Şimdi Ara

Mars 90 Lv Full Farm Glavier - Bow - 87 Glavier Resimler Eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nick:__WiTcH__
    Weapon:Glavie
    Set:+5 Full Blue
    Stat:FuLL str 1 int bile kacmamistir
    Fiyat:450 YTL İzmir İci Elden (İzmir Disi PTT Havalesi İle olabilir)
    90 Lv Full Farm Chardir Serverin Sayili Charlarindan Biridir Daha detayli ss ler Raper088@hotmail.com dan atilir veya 0538 490 19 19 dan ulasabilirsiniz

Resim Asağıda

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Server:Mars
    Nick:eLeGaNCe
    Weapon:Bow
    Set:+5 Full Blue 3 veya 4 str eksigi vardir itemlerde geri kalan blueler FULL
    Stat:Full str 1 int biile kacmamistir
    Fitay:450 Ytl İzmir İci Elden (İzmir Disi PTT Havalesi İle olabilir)
    90 Lv Full Farm Chardir Serverin Sayili Charlarindan Biridir Daha detayli ss ler Raper088@hotmail.com dan atilir veya 0538 490 19 19 dan ulasabilirsiniz
    boyle yazıyorum cunku serverde baya bı farmsız char var daha farmlarını bıtıremeyen cok arkadas var o yuzden serverde suan baya ustun charlar

Resim Asağıda

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Server:Mars
    Nick:FaSTiNG
    Stat:Full str bundada 1 int bile kacmadi:D
    Fiyat:250 YTL
    bunun seti +3 blue + accacorry + weapon gordugunuz gıbı resımde glavie gayet guzel + eksıgı var +8 de patladıda:D sonra sogdum basmadım
    İletisim: raper088@hotmail.com msn işler yuzunden fazla giremiyorum ama numaramdan 7/24 ulasabılırsınız 0538 490 19 19 caldırsanızda donerım sıze
    Farm:Suan Full Farm Degil 5 Lv Farm Eksigi Var Ama Diger Charlar FULLFARM dir.

Resim Asağıda

Yada Charlar Herangi Bi Serverde Sun Chinese Weapona tks edilir SADECE SUN CHİNESE burdanda ulasabilirsiniz özel msjlarinizla ama telden daha cabu ulasabilirsiniz^^.

Hele Mars serverinde sun glavie olursa bowcu charla glavierciyi verırım 90 Lv olanlari sun bow olursa 2 glavierciyi veririm marsa özel:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nispet -- 19 Eylül 2008; 15:03:50 >

• Kusursuz gözüküolar yalnız skill ve item tablosunu da eklersen daha faydalı olucaktır

Up...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallRock

Kusursuz gözüküolar yalnız skill ve item tablosunu da eklersen daha faydalı olucaktır

Up...
    fazla zamanim yok gece eklemeye calisirim arkadaslar Mars serverinde tanidiklarinizda varsa sorabilirsiniz gece item ve skiileri ekleyicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: nispet

fazla zamanim yok gece eklemeye calisirim arkadaslar Mars serverinde tanidiklarinizda varsa sorabilirsiniz gece item ve skiileri ekleyicem

Alıntıları Göster
    takas düşünüyomusun lwl 87 için ? up...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romeo86

takas düşünüyomusun lwl 87 için ? up...

Alıntıları Göster
    olabilir teklif ettigin charin bilgileri özelden atarsan linki felan bi bakayim
  • quote:

olabilir teklif ettigin charin bilgileri özelden atarsan linki felan bi bakayim

Alıntıları Göster
    Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lobb -- 20 Eylül 2008; 14:32:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lobb

Edit

Alıntıları Göster
    bu arkadaş doğru söylüyosa ben takastan vaz geçtim kardeşim
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadasim ben Chari Alan Kisiyim Dun Telefondan Konusmustuk Seninle Dedin Bana Okul Zamani 50 Ytl bulmam zor beim yapabilcegim bisi yok verdigim parayi cikarmam gerekior charini baskasina kaptırdın aldım sana aldıgım fıyata 50 ytl yede verıyorum bos olarak ama 50 ytl bulamam dedin:S
  • quote:

Alıntıları Göster
    Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lobb -- 20 Eylül 2008; 14:32:43 >
  • quote:

Arkadasim ben Chari Alan Kisiyim Dun Telefondan Konusmustuk Seninle Dedin Bana Okul Zamani 50 Ytl bulmam zor beim yapabilcegim bisi yok verdigim parayi cikarmam gerekior charini baskasina kaptırdın aldım sana aldıgım fıyata 50 ytl yede verıyorum bos olarak ama 50 ytl bulamam dedin:S

