Şimdi Ara

mcdonalds vardiya saatleri beyler bilen varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mcdonaldsa iş başvurusu yaptım full time olarak 7.5 saat miş fakat iş saatlerini konuşmadık vardiya saatleri kaç bilen varmı

• Yapay Zekanın Yanıtı

McDonald's Vardiya Saatleri

McDonald's, dünyanın en büyük fast food zincirlerinden biridir ve Türkiye'de de çok sayıda şubesi bulunmaktadır. Vardiya saatleri şubeye ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir, ancak genel olarak aşağıdaki saatlerde çalışırlar:

• Sabah vardiyası: 06:00 - 14:00
    • Öğle vardiyası: 11:00 - 19:00
    • Akşam vardiyası: 15:00 - 23:00
    • Gece vardiyası: 23:00 - 06:00

McDonald's'ta çalışma saatleri genellikle esnektir ve tam zamanlı veya yarı zamanlı olarak çalışabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi öğrenmek için bulunduğunuz şubeyle iletişime geçmeniz önerilir.

Ayrıca, McDonald's'ın "mc çalışma saatleri" olarak da bilinen gece vardiyasının olduğunu unutmamak önemlidir. Gece vardiyası genellikle diğer vardiyalardan daha uzun sürer ve gece yarısından sonra biter.

McDonald's'ta vardiya saatlerinin şubeye ve bölgeye göre değişebileceğini unutmamak gerekir. En doğru ve güncel bilgi için lütfen bulunduğunuz şubeyle iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • Up çekelim kardeşimize.
  • cevap lazım genç
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.legend

mcdonaldsa iş başvurusu yaptım full time olarak 7.5 saat miş fakat iş saatlerini konuşmadık vardiya saatleri kaç bilen varmı

6 ay boyunca çalıştım.1 ay önce bıraktım.Sorularını cevaplayabilirim.

7,5 saat + 30 dakika yemek molası vardır.8 saat yani.
    3 vardiya sistemi vardır.iş yerine göre ufak değişiklikler olabilir.
    Açılış tecrübesiz eleman kolay kolay giremez. sabah 08:00-16:00 a kadar
    12:00 da girersin-20:00 da çıkarsın kapanışların gelip yemek yemesi gerekir.
    Kapanış vardiyası saat 19:00 da girerler 30 dakika yemek molaları 02:00 da dükkan kapanır.Temizlik vs ile 4:00-5:00 arası servis gelir ve eve

Saat 02:00 de kapanan bir restorantın çalışma saatleriydi.
    Şimdidn çok çok geçmiş olsun.En 30 dk garanti geç çıkarsın hemen asla çıkarmazlar.2 haftadan sonra.
    Yeniysen ezerler heryeri yaptırmaya çalışırlar.Diyelim lpbi çalışıcaksın hemen eğitimini al.işi öğren.İşinle alakasız bir yeri kitlerlerse burası benim işim değil eğitimim yok de.Hep kesin konuş.Resoran müdürü çok çakaldır.

KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE ÇALIŞTIĞIN SAATLERİ YAZ.HER ELEMANDAN PARA ÇALARLAR.iLK AY ÇOK DÜŞÜK YATAR BU YÜZDEN YENİSİN DİE.BIRAKIRSAN ŞİRKET KAR EDİO ÇÜNKÜ.
    GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM.ALLAH KURTARSIN

• quote:

Orijinalden alıntı: gkn_1903

quote:

mcdonaldsa iş başvurusu yaptım full time olarak 7.5 saat miş fakat iş saatlerini konuşmadık vardiya saatleri kaç bilen varmı

6 ay boyunca çalıştım.1 ay önce bıraktım.Sorularını cevaplayabilirim.

7,5 saat + 30 dakika yemek molası vardır.8 saat yani.
    3 vardiya sistemi vardır.iş yerine göre ufak değişiklikler olabilir.
    Açılış tecrübesiz eleman kolay kolay giremez. sabah 08:00-16:00 a kadar
    12:00 da girersin-20:00 da çıkarsın kapanışların gelip yemek yemesi gerekir.
    Kapanış vardiyası saat 19:00 da girerler 30 dakika yemek molaları 02:00 da dükkan kapanır.Temizlik vs ile 4:00-5:00 arası servis gelir ve eve

Saat 02:00 de kapanan bir restorantın çalışma saatleriydi.
    Şimdidn çok çok geçmiş olsun.En 30 dk garanti geç çıkarsın hemen asla çıkarmazlar.2 haftadan sonra.
    Yeniysen ezerler heryeri yaptırmaya çalışırlar.Diyelim lpbi çalışıcaksın hemen eğitimini al.işi öğren.İşinle alakasız bir yeri kitlerlerse burası benim işim değil eğitimim yok de.Hep kesin konuş.Resoran müdürü çok çakaldır.

KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE ÇALIŞTIĞIN SAATLERİ YAZ.HER ELEMANDAN PARA ÇALARLAR.iLK AY ÇOK DÜŞÜK YATAR BU YÜZDEN YENİSİN DİE.BIRAKIRSAN ŞİRKET KAR EDİO ÇÜNKÜ.
    GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM.ALLAH KURTARSIN

8 saat çalışıyosun 30dk yemek molası o 30dk yıda zorla çalıştırıyolar yani nesyse benim için ilk olacak

• quote:

En rahat yer kasadır.Patetese geçmek istiyorum de.Kasaya yakındır.Öğrenirsin çabucak kasayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkn_1903

quote:

En rahat yer kasadır.Patetese geçmek istiyorum de.Kasaya yakındır.Öğrenirsin çabucak kasayı.

sen hangi mcde çalıştın
  • Kavacık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.