Şimdi Ara

MARMARA ÜNİVERSİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MARMARADA HAZIRLIK OKUYANLAR NASIL OLUYOR FAZLA KASIYORLAR MI NE KADAR İNGİLİZCE ÖĞRETEBİLİYORLAR KAÇ GÜN DERS OLUYOR VB BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ

• Bir soru da ben ekleyeyim:

İngilizce seviyesi a2 olan birisi hazırlıkta ne yapmalı,hazırlık okuduktan sonra bölümdeki dersleri anlayabilmek için yeterli düzeyde ingilizceye sahip olabilir mi ?
  • Marmaralı fake troller konuya bekleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..
  • marmara turkce bilgisayar muhendisligi nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazırlık sınıfı boş lise 5ten farkı yok, geçebiliyorsan direk 1.sınıftan başla
  • marmarada ingilizce hazırlık okumuş yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA TIP
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Er3n34 E kullanıcısına yanıt
    Buyur kardeşim yaz okuluna kalıp geçtim 500-600 kişi yaz okuluna kaldı bunların içinde 2. kez yaz okuluna kalanlar da var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aptal uzaylı A kullanıcısına yanıt
    İlk olarak şunu söyliyim istikrarli bir şekilde çalışan biri rahatlıkla geçebilir ama verimli çalışması lazım. Bir çok kişi önemsemediği için okulun istedigi 60 ortalamayı yapamıyor bu yüzden yıl sonundaki müyyes denen hazırlık geçme sınavına hak kazanamıyor. Başından sonuna sıkı tutarsan c seviyesine gelebilirsin bütün hocalar çok yardımcıdır. Yabancı hocalar da var nerdeyse her sınıfa bir tane veriyolar bana değişimli olarak bir ingiliz bir danimarka kökenli amerika büyüme bi tane de Polonyalı denk geldi speaking için cok yardımcı olurlar. Kelime bilgisi çok önemli senin yerinde olsam şimdiden günde 200 kelime hafizaya atar keyfime bakarım grameri falan çok derin işleneceği için şimdilik onlara bakmana gerek yok sadece ilk başlarda zorlanmamak icin hic birşey bilmiyorsan tenselere üstün körü baksan yeter ama kelime çok çok önemli özellikle sınavda. Bir de orjinal kitap kakalamaya çalışacaklar sakin oraya para kaptırmayın oraya vereceğiniz 400-500 lira ile git maks 100 tl kitap al gerisini çatur çutur harca artik içermisin kızlarla mi yersin sana kalmış başka sorusu olan varsa alabilirim

• irregular olunca işler çok sarpa sarıyor yapmayın bence geçebiliyorsanız direk geçin ya da 1 sene dikkatli bir şekilde okuyun.
  • çok teşekkür ediyorum peki hazırlıkta sınıfar düzeye göre mi belirleniyorbelirleniyorsa nasıl yoksa herkes en düşük seviyeden mi başlıyor ingilizceyi ne düzeyde öğreneblirim bölümüm %100 ingilizce çünkü ne önerirsiniz
  • xthehelpx X kullanıcısına yanıt
    Hocam okul sayfasında çıktı kullananlar suç işliyorlar ceza alıcakları maddesi vardı .Sözde bir şey mi bu ?

