Şimdi Ara

MARMARA HUKUK İSTEYENLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence sağlam üni işletme düşünün sedat abim marmara hukuk mezunu şu an ıst.da 1250tl maas alıyor 29yaşında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EBEBİYAT HERKESİN ÇOK İYİ BENİM 43
  • Istanbul hukuk ya da Marmara hukukhadi bi 15 puan düşsunde (imkansız) gırsek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chealse007

EBEBİYAT HERKESİN ÇOK İYİ BENİM 43

benimde o civar kardeş bakma sen milete yapamadı kimse afaki yazıo millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozlerigormeyenfare

quote:

Orijinalden alıntı: AkAkce

edebiyatı uçurmuş herkes

bence onlar cevapları krtik etmeyip sınavdan çıktığı gibi geleceğini düşünenler bende 50+ diye çıktım sınavdan foruma geldim nanay :) türkan kinaye seyfi babada yanlışssa 45 9 oluo benim gittikçe düşüo önünü alamıom :)

Aynen sınavdan sonra dedim +45 rahat gelir foruma baktım aslında 40 ya var ya yok
  • kardeşim ben 2 ay değil 2 yıldır edebiyat çalışırım okul+lys ama sınavda kolay değil illaki kaçırıyor insan soru
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kursa

quote:

quote:

ben ...

netlerin nasıl kardeşim

ygs 97 k
    mat 32
    geo 16
    edb 42
    cog 17
    obp 45

kardeşim bu konularda bende herkese soruyorum ama bu sene düşecek hissi var puanların sıralamaları bilmiorum ama benimde,
    ygs 62 k
    mat 32 -33
    geo 17 -18
    edeb 43-44
    coğ 18-19
    obp 41
    bende 2,ö istiom ama inşallah olur bizimkiler düşecek gibi gelio puanlar bana

Hocam netler dusecek derken 396 ile kapamis sizzce 390-396 arasi bisimi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: E.z rıhtım

quote:

quote:

quote:

quote:

ben ...

netlerin nasıl kardeşim

ygs 97 k
    mat 32
    geo 16
    edb 42
    cog 17
    obp 45

kardeşim bu konularda bende herkese soruyorum ama bu sene düşecek hissi var puanların sıralamaları bilmiorum ama benimde,
    ygs 62 k
    mat 32 -33
    geo 17 -18
    edeb 43-44
    coğ 18-19
    obp 41
    bende 2,ö istiom ama inşallah olur bizimkiler düşecek gibi gelio puanlar bana

Hocam netler dusecek derken 396 ile kapamis sizzce 390-396 arasi bisimi olur

ya şöyle kardeşim geçen sene en son marmara 2. ö hukuk 421 puan 15400 le almış bu sene 418 gibi bi puanla 15,400 alır dedim sıralamalar değilde puanlar düşer gibi bi kanıya vardım edebiyattan dolayı ama tamamen kendime göre

• quote:

Orijinalden alıntı: chealse007

kardeşim ben 2 ay değil 2 yıldır edebiyat çalışırım okul+lys ama sınavda kolay değil illaki kaçırıyor insan soru

aynen kardeşim katılıyorum benimde edebiyatım iyidir ama 43 -44 anca gelir oda emin değilim yine 1 kaç bişe yine düşerse bilmiom yaa çünkü net bişey veremiosun cevaplara edebiyat zordu gerçekten geçen senenin 48-50 si bence 43-45 arası bu sene ama bilmiom foruma göre bakınca ole gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanmağaradamı -- 25 Haziran 2014; 18:49:51 >
  • ben de istiyorum ama edebiyatı batırdım iö için bile şansım yok.
    ygs 34k mat:38-40 geo:20-22 edb:32-38 cog:18-20 obp 43

kocaeli gelsin nolur öpüp başıma koyucam yeter ki stresten kurtulayım ya hatta ısparta sdüye bile razıyım 28binden alıyo, öyle ümitsizim, hukuk gelsin de artık ya en kötü marmaradayım diye girmiştim oysa lys3e
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellas

ben de istiyorum ama edebiyatı batırdım iö için bile şansım yok.
    ygs 34k mat:38-40 geo:20-22 edb:32-38 cog:18-20 obp 43

kocaeli gelsin nolur öpüp başıma koyucam yeter ki stresten kurtulayım ya hatta ısparta sdüye bile razıyım 28binden alıyo, öyle ümitsizim, hukuk gelsin de artık ya en kötü marmaradayım diye girmiştim oysa lys3e

karşim kesinlikle oluo senin dediin netlerse sıkıntı yok ilk 20 bindesin hatta daha iyi puanzadan bak
  • Ygs 70k obp 45

mat 25-27
    geo 10
    edeb 42-45
    coğ 17 civarı bekliyorum,acaba benim olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramen123 -- 26 Haziran 2014; 11:24:40 >
  • bnde ıstıyorum ama bu sene olmadı mezuna kalacagım tavsıyelerınızı beklıyorum
  • Geçen sene benim geliyordu 3 bin fark takmıştım ama okul puanı 12k'dan 16k'ya attı. Okul puanınız iyi değilse bombaya hazır olun
  • Gençler benim ygs 85 lys mat 27 Geo 12 edebiyat 48 cog 18-19 bu nelerle sıralama kaç bin olur tahminen? Obp 50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakanercann -- 26 Haziran 2014; 11:59:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okul puanın kaçtı ki?
  • Yazmıştım ama 50 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: messkara77

Geçen sene benim geliyordu 3 bin fark takmıştım ama okul puanı 12k'dan 16k'ya attı. Okul puanınız iyi değilse bombaya hazır olun

2 edeb yapaydın atarmıydı:)
  • Atakanercann A kullanıcısına yanıt
    12k dan 16k ya atan arkadaşa sormustum ben okul puanını :)
  • ygs 21k

mat 25
    Geo 10
    edb: 45
    cog 23
    obp 48

tutarsa guzel olur ama mat geo efsane dusuk

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.