Şimdi Ara

Marmara İngilizce İşletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Marmara İngilizce İşletme

(En Son Oy Tarihi: 1.11.2020)
Giriş
  • Marmara İngilizce İşleme malum Tm-1 Puanı ile alıyor bu sene puanlar birleşti sizce kaç bin ile alır ? 2017 52k idi.
    Forumdaki karamsarlık yüzünden iyice umudumu yitirmeye başlamıştım bu yüzdende düşük puanlı mühendisliklere bakıyordum. Son okuduğum şeylerden sonra ve rehberlikçi birkaç kişinin yorumundan sonra biraz olsun umutlarımı tazeledim o yüzden bu anketi açıyorum biliyorum belki sıkıldınız ama rica ediyorum oy verin geçin.

• Sakın işletme yazma onun yerine burslu hukuk git
  • Hocam ben iktisat tercih etmeyi düşünüyorum fakat Marmara İşletme de çok güzel. Siz niçin tercih edeceksiniz? Bölüm hakkında çok iyi şeyler duydum.
  • hayvanat9999 H kullanıcısına yanıt
    Argümanlarla konuşmayan her insan boştur. Bu tarz, konu sahibini etkileyecek şeyler yazıyorsan adam akıllı nedenlerini de yaz.işletme yazma yeaaaaaaaa yazmakla olmuyorno işler. Herkes işletme okuyor yeaaaaa’dan daha geçerli bir nedenin var mı onu da bilmiyorum gerçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylvana

Argümanlarla konuşmayan her insan boştur. Bu tarz, konu sahibini etkileyecek şeyler yazıyorsan adam akıllı nedenlerini de yaz.işletme yazma yeaaaaaaaa yazmakla olmuyorno işler. Herkes işletme okuyor yeaaaaa’dan daha geçerli bir nedenin var mı onu da bilmiyorum gerçi.
    Açıköğretim ile Doğu ve Anadolu illeri ile Marmara-İstanbul gibi üniversiteleri bir tutuyorlar. İşletmenin adı çıkmış dokuza inmez sekize.
    işletmeyi iyi araştırmanı tavsiye ederim dostum gidipte amasya işletme demedim sana marmara ing işletme dedim adamlar okullarında bu bölüme o kadar önem veriyor ki
  • Sonric kullanıcısına yanıt
    Ytü ingilizce iktisatta fena değil hocam sıralama olarakta aynı ama ben akademisyen sayılarına baktım sonra çevreme sordum sonra marmaranın bu bölüme gösterdiği ilgiyi gördüm orda okuyanda bi arkadaşıma danıştım şuan yurtdışında zaten geri dönmeyi düşünmüyor bunlardan dolayı yazmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylvana

Bende deu de ingilizce isletme okuyordum biraktim aga arguman falan ugrastirma simdi uzun yazamam şöyle diyim sınıf arkadaslarim ceo olucaz mezunlar dernegi nasil memur olucaz derdinde ama akilli olup 75 bine burslu hukuk yazsaydim simdi hic bidaha ugrasmicaktim sinavla sunu unutma bi isletmeci asla buyuk para kazanamaz maasi 10 binse hep oyle gider ve sosyal hayatinda ben işletme mezunuyum derken hep gerilir hep arkasindan konusurlar ama bir avukat kesinlikle çok bahtsiz ve asosyal degilse 50 sinden sonra maasina ek yilda 2 3 kez 200 binlik dava vurur. Bak oda en kötü okuldan mezun olanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: necro7

Ytü ingilizce iktisatta fena değil hocam sıralama olarakta aynı ama ben akademisyen sayılarına baktım sonra çevreme sordum sonra marmaranın bu bölüme gösterdiği ilgiyi gördüm orda okuyanda bi arkadaşıma danıştım şuan yurtdışında zaten geri dönmeyi düşünmüyor bunlardan dolayı yazmak istiyorum
    Yıldız iktisat yazmayı düşünüyorum. Bölüme en az Marmara'nın işletmeye önem verdiği kadar önem veriyorlar. Aklıma takılan şey işletme mi iktisat mı yoksa her iki üniversitenin de kalitesi ortada. Kafam çok karışık.
  • quote:

işletmeyi iyi araştırmanı tavsiye ederim dostum gidipte amasya işletme demedim sana marmara ing işletme dedim adamlar okullarında bu bölüme o kadar önem veriyor ki
    Benimde sana dostça bir tavsiyem olsun okumak kadar zevkli birsey yok ve hukuk egitimi tipla en zor olani ama işletme kagit ustunde mufredat istersen eksi sozluge bak eşşeği baglasan mezun olur derler her zaman zor ve doyurucu olan egitimi almak seni tatmin eder.
    bence teknik üniversitede iktisattanda marmara ing işletme daha iyi
    öyle bişey yok kardeşim illa 50 sine geldi diye birden hop 200 binlik dava falan zor o işler çok iyi piyasa yapman lazım çevre lazım ki zaten ilk çıktığında 6-7 sene sürünürsün
  • quote:

bence teknik üniversitede iktisattanda marmara ing işletme daha iyi
    Teknik üniversitede iktisat okumak bence daha iyi. Araştırmasam konuşmam.
    valla bilmiyorum hocam ne gibi artıları var banada bahseder misin olursa ikisinide yazarım
  • quote:

öyle bişey yok kardeşim illa 50 sine geldi diye birden hop 200 binlik dava falan zor o işler çok iyi piyasa yapman lazım çevre lazım ki zaten ilk çıktığında 6-7 sene sürünürsün
    Kardes elini ayagini tutan mi var istersen git işletme enformatigi oku
  • quote:

valla bilmiyorum hocam ne gibi artıları var banada bahseder misin olursa ikisinide yazarım
    Hocam iktisat eşit ağırlık için biçilmiş kaftan bir bölümdür. Hem matematik vardır hem de yorumlama gücü ister. Yorumlama gücü piyasalara çok fazla hakim olmayı gerektirir. Bunu da zaten piyasaları takip ederek geliştirebilirsin. Ancak duyduğum kadarıyla teknik üniversiteler matematiğe önem veriyorlar. Eğrilerde vs. sıkıntı çekmiyorsun. Excell gibi programları iyi öğretiyorlar. Dolayısıyla çok fazla program kullanmana gerek kalmıyor. Gerektiğinde formüllerle Excell'de programını kendin yazıp işini halledebiliyorsun. Bu bölüm matematikle içlı dışlı olmadan okunmaz. Hal böyleyken beni daha çok sözel yönden yani yorumlama yönünden geliştirecek üniversiteler yerine teknik üniversiteleri tercih ederim. Kaba tabiriyle budur.

fazla kurcalama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necro7 -- 13 Temmuz 2018; 18:48:21 >
    anladım hocam söylediğin şeyler gerçekten çok mantıklı ve önemli o yüzden değerlendircem onuda
  • quote:

anladım hocam söylediğin şeyler gerçekten çok mantıklı ve önemli o yüzden değerlendircem onuda
    Benden başka birkaç kişiyle daha konuşursan daha iyi olur.
  • quote:

fazla kurcalama
    Sorsaydin ozaman rehberlikcine ne diye gelip buraya konu actin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.