Şimdi Ara

Marmaris'mi , Fethiye'mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
20.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , 2 arkadaş bu ikisinden birine gitmeyi planlıyoruz, ancak iki yerede daha önce gitmedik, hangisini önerirsiniz? Gece hayatı olan, sıkılmayacağımız yeri seçmek istiyoruz:)
    Aynı zamanda gittiğimiz yerde pansiyonda kalmayı düşünüyoruz, bildiğiniz varsa önerirmisiniz ?

Teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Marmaris mi, Fethiye mi: Hangisi Sizin İçin Daha Uygun?

Eğer tatil planlarınızı yaparken Marmaris mi Fethiye mi arasında kararsız kaldıysanız, bu iki popüler destinasyon arasındaki önemli farklılıkları öğrenerek doğru seçimi yapabilirsiniz.

Sahil ve Deniz:

• Marmaris: Turunç gibi bakir koylara sahip uzun bir sahil şeridi sunar. Denizi genellikle sakin ve berraktır.
    • Fethiye: Çalış Plajı ve Ölüdeniz'in turkuaz suları ile ünlüdür. Deniz, su sporları için ideal koşullar sağlar.

Gece Hayatı:

• Marmaris: Canlı bir gece hayatı sahnesine sahiptir, birçok bar, kulüp ve restoran seçeneği mevcuttur.
    • Fethiye: Daha sakin bir gece hayatına sahiptir, ancak yine de Paspatur Çarşısı bölgesinde çeşitli eğlence mekanları bulabilirsiniz.

Tarihi ve Kültürel Yerler:

• Marmaris: Marmaris Kalesi ve İçmeler Plajı gibi birkaç tarihi ve kültürel cazibe merkezine sahiptir.
    • Fethiye: Fethiye Antik Kenti, Likya Kaya Mezarları ve Saklıkent Kanyonu gibi zengin bir tarihi ve kültürel mirasa sahiptir.

Doğa ve Aktiviteler:

• Marmaris: Tekne turları, dalış ve doğa yürüyüşü gibi birçok açık hava aktivitesi sunar.
    • Fethiye: Yamaç paraşütü, safari ve rafting gibi macera dolu deneyimler sağlar.

Konaklama:

• Marmaris: Lüks otellerden uygun fiyatlı pansiyonlara kadar çok çeşitli konaklama seçenekleri mevcuttur.
    • Fethiye: Boutique oteller, apart oteller ve kamp alanları dahil olmak üzere çeşitli konaklama birimleri bulabilirsiniz.

Sonuç olarak, Marmaris ve Fethiye, farklı tatil deneyimleri sunan iki benzersiz destinasyondur. Marmaris, hareketli gece hayatı ve uzun sahil şeridi tercih edenler için uygunken, Fethiye doğa tutkunları ve tarih meraklıları için daha iyi bir seçenek olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kıyas bile yapılamaz tabii ki Marmaris.
  • Marmarisde gece hayatı var,Fethiyeyi bilmem
  • Pansiyon fiyatları falan nasıl marmaris'de ?
  • Fethiye'ye hiç gitmedim, Marmaris'i çok beğendim.
  • Gece hayatı için Marmaris, geriye kalan herşey için Fethiye.
  • Marmaris gençler için daha uygun şimdi dimi arkadaşlar ?
    Oraya gitmek daha iyi olacak ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    alanya mı kemer mi side mi
    6 yıl önce açıldı
    Beyler Isparta mi Mersin mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "Marmaris'mi? Fethiye'mi?" ne demek arkadaşım? Cahilliğin sınırlarını zorlar oldunuz forumda. "Marmaris mi, Fethiye mi?" ya da "Marmaris mi? Fethiye mi?" olmalı. Soru eklerini birleşik yazmayı kim öğretiyor size? Bir de çok iyi biliyomuş gibi kesme işareti koymuş, güya düzgün kullanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeAYDIN -- 24 Haziran 2014; 15:22:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeAYDIN

"Marmaris'mi? Fethiye'mi?" ne demek arkadaşım? Cahilliğin sınırlarını zorlar oldunuz forumda. "Marmaris mi, Fethiye mi?" ya da "Marmaris mi? Fethiye mi?" olmalı. Soru eklerini birleşik yazmayı kim öğretiyor size? Bir de çok iyi biliyomuş gibi kesme işareti koymuş, güya düzgün kullanacak.

la sanane sen kimsin istediğim gibi konuşurum? hadi ikile cevap vermeyeceksen soruma
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Freyr

quote:

Orijinalden alıntı: EfeAYDIN

"Marmaris'mi? Fethiye'mi?" ne demek arkadaşım? Cahilliğin sınırlarını zorlar oldunuz forumda. "Marmaris mi, Fethiye mi?" ya da "Marmaris mi? Fethiye mi?" olmalı. Soru eklerini birleşik yazmayı kim öğretiyor size? Bir de çok iyi biliyomuş gibi kesme işareti koymuş, güya düzgün kullanacak.

la sanane sen kimsin istediğim gibi konuşurum? hadi ikile cevap vermeyeceksen soruma

lan olm kısaltarak konuşun ne bilm önemsemezmiş gibi konuşun falan ama çok Türkçe biliyormuş gibi marmarisin Msini büyük yazıp yok mi eki özel ismin yanına geldi şunu kesme işaretiyle ayırayım falan gibi saçma sapan yazmayın gıcık oluyorum. bilmiyosan Türkçeyi zorlama. senin gibiler yüzünden he bak adam dikkatle böyle yazmış böylesi doğru sanırım diyip o şekilde kullanan yığınla velet dolu. böyle böle dilimizi mahvediyonuz. bu yüzden beni alakadar ediyor işte. ayrıca bi konu açtın diye her yorum senin isteğin doğrultusunda cevap vercek diye bir şey yok. çok adam gibi cevap istiyosan zaten burda takılmazsın kendinle çelişme. hadi kaybol şimdi.

• İkisi de değil Didim derim ben
  • İkisine de gittim. Kalbim fethiye dese de ruhum marmaris diyor. Marmarisin denizi bambaşkaydı. Turunc icmeler felan. Marmaris cok kalabalik fethiye ise cok sakin yer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kangal alır.
  • Fethiye'ye git. Marmarise yabancı turist lazım Türk değil

• quote:

Orijinalden alıntı: JJimi

Fethiye'ye git. Marmarise yabancı turist lazım Türk değil

O zaman Marmaris'e akın ediyoruz
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Para harcayakcasaniz gelin aga onda sikinti yok.

• quote:

Para harcayakcasaniz gelin aga onda sikinti yok.

Oraya gelip borca yaşayacak halimiz yok, ha her mekana gidip para saçacak halimiz de yok.Kaldıki turistler bizden cimri 1 sene önce aldıkları indirimli rezarvasyonlarla gelip hava atıyorlar.Esnafın derdi karı götürmek başka bişey değil
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Aslinda dedigin dogru suan gelen yabancilarda kendi ulkelerinde orta halli ve biraz fakir kesimden. 90larda falan fenaydi buralar duyduklarima gore.. Artik insanlar ispanya'ya falan gidiyor buralara gelicegine...

• Arka arkaya ikisinede gittim marmaristeki calisanlar yasayanlar miami beach diyor marmarise.

Fethiyeden imkanlari bol yemek alisveris falan gibi. Fethiye biraz copluk gibi geldi kekosu bol sahinle geziyorlar. Oludeniz fena degil fakat yinede bir marmaris degil

• quote:

Aslinda dedigin dogru suan gelen yabancilarda kendi ulkelerinde orta halli ve biraz fakir kesimden. 90larda falan fenaydi buralar duyduklarima gore.. Artik insanlar ispanya'ya falan gidiyor buralara gelicegine...

Ben Antalyaya gidiyorum insanlığımdan utanıyorum, kızlara böyle bir yavşama yok artık taciz ederecesine rahatsız ediliyor turist kızlar.İstanbulda yapılsa halk linç eder.Bir kere gayet medeni şekilde selam verip sohbet etmeye çalıştım kız yeter bu kaçıncı dedi gitti.Ulan dedim kekolar yaptı bize patladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 27 Ocak 2017; 11:49:5 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.