• Er3n34 E kullanıcısına yanıt
    Kur belirleme sınavı oluyor yaklaşık hazırlık başlamadan 1 hafta önce az buçuk bir sey bilen b seviyesinden başlıyor iyi bilen c yok ben sıfırdan alıcam dersen a dan başlıyorsun benim ingilizcem hiç yok gibi birşeydi bu yüzden hic sınava girmedik otomatik olarak a kuruna atıyolar b kurunun bir avantajı şu eger ingilizcen iyiyse çok çalışıp 1. dönemin sonunda bu da Aralık ya da ocak o civarlardaydi hatırlamıyorum müyyes kış denen sinava girmeye hak kazanıyorsun ama bunun için bir alt yapın olacak ve sınava kadar da biraz kasıcaksin. B kurunun dezavantaji ise daha doğrusu a kurunun avantajı donem ici yapman gereken bir 60 ortalama var bunun icin toplam 4 ara sınav quizler writingler ve hocaların verdigi kanaat puani ile belirleniyor a kurunda istenen 60 puanı yapmak b kuruna göre cok daha kolay çünkü writing konuları quizler falan b kurunda daha zor sanırım a kurunda rahat halledebilirsin. Bölümün %100 ingilizce olduğu icin a kurundan baslamani tercih ederim alfabeden başlarsın 2. Dönemin başında zaten b kurunu yakalamiş olacaksiniz sanırım aradaki tek fark kitap farkı elemantary diye kitap kullanılıyor a kuru 1ve2 b kuru sadece 2 bitiriyor. B kurundan başlarsan tensleri falan zaten biliyorsundur diye üstün körü geçip direk zor readinglerden falan başlarlar ki lisede altyapısı olmayan biri için zorlayıcı kesinlikle A kurundan başlamanızı tercih ederim. B kurunun bir avantajı da haftanin 4 günü okul olması ama her gün 5 saat a kurunda 5 gün okul her gun 4 saat. A kurundan başla kardeşim adam akıllı her gün çalış krallar gibi ingilizcen olur derse katılmaya çalış mis gibi ingilizcen olur ben bunu akıl edemedim ilk baslarda aslinda cok çalıştım ama bazi kişisel sorunlarla karşılaştım (ders çalışmama engel olan karı kız gibi basit meseleler değildi) sonra toparlayamadım kaydi gitti bos gidip gelmeye başladım okula millet almış basini gitmis hoca yeri geliyor sadece ingilizce konuşuyor derslerde konular çoğalmış geçemeyeceğimi anladım 2 ay kala bıraktım yapma dediler devamsızlıktan kalırsan bölümün Türkçesine geçemezsin falan dediler ama kararlıydım gittim adam akıllı 2 ay çalıştım sonra bi 20 gün memlekete tatile geldim yaz okulna yazıldım bir buçuk ay onun eziyetini çektim hava sıcak kütüphanede sabahlamalar falan derken sınav günü geldi gectim ama hala daha çok eksiğimin oldugunun farkindayım çalışıyorum umarım hallederim şuan ki aklım olsa bazi seylere resti çekip adam akıllı başından sıkı tutar mis gibi ingilizceyle bölüme geçerdim kardeşim sen sen ol hocaların ne derse yap her sene ellerinden binlerce öğrenci geçiyor kimin geçip geçmeyeceğini tipinden bilebilecek seviyede insanlar okul başlayinca ilk zamanlar herkes ödevleri falan yapar kolay zamanlardır sonra millet salıcak zaten hoca takmıyor kızmıyor dicekler ama aldanma her etkinliğin sana getirisi olur. Şey demiyorum sabah akşam başını kaldırmadan çalış git Kadıköy'e keşfet etrafı meyhanecilerin oldugu sokağa git bi asaleti çek gez dolaş ama istikrarını bozma ilk önceliğin ders olsun bak hala daha ingilizce ile uğraşıyorum kötü bir durum yani haydi bol şans güzel kardeşim baska sorun falan olursa özelden yazabilirsin telefonumu verebilrim ordan iletişime geçebiliriz biz de zamanında az yardım almadık forumdakilerden

• Easky kullanıcısına yanıt
    Yok yok herkes kullanıyor merak etme prosedür gereği hocalar da orjinal alınmasını savunucak ne de olsa yayıncı kuruluş ile antlaşmalar var bunun getirileri oluyordur üniversiteye. Kadıköy'de Akmar diye bir yer var biliyorsundur beli her türlü kitabi bulabilirsin orda çok ucuza alabilirsin olmadı ben veririm sana kardeşim dert etme biz acemiydik kimse birsey söylemedi hocalara inandık donumuza kadar aldılar

• legal tender kullanıcısına yanıt
    Bölümüne göre değişir şimdi adam yüzde yüz okuyacam diyor türkiye de ortlama bir lisede öğrendiğin İngilizce ile zor olur

Sağ olun hocam

Ne demek senin bölüm neydi

• Hocam ben sınavın örneğine baktım sadece testti galiba test olursa ben belki sınavı geçerim ama geçmek istemiyorum.60 puandan yüksek alıp genede hazırlık okuma ihtimali oluyor mu?Writing ve kelime eksiğim var

EE hocam,sizin nedir ?

Benim iktisat grammer reading listening bunlar test 25'er soru kelime bilgisi iyi olan başarılı bir sonuç alabilir ilk defa girecekler için writing de essay değil de başka türlü bir uygulama yapılıyor diye biliyorum ama içeriğini bilmiyorum 60ı geçsen de büyük ihtimalle öğrenci işlerine danışarak okursun diye tahmin ediyorum dilekce falan yazdırıp okuturlar sorun olacağını sanmıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.