Alıntıları Göster
    Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lobb -- 20 Eylül 2008; 14:33:16 >
  • quote:

Edit

Alıntıları Göster
    bune la :D kendinmi yazdin bunu :D neyse beni hic bisi rahatsiz etmez sonucda satin aldim ben adim berk dun telefonda konustuk bundan sonra sanada 50 ytl ye vermıyorum haberın olsun ^^ dun konustuk ve bana hırsız dedın suan neyse artık herkes gıbı eskı charında olsa sanada 250 ytl hakkını kaybettın^^ suclamakla
  • quote:

Edit

Alıntıları Göster
    Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lobb -- 20 Eylül 2008; 14:33:18 >
  • quote:

bune la :D kendinmi yazdin bunu :D neyse beni hic bisi rahatsiz etmez sonucda satin aldim ben adim berk dun telefonda konustuk bundan sonra sanada 50 ytl ye vermıyorum haberın olsun ^^ dun konustuk ve bana hırsız dedın suan neyse artık herkes gıbı eskı charında olsa sanada 250 ytl hakkını kaybettın^^ suclamakla

Alıntıları Göster
    he gelip calan kisiyi dovebilirsin zaten adresi ben verdim 14-15 yasinde elemanlar sizi tokatliyo onlari dovebilirsin ama buraya gelip bu chari benden hayatta alamassin para verdim sonucda
  • quote:

he gelip calan kisiyi dovebilirsin zaten adresi ben verdim 14-15 yasinde elemanlar sizi tokatliyo onlari dovebilirsin ama buraya gelip bu chari benden hayatta alamassin para verdim sonucda

Alıntıları Göster
    Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lobb -- 20 Eylül 2008; 14:33:20 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    arkadasim alayiyla gel chara sonucda 50 lira para vedım cafedekı velete:D bombos char artık sanada vermıyorum 50 ytl gelıp alabılırsen al yada 250 ytl^^ bole kendın bısıler yazma ve bu forumda oyle kufur etme kendi accountdun iicn zarar
  • quote:

arkadasim alayiyla gel chara sonucda 50 lira para vedım cafedekı velete:D bombos char artık sanada vermıyorum 50 ytl gelıp alabılırsen al yada 250 ytl^^ bole kendın bısıler yazma ve bu forumda oyle kufur etme kendi accountdun iicn zarar

Alıntıları Göster
    Tmm Bekliyorum yanliz tekrar soyleyım chara 50 ytl verdım ve sana artık 50 ytl ye gerı vermıyorum boyle suclamandan sonra bu chara ben para verdim bu chari benden alamicanıda bılmen gerekıyor bu sekılde bı yere varamazssın en kotu ıtem var zaten cekerım 1 plus 7/24 bot yaparım serverde nature nın onunde kasarım bu char gorursun sorun degıl benım ıcın ^^ 1 pluas bıter ıs

• quote:

Tmm Bekliyorum yanliz tekrar soyleyım chara 50 ytl verdım ve sana artık 50 ytl ye gerı vermıyorum boyle suclamandan sonra bu chara ben para verdim bu chari benden alamicanıda bılmen gerekıyor bu sekılde bı yere varamazssın en kotu ıtem var zaten cekerım 1 plus 7/24 bot yaparım serverde nature nın onunde kasarım bu char gorursun sorun degıl benım ıcın ^^ 1 pluas bıter ıs

Alıntıları Göster
    Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lobb -- 20 Eylül 2008; 14:33:24 >
  • quote:

Edit

Alıntıları Göster
    neyse islerim var senınle buradan konusmuycam sen hakkını kaybettın yarın buna plus cekıcem ve butun gun bota koyup naturenın yanında kasıcam ve pazar gunu butun gun cafede senı beklıycem baakayım calankısıleremı bısı yapıon yoksa banamı
  • quote:

neyse islerim var senınle buradan konusmuycam sen hakkını kaybettın yarın buna plus cekıcem ve butun gun bota koyup naturenın yanında kasıcam ve pazar gunu butun gun cafede senı beklıycem baakayım calankısıleremı bısı yapıon yoksa banamı

Alıntıları Göster
    Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lobb -- 20 Eylül 2008; 14:33:26 >
  • quote:

Edit

Alıntıları Göster
    Arkaaslar FaSTiNG satilik degildir yada teklifler ozelden bu adama ınat pre plus cektım ve kasıcam suan malmıdır nedır charı calan kısıden aldım oda bılıyor ama neyse uzatmaya gerek yok onemlı olan benım ne bılgıdım sadece Mars serverınde Tks yapılır char ıle obur turlu satılıktır suan 88 Lv dır pre plusu petı felan vardır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.