Şimdi Ara

MARMARA ÜNİVERSİTESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dostum öncelikle çok teşekkürler.O hazırlık kitaplarını ucuza getirmemin bir yolu var mı ? Suç işlemiş olur muyum ? Bir de benim ingizlice seviyem a2 c seviyesinin başına kadar gelme imkanım var mı gerçkten b1 b2 a2 yi bitirmem gerekicek 3 kur.Kurlar nasıl değişiyor?Alt kurdan başlamak hazırlık atlamamı kolaylaştırır mı ?
  • aptal uzaylı A kullanıcısına yanıt
    Kitapları Kadıköy çarşıda Akmar denen yerden temin edebilirsiniz. Suç değil öyle yansıtılabilir baski yapılabilir ilk başlarda ama takmayın. Durumu olmayan bir öğrenci çıkıpta ben bir kitaba nasıl bu kadar para vereyim dedi mi ne diyebilirler ki o yüzden sorun yok. Alt kurdan başlamak senin için daha avantajlı bir durum çünkü anladığım kadarıyla ingilizcen o kadar iyi değil A kurundan başlarsan dönem içi sınavların b kuruna nispen daha kolay olur. Ciddi anlamda İngilizceyi öğrenmek isteyen 1 yılda c seviyesini yalayıp yutar bile A kurunda hocalar sizi b2 seviyesine getirmek gibi bir hedefimiz var gibisinden konuşur ama çalışan biri mükkemmel sonuclar alır. Üstelik konuşma yeteneği için native speakerlarla geliştirme şansın var.Kurlar değişmiyor yapman gereken bir 60 ortalama var ve sene sonu 60 alarak sınavı geçmen gereken bir sinav aslında hic karmaşık değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xthehelpx X kullanıcısına yanıt
    Hocam üniversitenin hazırlık eğitimi güzel gibi gözüküyor.Verdiğin bilgiler altın değerinde çok teşekküler.
  • aptal uzaylı A kullanıcısına yanıt
    Faydalı olabildiysem ne mutlu bana biz de zamanında az yardım almadık bu platformdan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.