Şimdi Ara

Tabela mı değil mi? 4- Kadir Has Üniversitesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
3.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Tabela mı değil mi? 4- Kadir Has Üniversitesi

(En Son Oy Tarihi: 27.7.2024)
Giriş

niye hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir has stadyumu 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Top5 (sırasız) TOBB Etü Koç Sabancı Bilkent Özyeğin'dir Yeditepe 6. Olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saçmalama y tepe varken özyeğin okul değil

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    :DD

• Guest-1593E8EC2 G kullanıcısına yanıt

-bölümler her üniversitede olduğu gibi akredite. yurt dışında pek çok okulla erasmus anlaşması, ek olarak uzak doğu ve amerikan okullarıyla değişim programları mevcut.

-ücretlerin ucuz olması öne çıkması için bir kriter zaten değildir, hem kaliteli eğitim hem ucuz eğitim diye bir şey yoktur. (vakıf üniversiteleri için)

-fatih'te ana kampüsü, selimpaşa'da büyük bir ek kampüsü var. (selimpaşa'daki kampüs teknopark olacak)

-2000'den sonra kurulanlar para kazanma amaçlı yerler yazmışsın, ilk 5'e yazdığın tobb 2003'te kuruldu...

-kimisi de soyadını verip okul kuruyor yazmışsın, koç-sabancı ne memleket adı mı...

tamam kadir has çok yüksek kalitede bir üniversite değil ama asla tabela üniversitesi değildir. açıp linkedin'den mezunları ne yapıyor nerelerde çalışıyor baksaydınız bari.

• georgeorwellinkalemi G kullanıcısına yanıt

vay be sayende bu serimi hatırladım... mesajı yazan kimdi hatırlamıyorum ama mesajın soyad kısmı falan trolldü büyük ihtimalle. özyeğine sallamak için. ama khas konusunda bilgilendirmeniz güzel

• kahvehane muhabbeti gibi o tabela mı bu tabela mı. açın inceleyin hocalarını sistemini linkedin’de mezunlarını

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 sene Kadir Has'ta okudum, hocaları ve sağlamış olduğu imkanlar bana çok şey kattı. En büyük eksisi ortalama öğrenci kalitesi ama onu da doğru insanları bularak giderebiliyorsunuz. Kadir Has cidden çok iyi imkanlara sahip bir okul, kullanmasını bilen aradan rahatça sivrilebilir.

• Burada bilgisayar muhendisligi okunur mu ? Kaliteli midir

• Üzgünüm tüm mantar gibi gelişip büyüyen özel Üniversiteler gibi tabeladır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekonomist999 -- 15 Temmuz 2022; 11:7:7 >
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Emin misin?

• hvl00 kullanıcısına yanıt

• Hukuk adına konuştuğum birkaç kişi buranın iyi olduğunu söylemişti.

• İsterse Stanford olsun okul Fatih'te

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt

kadir has'ı konumuyla eleştirmek gibi bir saçmalığa ilk kez denk geldim... istanbul'daki konumu en iyi okullardan biri :D

• Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    haliçte*

• hocam böyle bir şey iddia ediyorsanız lütfen sebeplerini, nedenlerini yazın. kafanıza göre bakıp tabeladır değildir diye mesaj girip gidiyorsunuz, burayı binlerce öğrenci okuyor, insanları yanlış bilgilendirdiğinizi düşünüyorum. ben de böyle şeyler okuyup korkarak gittim okula, karşıma çıkan şey bambaşka.

kadir has'ın tek kötü yanı sıralamaları geniş bir aralıkta olduğu için bazı öğrencilerin profili gerçekten düşük ve üniversiteye bir amaç doğrultusunda gelmemişler. ama bu da birkaç sene içinde hallolmuş olacak diye düşünüyorum, sıralamalar deli gibi artıyor. okulda gayet nitelikli profesörler, yoğun ve gerçekten "ingilizce" işlenen dersler, ciddi ödevler ve sunumlar var. ayrıca rektör ve yardımcısı sabancı'nın eski rektörü ve yardımcısı, hele mühendislik fakültesi dekanı 20 yıl mit'de çalışmış ve mit emeritus profesörü. ha akademik kadronun iyi olması okulun çok iyi olduğu anlamına mı geliyor? tabii ki hayır, kadir has'ın koç-bilkent-sabancı seviyesine daha yolu var ancak anlatmaya çalıştığım şey bu hocaların gerçekten okula yenilikçi bir bakış getirdiği ve bir şeyler yapmak için çabaladığı. özellikle klasik vize final sistemi yerine geçilen proje ve sunum odaklı eğitim bence oldukça iyi bir plan. ve bildiğim kadarıyla sektörde pek çok bağlantısı bulunan bir okul, okulun staj ofisi de staj bulma konusunda çok etkili. zaten sektörde çalışanları linkedin'den araştırınca görebilirsiniz.

gerçekten görüşünüz buysa da lütfen sebeplerini nedenlerini yazın, tabeladır diyip giderek hiçbir şeye katkı sağlamıyorsunuz.

• georgeorwellinkalemi G kullanıcısına yanıt

Sayın genç kardeşim burası özgür bir forum benim sözüm de sadece beni bağlar ayrıca ben özellikle Kadir Has tabeladır demedim bir apartman kiralanıp özel Üniversite adında mantar gibi gelişen tüm eğitim kurumları tabeladır dedim bu benim görüşümdür ben böyle dedim diye kimse özel Üniversitede okumayacak mı artık vaay be ne etkiliymişim şaka bir yana tepkini çok gereksiz buldum son sözüm benim görüşüm beni bağlar katıl ya da katılma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekonomist999 -- 15 Temmuz 2022; 16:11:34 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.