlış işte onu söylüyorum daha ötesi var mı!bu işin şahsi düşüncesi olmaz...üçüncü olarak ;böyle bir kural vardır ya da yoktur önemli değil...ama herşeyin de kuralla olması mı gerekir...edepli olmak insanın içinde olmalı değil mi?

• FOTOSOP hocam kesin fotosop bu...
  • Yaw bunu yazan kesin israilli ,..oku amerikaya atıyorr.

Bende "kor"u izlemiştim,evet" DESTINY" projesi....İyi senaryo.
    Yaradan bir daha göstermesin, AMİN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khn -- 20 Ekim 2005, 1:35:08 >
  • quote:

quote:

quote:

Ewet haklıyım sende hıyara meyva diyecek kadar akılsızsın

Anlattıklarımı gölerinle takib eder beyninle anlamaya çalışırsan sorun çıkmaz böle akısız işler yapmassın

Kaba etinle okuma yazıları oke

AL HIYAR

MARMARA DEPREMİ PERDE ARKASI OKUMADAN GEÇMEYİN SAKIN

• Böyle bir saçmalığı ilk defa duyuyorum..Naptı bunlar kriko kullanarak fay hattınımi hareket ettirdiler? ..Bu kadar büyük bir kütleyi harekekt ettimer için ne kadar büyük bir enerji gerektiğini biliyormusunuz?
    Belki Endonezya daki depremde bunların işidir..

Bunları okumadan önce depremin nasıl meydana geldiğini.Hangi şartlarda oluştuğunu bilmenizde yarar var.

Kanıt olayı hakkında da bişiler söylemek istiyorum.Bilimden bahsediyorsunuz ve 'kanıt göster' lafını komik biliyorsunuz..Saçmalağın ta kendisi.!!

Bence yazı bu bilgi işlem müdürünün! bir fantazisi..Adam uçmuş..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ewet haklıyım sende hıyara meyva diyecek kadar akılsızsın

Anlattıklarımı gölerinle takib eder beyninle anlamaya çalışırsan sorun çıkmaz böle akısız işler yapmassın

Kaba etinle okuma yazıları oke

AL HIYAR

BEN SADECE SUSMAN İÇİN MAKARAYA VURDUM SENİ AMA İNAN SUSMAYIDA BECEREMİYON.ARTI BENCE HIYARIN NE OLDUGUNU ÖGREN AL HIYAR DEDİGİN ŞEYLERİN HIYAR OLMADIGINI HATIRLATMAK İSTERİM BANA BİLGİSİZ DİYENE BAK KENDİNİ REZİL ETME UFAK BEYİNCİK

• Ulen yine komplo teorileri üretiyonuz başlicam bu mail çılgınlığına he
  • Kimden: M. Tijen Ayas <tijen.ayas@ieu.edu.tr>
    Gönderilme Tarihi: 20 Ekim 2005 Perşembe 12:34:15
    Kime: Ali Aksu <ali-aksu@hotmail.com.tr>
    Konu: Re: Kocaeli-1999 Depremi

| | | Gelen Kutusu

Sayın Ali Aksu,

Bahsetmiş olduğunuz mail bana ait değil. Aynı mail geçen senede ortaya çıkartılmış ve iznim olmadan isim soyadım altta yer almış bir şekilde düzenlenmiştir. Maalesef bu konu beni de rahatsız etmektedir. Ne yazık ki yapabileceğimiz birşey yoktur. Sanal dünyanın nimetleri yanında bu tarz sorunlarını da yaşamak zorunda kalıyoruz. Bilgi vermek istedim. Ayrıca bu bilgiyi sizin de kullandığınız forum grublarında duyurur iseniz çok memnun olurum. İlgim olmamasına rağmen ,insanlarımızın kafasını böyle komplo teorileri ile karştırmak istemezdim.

İlginiz ve duyarlılığınız için teşekkür ederim.
    Saygılarımla,
    M.Tijen Ayas

Bundan sonra bişi demezsiniz artık....
    İstiyene bu e-mail i foward edebilirim..

Saygılar..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.