Şimdi Ara

marmaris tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ekim ayında keşif için ucuzda olduğu için (gecelik tek kişi 140 tl) 3 gün grand Yazıcı turbana gittim çok beğendim tabi haziran ayında gwcelik fiyat bu değil ailemle gitmek istiyorum 5 gece için 2 yetişkin bir çocuk (çocuk ücretsiz) 2350 tl erken rezavasyonda bu fiyata iyimidir daha iyi oteller varmıdır değer mi değmez mi aklıma takıldı yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erken rez donemi daha yeni basliyacak. Cok pahali 5 gece icin. Yilbasindan sonra fiyatlar dusecek. Ulkemizde oteller cok buyuk paralar istiyor karsiliginda verdikleri hizmet sifir! Turizm bakanligi bir barem belirlemeli, yoksa dusuk gelirli vatandaslarimiz tatil yapamazlar!

• Erken rezavasyınu başlamış grand yazıcını yılbaşından sonra fiyatlar kesin duşermi her sene tatile giden biri değilim o yüzden aylar geçtikçe daha pahalanması gerekniyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi protes_to -- 17 Kasım 2014; 23:40:58 >
  • bana tavsiyeleriyle yardımcı olacak arkadaş yok mu yaw :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: protes_to

Merhaba arkadaşlar ekim ayında keşif için ucuzda olduğu için (gecelik tek kişi 140 tl) 3 gün grand Yazıcı turbana gittim çok beğendim tabi haziran ayında gwcelik fiyat bu değil ailemle gitmek istiyorum 5 gece için 2 yetişkin bir çocuk (çocuk ücretsiz) 2350 tl erken rezavasyonda bu fiyata iyimidir daha iyi oteller varmıdır değer mi değmez mi aklıma takıldı yardımcı olursanız çok sevinirim

Kusura bakmayın da herşey dahil otellere verdiğiniz paraya acıyorum. 5 gece 2350 tl . en kral apart otelde kalın odaları 5 yıldızlı otel odalarını aratmayanlar var ve gecelik 100-150 lira arası fiyatları. 150 den olsa 5 gece 750 lira eder. apartlarda mutfak da var. kahvaltını apartta yap yemeğini git istediğin restorantta ye. 5 gece de herhalde 1600 liralık yemek yemezsin. 500 de yemeğe gitsin etti 1250 lira . geri kalan zamandada gez . tekne turu dalyan jip safari su sporları ne hoşuna gidiyorsa.
    500 lirada gezmeye eğlenceye ayır. toplamda 1750 liraya süper tatil yaparsın. herşey dahile gidersen kesinlikle gezemesin o parayı çıkarıcam diye durmadan otelde kalırsın yer içer durursun.

booking.com dan apart otelleri araştır. arama seçeneklerinde daireyi seç ve puanı 8 in üstündeki apartları arat. süper daireler var ve fiyatları çok iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.