Şimdi Ara

marmara fransızca kamu dusunen varsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben hazırlıgını bıtırdım ve bolum hakkında bı ıkı sey bılmekteyım varsa yazmayı dusunen tavsıye verilir.

ben yazdıgımda hic bir bileni yoktu o yuzden sız oyle olmayın.

• shez kullanıcısına yanıt
    dostum bu başlığı açtığın teşekkürler. okulu, bölümü gidip görme imkanım olmadığı için bölümle ilgili daha detaylı bilgileri yazabilir misin ? ayrıca şunu da belirtmeliyim fransızcayla ilgili pek bir problemim yok yani dil konusunda rahatım. öbür yandan ileride akademik çalışma yapmak istediğim için marmara üniversitesi açıkçası bana pek güven vermiyor bana vereceği eğitim, diploma ve de diğer üniversitelerle olan yarışında. bu konuda yazabileceğin, tavsiyede bulunabileceğin bir şeyler var mıdır? istanbul üniversitesi türkçe veya bilkent yarı burslu ingilizce siyaset ile nasıl karşılaştırmak gerek ? okul ismi akademik çalışmalara ne kadar etki eder ? doğu paris üniversitesiyle çift diploma antlaşması ve köklü fransa üniversiteleriyle değişim programları nasıldır ? buna benzer şeyler veya senin özellikle belirtmek istediğin noktalar varsa ve yazabilirsen sevinirim dostum.

• vosvos06 V kullanıcısına yanıt
    bölüm cok iyi bir bölüm, egitim galatasarayla yarısır fakat ogrencılerın kalıtesı bunu cok dusuruyor.sınıfa baglı alacagın egıtımın kalıtesı.mesela ben ilk donem oldukca ıyı bır sınıfta ıdım ve o donem cok verimli idi,2nci doben ıse daha zayıf bir sınıfla hoca ne kadar istesede bi yere kadar.

bolumun akademik destegi ve ne kadar ilerleyecegin tamamen sana kalmıs,temeli verip gelisimi ogrenciye bırakılıyor sen ıstedıgın kadar yukselırsın.
    diploması saygı goruyor dıl ogrendıgın ıcın dıger kamu yonetımı ve isletme bolumlerine gore.fransada 10-11 e kadar unıversıte ıle anlasmalı, bu bolumu okuyupta fransada 1 sene gecırmemıs cok az.herkes gidebiliyor genelde.

okul hazırlık senende goztepe yabancı dıl bınasında ve cok degerlı hocalara sahip, her sınıfta 2 sınıf hocası ve 1 natif-lab hocası var.asıl bolumdekı egıtımı henuz bende gormedıgım ıcın yorum yapamayacagım ama dersler fransızca devam ediyor.

varsa baska bisey sormaktan cekınme.

Hocam hazırlık nasıl zor mu?
    Bide şuan fransızca seviyeniz nasıl, iyi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasova kullanıcısına yanıt
    hazırlığın zor olması sana bağlı ne kadar isteklisin fransızcaya ne kadar gayret veriyorsun buna göre değişiyor kişiden kişiye.benim ilk tercihlerimden ve isteyerek gittiğim için cok zevkli bir seneydi.fransızca seviyem b1 bunu egitimi bitiren herkes alabiliyor ancak gercekten b1 mi yoksa hala a2demi kalmış buda gene sana bağlı.sen öğrenmek istemiyorsan öğrenemiyorsun.
  • İş imkanları nasıl.Siz ileride ne yapmayı düşünüyorsunuz.Ben işletmeyle burası arasında kaldım.
    istanbul siyaset e göre nasıldır peki ? bir fikriniz var mı ?
  • gsbugra kullanıcısına yanıt
    iş imkanı sana bakıyor.bu bölüm sana eğitimini gereken herşeyi veriyor kalanı sana mantığında.zaten herhangi bir bölümde nasıysa burdada çyle.kendini ne kadar geliştirirsen o kadar yükselirsin.
  • vosvos06 V kullanıcısına yanıt
    istanbul siyaset hakkında bir fikrim yok malesef.ama ikisi arasında kaldıysan dil öğrenme artısından dolayı bu bölümü öneririm.
    Özel sektörde işletme mezunlarına göre dezavantajları var mı.Önyargılayla yaklaşırlar mı işverenler.
  • gsbugra kullanıcısına yanıt
    işletmeye karsı daha avantajlısın tabiki bir cok kez dedigim gibi bu bolumun artısı dıl ögrenmen zaten mezunların cogu bildigim kadarıyla özel sektörde calısıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.