Şimdi Ara

Tabela mı değil mi? 4- Kadir Has Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
3.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 27.7.2024)
Giriş

Kuruluş çalışmalarına merhum Kadir Has'ın öncülüğünde, Kadir Has Vakfı (HASVAK) tarafından 1992'de başlanan Üniversitemizin resmi kuruluşu 28.05.1997 tarih ve 4263 sayılı yasayla gerçekleştirildi. Selimpaşa Kampüsü'nün inşasına 1998'de, Merkez Kampüsün önemli bir kısmını oluşturan Haliç kıyısındaki tarihi Tekel Cibali Sigara Fabrikasının restorasyonuna 1999'da başlandı. 2000-2001 döneminde Bahçelievler Kampüsü'nü kullanıma alan Üniversite, 2001-2002 öğretim yılından itibaren faaliyetlerini Cibali, Selimpaşa ve Bahçelievler kampüslerinin tümüne yaydı. 2007 yılı sonunda Cibali Kampüsünü büyütecek modern D Blok yapıldı. Spor Salonu ve ilişkili tesisler 2008 yılında Fatih Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirildi. Cibali Kampüsü'nün adını 28 Mart 2007 tarihinde Kadir Has Kampüsü olarak değiştirildi. Üniversitenin kurucu rektörü Prof. Dr. Ergür Tütüncüoğlu görevini 2002'de Prof. Dr. Yücel Yılmaz'a; o da Şubat 2010'da üçüncü rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aydın'a devretti. 2018 yılı Mart ayında ise dördüncü rektörümüz Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz, görevi Prof. Dr. Mustafa Aydın’dan devraldı...

Kampüs fotoğrafları:

• Yari tabela tam degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl yani

• kişisel bir fikrim yok ama burada okuyan bir arkadaşım çok fena sövüyordu

• Odysseus IV kullanıcısına yanıt

hangi konuda hocam yazarsanız tercih edecekler bilgilenebilir

• tabeladır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu okulun kayseride olmamasi cok garip geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Bana da öyle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilk 5 vakıfı saysana Tabela mı değil mi? 4- Kadir Has Üniversitesi 

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

Koc Bilkent Sabancı tobb yeditepe

• bilkent

koç

sabancı

tobb

yeditepe

• yaz o zaman doğrusunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurtçu Restrop -- 27 Temmuz 2021; 15:40:12 >
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

ee okuyor, dersler klasik mühendislik eğitiminden aşırı alakasızmış, hocalar pek kaliteli değilmiş ve yıl boyunca kendi kendini geliştirmiş okul pek bir şey katmamış, bu sene başka bir üniversiteye geçecek ama eğitim sistemleri ve ders programları farklı olduğu için diğer üniversitelere yatay geçişi de çok zorlaşıyormuş

• Küçük yaştaki arkadaşlar için tabela zannedilebilir ama eskiler için ne de piyasalar için tabela değil hatta yakınında bile değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

• ankette tabela şıkkının önde götürmesi hakkında ne düşünüyorsunuz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurtçu Restrop

bilkent

koç

sabancı

tobb

yeditepe

+1

hocam bu kadir hasın bi olayı yok ki yaw akreditasyondur ne bileyim uluslararası anlaşmadır bir şeydir filan öne çıkan bi tarafı yok

ücretler ucuz desen değil

kampüs desen yok tek bina

para kazanma amacıyla kurulmuş bir yer gibi geliyor sahibi hayırsever bi iş adamıymış sanırım tanımıyom Allah rahmet eylesin ama ondan sonra mı böyle oldu acaba

dümdüz bir yer pek bi özelliği yok gibi

bilmiyorum yanılıyor muyum

ilk 5 bence de koç bilkent sabancı yeditepe 5. sıra için kararsızım bölümüne göre değişir tobb olabilir

geri kalan çoğu yer hele ki 2000lerden sonrra kurulanlar tamamen para kazanma amacıyla kurulmuş bomboş yerler, eğitim dediğin şey sadece parayla olmaz kültürdür gelenektir. bunları bu 5 vakıf sağlıyor diğerlerinden kendi çabanla çıkarsan çıkarsın ben de vvakıfta okuyorum ama gerçekler bunlar

kimisi de kendi soyadını verip okul kuruyo ahahaha :D kebapçi ismi gibi :D lise ismi olarak koysan bile sırıtır adam üni kurmuş :D söğüşlüyor kodaman tabakayı istanbulun dağına da kurmuş kampüs diye bir yer 4 tane burslu 65 tane burssuz :D özyeğin gibi yerler top10da bile değil yaw kadir hasla özyeğin arasında çok fark göremiyorum mesela. böyle kadir hastır özyeğindir filan çok soğuk geliyor bana bomboş yerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 27 Temmuz 2021; 16:9:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.