Şimdi Ara

MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2018 GİRİŞLİLER [ANA KONU] [40 KİŞİ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
7
Favori
19.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: busbkc

bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :(

Alıntıları Göster
    hocam buyuk ihtimal a kurundan başlarsınız
  • busbkc B kullanıcısına yanıt
    Dersler başladıktan sonra belki bir sınava alabilirler sizi.Yani speaking sınavı galiba geçen sene öyle bir şey yaşanmıştı galiba bizim sınıfta lakin mevcut durumla en kötü kurdan başlayacaksınız.
  • grandout kullanıcısına yanıt
    hocam siz hazırlık okudunuz mu ? ayrıca kaçıncı sınıftasınız şu an ?
  • crazyengineer1478 kullanıcısına yanıt
    En üst seviyeden başlarsın. Sınıfların isimleri çok takılma.
    Bu sene 1.sınıfım,yaz okulunda geçtim hazırlığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandout

Bu sene 1.sınıfım,yaz okulunda geçtim hazırlığı
    Tebrikler hocam peki hazırlık nasıl? günde kaç saat ders görüyordunuz bir de akıcı bir şekilde ingilizce konuşabilcek duruma geldiniz mi ?
  • Türkçe İşletme bölümünde olup İngilizce 1 Muafiyet sınavına girecek var mı? 18 Eylül de saat 15:00 da olacakmış. Bir de oryantasyon takvimi var derslere girmeyip bunlara mı girecez. :)

Ders 8:30 da başlıyor oryantasyon 10:00 da. Ayrıntılara neden yer verilmez anlamıyorum.

MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2018 GİRİŞLİLER [ANA KONU] [40 KİŞİ] MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2018 GİRİŞLİLER [ANA KONU] [40 KİŞİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B11E852AC -- 15 Eylül 2018; 16:13:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B11E852AC

Türkçe İşletme bölümünde olup İngilizce 1 Muafiyet sınavına girecek var mı? 18 Eylül de saat 15:00 da olacakmış. Bir de oryantasyon takvimi var derslere girmeyip bunlara mı girecez. :)

Ders 8:30 da başlıyor oryantasyon 10:00 da. Ayrıntılara neden yer verilmez anlamıyorum.

Hocam ayni bolumdeyim muafiyef sinavina girecegim.Pazartesi ve sali ders yok sanirim oryantasyon var.Carsamba ders olur mu bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden eksik bilgi veriyorlar anlamadım mesela oraya yazmış p.tesi salı bizim bölümü ilgilendiriyor çarş. perş. bize bir şey yok cuma da kulüp tanıtımları ona da gidilir.

Bilgilendirirler herhalde yoksa sorarız birine artık.
    Hocam her gün ilk ders bloktu ve bir buçuk saat sürüyordu.Saat 12.50 gibi sürüyordu yani blok iki saat toplam 5 saat.

Biz sınıfta ingilizce konuşmazdık,soruyu Türkçe sorar cevaplardık.Reading dersleri sıkıcı geçer,writing dersleri eğer hocanız iyiyse keyifli geçer,en azından yapcak bir şeyiniz var,speaking hocan iyiyse ve sen üstüne düşersen konuşmanı geliştirirsin.

Hazırlık eğitimi geçen senenin sonuna doğru tüm programlarıyla beraber akreditasyon aldı,yani verdiği eğitimin uluslararası güvenilirliği ve geçerliliği(bunun için sınava girmen lazım) var o yüzden bu sene daha iyi hocalar gelmiş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler hocam bilgi için. Öğleden sonra bütün gün boş geçecek :D Boş zamanlarda seneye olacak derslere çalışırım hem Ayrıca hazırlık dersleri galiba pazartesi günü başlayacak ama ders programında göremedim.
    Hazırlıkta bys den hiçbir şey göremezsiniz,mobil uygulaması sadece yer kaplar o yüzden yüklemeyin :D

Ayrıca b kuru iseniz cuma 4 saat geri kalanlar 5 saattir c kuru iseniz her gün 4 saattir %15 devamsızlık hakkınız var b kuru iseniz sanırım 106 saat,c kuru için 96 Â kuru için 115 saatçi sanırım,yani 1 aydan fazla devamsızlık hakkınız oluyor,ilk dönem sadece vizelerden sonra kullanmaya özen gösterin,ikinci dönem sefasını sürersiniz.

Ayrıca hazırlık 24 üne başlıyor siye biliyorum,ben daha önceki sayfalara bie takvim atmıştım ordan bakabilirsiniz veya öğrenci işlerine sorun. ydil.marmara sitesini takip edin.

Hocam ilk dönem sonu hazırlığı geçme şansımız var mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandout

Hazırlıkta bys den hiçbir şey göremezsiniz,mobil uygulaması sadece yer kaplar o yüzden yüklemeyin :D

Ayrıca b kuru iseniz cuma 4 saat geri kalanlar 5 saattir c kuru iseniz her gün 4 saattir %15 devamsızlık hakkınız var b kuru iseniz sanırım 106 saat,c kuru için 96 Â kuru için 115 saatçi sanırım,yani 1 aydan fazla devamsızlık hakkınız oluyor,ilk dönem sadece vizelerden sonra kullanmaya özen gösterin,ikinci dönem sefasını sürersiniz.

Ayrıca hazırlık 24 üne başlıyor siye biliyorum,ben daha önceki sayfalara bie takvim atmıştım ordan bakabilirsiniz veya öğrenci işlerine sorun. ydil.marmara sitesini takip edin.
    hocam ben bugün yurda gidicem yarın başlıyor diye :D kimse bir şey soylemedi 24une kadar ne yapacam orda ya :(
  • ingilizce hazırlık 24ünde başlıyormuş burda yazıyor :https://ydil.marmara.edu.tr/akademik/akademik-takvim/

erkenden gitmeyin :D
  • privatepyle P kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl girenlerin çoğu geçmişteki MÜYYES Kış'ta.Ama bunun asıl sebebi hocaların yazma notlarını yüksek vermeleriydi.Eğer A kuru iseniz sınava kış sınavına giremezsiniz,C kuru iseniz ara sınavı çok rahat geçersiniz.Ama MÜYYES sınavlarına girebilmek için 60 ortalamanız olmalı.

Ben giremiyorum siteye :D

Hocam bileti erteleyin isterseniz.Arkadaşınız yoksa zor olabilir.

aynen hocam oyle yaptım :D ayrıca siteye girmek için linki kopyalayıp yapıştırın öyle giriyor. forumdan kaynaklanan bir şey
  • Ayrıca MÜYYES için İYS testbook alabilirsiniz kampüs kırtasiye yaz okulu boyunca ucuza sattı ama orda yoksa akmar pasajında bulabilirsiniz.Vizeler için ODTÜ'nün kitapları işinizi görebilir.

hocam hazırlığı ben de geçemedim. hazırlığı geçemeyenlerin ekstra başvuru yapmalarına gerek yok dimi? 24ünde direkt okula gideceğiz, sınıfı da kuru da orada öğreneceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tablopikasso1 -- 17 Eylül 2018; 0:55:22 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.