bu sene ilk on binde gerçekten diğer senelere nazaran aşırı mfci var sen bakma milletin yok dediğine sadece benim okulumda mf girip ilk 10kda kendine yer bulmuş ea da 16 kişi var
13k olur bence.
sinek senin tahminin nedir
akıllı olan kötümserlikmiş gibi bilgece konuşur onlar sen beni dinle marmara 14 ile kapatacak hem kontenjanlar arttı hem mfciler girdi araya raadol
işbarakağanİ
kullanıcısına yanıt
13k hatta 14k bile olabilir.
madembademM
kullanıcısına yanıt
abicim onu bende hesap ettimde gecen sene yok muydu gecen sene 1k varsa bu sene 2k
işbarakağanİ
kullanıcısına yanıt
ben 10948 im rahat oluyum mu :D
madembademM
kullanıcısına yanıt
HOCAM sen nereyi istiyorsun insallah gelir bu arada :)
işbarakağanİ
kullanıcısına yanıt
gelir gelir. %97,5 ihtimalle.
işbarakağanİ
kullanıcısına yanıt
geçen sene giren insaların olduğuna inanmıyor değilim canım benim benim üstüne basa basa söylediğim konu geçen sene gibi gelin girebilirsiniz denmedi bu sefer zorla sokuldu sınava ilk 10 bindeki mfciler de sağlam adamlardı edb sallamaya imkan buldular veya yapmaya ve 3 4k insan yapabildi türk edb kısmını bana güven ilk 10 binde en az 3 4 k mf var eada
iö diğe korkutan var bilmiyorum ://
işbarakağanİ
kullanıcısına yanıt
ben sana göre hayvan gibi iyimserim galiba benim sıralama 8405 ist hukuk gelicek diyorum bana kalırsa
madembademM
kullanıcısına yanıt
4k iyimser olur benim görüsüm 2.5 3 arasi gerçekci konusuyum mesela bi arkdas MF 2601 EA 7.600 FALAN adan sayısal gidecek 0 ed sos oraya girecek adamlar asaği yukari en kötü 8.5 k yaptılar bence 3 bin var