Şimdi Ara

Tabela mı değil mi? 4- Kadir Has Üniversitesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
3.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Tabela mı değil mi? 4- Kadir Has Üniversitesi

(En Son Oy Tarihi: 27.7.2024)
Giriş
  • hocam tabii ki sizi bağlar fakat kadir has apartman kiralanıp kurulmuş bir üniversite değil. 140 yıllık tarihi bir binası var. siz de mesajınızda "Üzgünüm tüm mantar gibi gelişip büyüyen özel Üniversiteler gibi tabeladır." yazmışsınız. ben görüşünüze karşı değilim, kimsenin görüşüne müdahale etmek de haddim değil fakat sadece böyle bir yorum yapıyorsanız bunu sebeplere dayandırmanız gerektiğini düşünüyorum çünkü gerçekten bu tarz forumlar ve siteler tercih döneminde öğrenciler üzerinde çok etkili. saygılar.

• georgeorwellinkalemi G kullanıcısına yanıt

Yahu kardeşim yazmayayım yazmayayım diyorum ama kendimi tutamıyorum yani tercih yapacak kişinin puanı boun, itü ya da odtü ye yetiyor da gidip kadir has veya bir başka özel üni. mi yazıyor ben de bu yorumumla kişileri yanlış tercihe mi yönlendiriyorum gerçekten çok absürd geliyor bana bu muhabbet bu arada an itibariyle ankette tabeladır diyenlerin oranı %42 ile en önde geliyor onlar da suçlular benim gibi kişileri yanlış tercihlere yönlendiriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekonomist999 -- 15 Temmuz 2022; 16:55:53 >
  • hayır, puanı boğaziçine yeten tabii ki gidip kadir has'ı tercih etmiyor. ama 15 bin-40 bin aralığındaki khas burslu bölümleri tercih edecekler tabii ki arşatırmalarını internet üzerinden de yapıyorlar. ben okul hakkında bilginiz olmamasına rağmen tabeladır değildir diye basitçe hüküm vermenizi eleştirdim. evet, okul hakkında bilgileri olmamalarına rağmen anketlerde oy kullananlar da suçlular bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi georgeorwellinkalemi -- 15 Temmuz 2022; 17:3:21 >
  • +

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.