Şimdi Ara

Marmara ybs (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Göztepe kampüsü medeniyete verildi taşınacak oradan marmaranın bütün fakülteleri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dayns D kullanıcısına yanıt

Bu basibuyuk denen yer çok uzak mi bro merkez yerlere nerde kaliyo tam olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • starface99 kullanıcısına yanıt
    Maltepenin üst tarafı

ben oralardayım biliyorum hocam göztepeyle bir değil ve kampüs dağ başı göztepe kampüsü konum süper ama içerisi güzel değildi o kadar olayı yok yani safi insan ve aktivitede yapmıyolar türbanlı bacılar max civardaki kafeye gider veya karşıdaki sturbucksta olabilir :). bide merkez istanbulun beşijtaş değildie kadıköydür hocam iü ise konum fatih kampüsü gwzdim güzel ybs için geçen sene gitmiştim ben bu sene tekrar gidicem gtme durumynyz yoksa soeacağınız soruları sorun söylerim

bir anda taşınmıyo taksit taksit hocam işletme bu sene geçer veya max seneye

• dayns D kullanıcısına yanıt
    hayır hocam bir kere öğrenci oluyosunuz he iü de aman aman değil ama marmarada rezil olursunuz

• mrvolcann kullanıcısına yanıt

Bro iü bana hiç çekici gelmiyor ya bide yok atlas yazdım acikogretim çıktı ybs icin

• mrvolcann kullanıcısına yanıt

marmara sonuçta ne hocam ne zırvalıyorsun

• iü ybs geçen sene açıldı marmara daha iyidir

• Marmara ybs'de okuyorum yazılım geliştiricisi/mühendisi olma hayalinizi varsa önermem. Bölümün en büyük artısı SAP ile anlaşmalı olması. Erp danışmanı olma hayaliniz varsa çok katkısını görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nullpointer13 -- 1 Temmuz 2023; 15:13:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nullpointer13 N kullanıcısına yanıt

Almanca ybs önerir misin

Hocam ing ile arasında pek bir fark yok. Tabii Almanya'da çalışma hayalin varsa elbet artısı olur.
    Bölümden tam olarak beklentilerin neler ona göre daha doğru yönlendirmiş olurum.

• nullpointer13 N kullanıcısına yanıt

Daha çok yazılıma yönelmek istiyorum ama yazılım mühendisliği değil bu arada bölümdeki pazarlama ve yazılım oranı kaç hangisi daha ağır basıyor

Hocam ilk sene işletme ağırlıklı sonradan dengeleniyor. Ama yine de yazılımda gelişmek istiyosan bölümdeki eğitime güvenmeden kendin yardırman şart.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.