Şimdi Ara

Marmara üniversitesi mi Kadir has üniversitesi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elektrik elektronik mühendisliği için hangi üniversiteyi tercih edersiniz arkadaşlar ? İkisinin de puanları birbirine yakın . URAP a göre genel olarak bakıldığında Marmara üniversitesi puanı 500 küsür Kadir has 300 küsür . Öğrenci sayısına bakıldığında genel olarak Marmara 70 bin , Kadir has 6-7 bin . Bölüm öğrenci sayısı Marmara 500 küsür , Kadir has 40-50 falan . Laboratuvar imkanları: Marmara 15 adet elektrik-elektronik mühendisliği laboratuvarı ama Kadir has hakkında öğrenemedim . Öğretim üyeleri :Marmara 5 profesör 5 doçent 5 doktor öğretim üyesiyle 15 toplam öğretim üyesi , Kadir has 6 profesör 3 doçent toplam 9 öğretim görevlisi . İkisi de müdek tarafından akredite edilmiş . İkisi de İstanbul’da kalıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail111 -- 5 Şubat 2022; 13:10:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• marmara tabi ki

• Önce bir puanı elinize alın sonra bunlara bakarsınız ayrıca devlet ünivleri en iyi 4-5 özel üniversite(koç,sabancı,bilkent vs.) dışında hepsinden iyidir.

• olm manyak mısın dediklerini bile okumadım marmara tek atar marmaranın ortamı bile yeter

• merchienze kullanıcısına yanıt

göztepe mi  yapma 

• Kadir Has'in 6-7 bin ogrencisi var ama kampusu inanilmaz kucuk, yogunluk fazla anlayacagin. Ayrica lab icin yeterli yerleri var midir bilmiyorum. Iyi bir kutuphaneleri var ve yonetimi genel olarak bence iyi. Marmara icinse fazla siyasi oldugunu dusunuyorum, belki yaniliyorumdur ama prof. doc. sayilari, isin icine siyaset girince anlamsizlasiyor benim icin. Gene de eski Marmara'nin hatrina Marmara bence  

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.