Şimdi Ara

MARMARİSE GİTCEM HOTEL ELEGANCE İYİ Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler arkadaş hotel elegance diye bi yerde yer ayırmış da acaba iptal mi etsek iyi midir bilen varsa lütfen yardım edin nası bi şey grand yazıcı daha mı iyi bu elegance barlara fln yakın mı lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [alex] -- 30 Temmuz 2005, 12:39:13 >

• YOK MU CEVAP VEREN YA
  • ya yardım etsenize.
    marmarisi bilen yok mu ya
  • marmaris hoştur hoş.. ama o oteli bilmiyorum. Yok mu web sitesi gir bak.
  • Otel iyi. İyi tatiller..
  • 10 yıldır marmariste yaşıyorum. elegance iyi bir hotel değil. Hawaii hoteli tavsiye ederim. odaları çok güzel . istersen telefonunu da verebilirim.
  • marmarisi iyi bilirim ama başka otel bulsan iyi edersin o kadarda iyi biyer sayılmaz ama güzeldir
  • Hotel Lidya Marmaris'in en eski ve halen en kaliteli mekanıdır.
    Geçen yaz oradaydık
  • peki marmarsi tavsiye eder misiniz?marmarise gitsem beni neler bekler?kalabalık mı mesela?
    NOT:kafa dinlemek için biryer aramıyorum...
  • hotel lidya ya da kaliteli diyosan. dökülüyo orası bakımsızlıktan
  • aga marmaris biraz farklı bi şehir tanıdığın yoksa saf saf gezersin ingilizcen iyi ve tanıdığın varsada dönmek istemezsin
  • abi yapma ya bayaa da para verces y anapcaz abi iptal da edemyiz peki iş düşer mi abi sen onu söle ya eğlence kızlar fln
  • kardeş çok samimi sölüyorum
    marmaristeki tek kaliteli otel İberostar Grand Azurdur...
    Lidya faaln arkadaşların dedikleri gbi dökülüyo 50 senelik otel bi bakım makım falan yok
    grand azur çok kaliteli bir oteldir... Elegance ı ise hiç tavsiye etmem gerçektende vasatı geçemez... Kafa dinlersin- eğlenirsin falan zaten marmarisin nüfusunun yüzde 70 i turisttir yazın nedense çok severim marmarisi gayet hoş ve güsel bir yerdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan -- 29 Temmuz 2005, 19:21:40 >
  • ya gittte ora diil başka yer tatil işte neticede tadını çıkar
  • arkadaşım daha yeniankraya taşındım marmaris ten 3 yıl yaşadım orda , lidya bahane , grand azur severim ama en iisi yalnız biraz keseyi açıcan , grand yazıcı nam-ı değer marmaris palace .... müthişşş bi yer , bi daha çıkmak istemiyo oterlden , bide pinata otelde animatörlük yaptım , orası hafiften ufak ama eğlenceli animasyonlar ii dir valla ,,, bide orda animatörlerden iso ya sorarsan eylül kim diye hemen söler...
  • grandy yazıcı marmaris palace grand azurdan ucuzdu en son bea
  • Ben orada kalıyorum yazlık var ama otel olarak içmelerdeki otelleride öneririm marmaris palace mesela yada laguna.Daha bir çok var aslında gelip sorman lazım en azından bütçen ne ise ona göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.