Bildirim
marmara ege akdeniz tıp
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ege,akdeniz,marmara.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up -
Marmara (ben ingilizce isterdim diye) ege (bütün o çevre oraya gidiyor mükemmel bi yer gibi) en son antalya
up -
Ege akdeniz marmara.
Ege-Akdeniz-Marmara
Hayalim egeydi eğer geliyorsa ege yi tavsiye ediyorum.Bence 3 ü arasında ege en avantajlısı.
up -
marmarayı ayrı ege-akdenizi ayrı bir kenara koy ingilizce -türkçe tercihine kalmış bu noktada. Marmara'nın avantajlarını söyleyeyim, birinci sınıftan istediğin alanda staj yapma imkanın var, daha birinci sınıftan okul bilimsel araştırma yaptırıyor, birçok devlet üniversitesinden imkanları çok daha iyi (kontenjan azlığı olsun, pratik imkanları olsun), sistem öğrenci dostu 45 üstü alırsan geçiyorsun, final sınavı (arkadaşların haziran sonu temmuz başındaki büyük finale çalışır sen çoktan tatile çıkmışsındır) yok her komitede 1 sınav var 45 i geçtin mi tamamdır, iki haftada bir sürekli bir sınav olmazsın 8-9 haftalık komiteler vardır sonunda bir sınav olursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Surgery -- 5 Temmuz 2015; 1:03:53 > -
uup -
up -
up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X