Şimdi Ara

MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2018 GİRİŞLİLER [ANA KONU] [40 KİŞİ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
7
Favori
19.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
    60 ortalamayı sene içindeki sınavlarda mı tutturmak lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12E5A8814

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    https://ydil.marmara.edu.tr/notice/hazirlik-dersleri-hakkinda/ hocam linke duyuru yapılmış 24ünde başlayacak diye zaten akademik takvimde de yazıyordu o yuzden erken gitmeyin :D (linke girmiyorsa adres çubuğuna yapıştırıp deneyin.)

• quote:

Orijinalden alıntı: tablopikasso1

hocam hazırlığı ben de geçemedim. hazırlığı geçemeyenlerin ekstra başvuru yapmalarına gerek yok dimi? 24ünde direkt okula gideceğiz, sınıfı da kuru da orada öğreneceğiz?
    https://ydil.marmara.edu.tr/notice/hazirlik-dersleri-hakkinda/ hocam burda böyle duyuru yapmışlar hemen hemen dediğiniz gibi
  • privatepyle P kullanıcısına yanıt
    Sene içinde writing,quiz ve online alıştırmaların oluşturduğu not var.Ayrıca 1.vize ve 2.vize de var.Onların ortalaması 60 olacak.Okula başlayınca anlatırlar size.Ayrıca tavsiye KİTAPLARIN ORJİBALİNİ ALMAK ZORUNLU DEĞİL VE BEN ALMANIZI ÖNERMEM.
    Ya da almak isterseniz READER var.Onu alın.İnternetten hikayeleri okuyorsunuz,size soruları veriyorlar evde çözüp ertesi gün sınıfta kodluyorsunuz ve evet arkadaşlarınızla karşılaştırıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandout -- 17 Eylül 2018; 13:52:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampüs kartı çıkmamış olan var mı başka? Çıkması için yapmamız gereken bir şey var mı yoksa beklememiz mi gerekiyor?

• Gazetecilik bölümü okuyan var mı?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.