Şimdi Ara

MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2018 GİRİŞLİLER [ANA KONU] [40 KİŞİ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
7
Favori
19.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Günaydın
    İngilizce hazırlık sınavı nerede yapılacak acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkimr -- 1 Eylül 2018; 9:8:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExcelentJell

Hazırlık atlama sınavı ne zaman acaba? Bi de e devletten kayıt olcam heyet raporuna gerek var mı?
    Klavuzdan alıntı

Tüm programlara e-Devlet üzerinden kayıt yaptırılabilir. Sağlık raporu isteyen programlara ait sağlık raporlarının 17.09.2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar ilgili birime teslim edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde bu durumda olan adayların kayıtları iptal edilecektir.

Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na kayıt yaptıracak adayların tam teşekküllü Devlet veya Üniversite hastanelerinden alınan kurul raporu getirmeleri gerekmektedir.

Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümüne kayıt yaptıracak adayların akciğer mikrofilm raporu getirmeleri gerekmektedir.

Hazırlık atlama İngilizce : 11 Eylül 2018 10:00

• Marmara bilgisayar hocam yaz. Dersler ne zaman başlıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanowa -- 1 Eylül 2018; 11:4:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wanowa

Marmara bilgisayar hocam yaz. Dersler ne zaman başlıyor?
    17 Eylül
  • sınavmagduru1 S kullanıcısına yanıt
    Başıbüyük kampüsünde okumuyorum ama mimar sinan yurdu oraya en yakın yurt.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xenopilius X kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben açtım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alkimr kullanıcısına yanıt
    Yabancı Diller Yüksekokul'unun sitesini (http://ydil.marmara.edu.tr) takip ederseniz, orada açıklanınca sınıfı ve binayı görürsünüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu arada okulda ki WIFI ağına bağlanabilmek için marun.edu.tr uzantılı mail adresini almak zorundasınız. Google'a Marun WIFI yazınca da bağlanma rehberini bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: UGzeg

Arkadaşlar bu arada okulda ki WIFI ağına bağlanabilmek için marun.edu.tr uzantılı mail adresini almak zorundasınız. Google'a Marun WIFI yazınca da bağlanma rehberini bulabilirsiniz.
    Sağolun hocam wifi hizmeti nasıl her yerde çekiyor mu ?

Birde kütüphane de internet hızı kaç mb ?
  • 3562 tıp
  • hocam direkt e-devletten kayıt yaptıktan sonra başka bir şeye gerek yok değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyengineer1478

hocam direkt e-devletten kayıt yaptıktan sonra başka bir şeye gerek yok değil mi?
    Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu,Fen Edebiyat Kimya bu bölümlerde okumuyorsan yok.
  • Hck34 kullanıcısına yanıt
    17 eylül tüm bölümler içinmi geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkimr

17 eylül tüm bölümler içinmi geçerli
    Hocam özel takvim uygulayan bölümler var tıp hazırlık diş hukuk onlara bölümün sitesinden bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hck34 -- 1 Eylül 2018; 14:30:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hck34

Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu,Fen Edebiyat Kimya bu bölümlerde okumuyorsan yok.

Alıntıları Göster
    anladım teşeşkkürler. hocam peki kyk yurt başvuruları ne zaman başlıyor bir bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyengineer1478

anladım teşeşkkürler. hocam peki kyk yurt başvuruları ne zaman başlıyor bir bilginiz var mı ?

Alıntıları Göster
    3-10 eylül arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hck34

3-10 eylül arası

Alıntıları Göster
    teşekkürler
  • RockyDarwin R kullanıcısına yanıt
    Hocam ekonomi mi kazandınız ekonometri mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekonomi hocam iktisat yani .
  • Hck34 kullanıcısına yanıt
    Çekmediği yerler oluyor fakat bina içlerinde sıkıntı olmuyor (en azından işletme fakültesi için). Kütüphaneyi kullanmadığım için ne kadar hız olduğunu bilmiyorum maalesef.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.