Şimdi Ara

Marmara Üni İletişim Fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar bizim kazanmak için kıçımız yırttığımız ve sonunda da kazandığımız marmara üni iletişim için yorumlara bakın yav çok moralim bozuldu şimdi marmara iletişim diye aratın görürsünüz

http://sozluk.sourtimes.org/

• quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

Sen bizim okula bak

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=dogus+universitesi

Sizinki de kötüymüş be.Ama şimdi moralim çok bozuldu ikinci sene tekrar giricem öss ye.

• Puan düşmese ben bu sene kesin girerdim. Yine gireceğim ama bu sefer fantezi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkiNNy -- 24 Eylül 2007; 14:23:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

Puan düşmese ben bu sene kesin girerdim. Yine gireceğim ama bu sefer fantezi için
    />

Ben de giricem ama senin gibi fanteziden öteye gitmeyecek

• Ya bi mübarek dur gittin mi gördün mü ne öyle hemen bir kaş kişinin lafıyla.
  • Ekşi sözlük ahalisi neyi beğenmişki marmara iletişimi beğensin

Hayatın boyunca başkalarının sözleri ile karar alma derim ben, kendin gözlemle kendi kararını kendin ver, okadar kötü olmadıgını görüceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

Ekşi sözlük ahalisi neyi beğenmişki marmara iletişimi beğensin

Hayatın boyunca başkalarının sözleri ile karar alma derim ben, kendin gözlemle kendi kararını kendin ver, okadar kötü olmadıgını görüceksin.

Doğru biraz çabuk tepki verdim.Gidip bi görmek gerek haftaya başlıyor görücez artık inşallah dediğiniz gib iyi çıkar
  • sozluktekı sıfatlar kımdır necıdır hocamıdır ısın uzmanımıdır hayır. yorum olsunda yazyım dıolar sagdan soldan duyma bıglılerde bırı yazınca dıgerıde ona destek cıkıo . adama delımısın dıe sorarlar bu yuzden okuldan soguyana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.