Şimdi Ara

Mars’a tek yön gidişli bilet fiyatı belli oldu: 200 bin dolar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
5
Favori
5.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanla o fiyatlar düşecek ve uçak bileti alır gibi alacağız, vay be adamlar nasıl çalışıyor bizde de köprüye duble yola alkış tutuluyor.
  • Tek yön mü? Dönüş yok sanırım :D "ölmek var dönmek yok" ya da dönüş bileti daha pahalı, tabi orada olduğun sürece de nefes alıp emek içmek için para ödemeye devam edeceksin, sen bilirsin :D İyimi marsa ilk butik oteli de ben açıyorum yarım pansiyon :D
  • tamamen PR çalışması

1: yapılabilirliği yok daha cihazı zorla gönderdiler neymiş insan gönderip koloni kuracakmış. çok uzak gelecekte belki

2: daha dünyada sorunları çözemiyorlar. her gün 1000 lerce insan ölüyor orta doğuda

3: afrika da hala insanlar açlıktan ölüyorlar

4: dünya yüzeyinin hala çok azı kullanılıyor adamlar fantezisine marsa yerleşmeye calisiyorlar

tabi bunların hepsi yersen

en komiği ise 200000 dolara götürecez demek

sen amerikaya 200000 dolara mülteci bile almazsın - marsa alacakmış bak bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 29 Eylül 2016; 13:08:10 >
  • Beleş gidemiyor muyuz? Mars'ta ayak işi yapacak adam lazımdır, ben bavulları toplayıp gidebilirim.
  • Dh ölücüleri hediye çeki falan 100 liraya halleder bu işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orada kurulacak suni yasam alani nasil acaba? Onun hakkinda da bilgi ekleseydiniz keske. Bir de oraya gitmeden once gideceklere 1 ay o ortami simule etseler iyi olurdu sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

2023 de kopru acacaz havalimani yapacaz adamlar uzaya gidecek marsa yerlesecek vay arkadas

zamaninda bunlar yapilsaydi erdogan zaten yapilani yapmayacakti

• Marsta zenginlik fayda etmez yalnıZ.
  • he tamam he bu memleket 1940da bile kendi %100 yerli ucagini yapti ucak fabrikalarini kahraman menderesiniz ve partisi kapattirdi

• Arkadaşlar Mars sıcak fırsatları ne zaman olur şöyle bir 50 bine gelse de 4 tane alsak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

he tamam he bu memleket 1940da bile kendi %100 yerli ucagini yapti ucak fabrikalarini kahraman menderesiniz ve partisi kapattirdi

erbakinin fabrikalari ne oldu ecevit ne yapti ?

• Mars’a tek yön gidişli bilet fiyatı belli oldu: 200 bin dolar
  • jupitere gitmek isteyen olursa kampanyamız var cadence space traveller firmamız . gidiş dönüş dahil 1.900.000 tl

1 hafta jupiter tatili ay a da uğrayacak . uçağımız 100 kişilik . jupiterde wc yemek barınma için gerekli otellerimiz hazır
  • kredi yorumuna cevapları okuyunca ben

Mars’a tek yön gidişli bilet fiyatı belli oldu: 200 bin dolar
  • Yabancı ülkeler uçuşa geçti biz halen kalkıştayız.

• Ya açlıktan, ya kendi kokularından, ya susuzluktan, ya radyasyondan, ya oksijensizlikten yada donarak ölecekler. yine de değer. Bence Venüs'ün bir şekilde domino etkisiyle yörüngesini dünya mars arasına çekmek daha akıllıca.

• quote:

Orijinalden alıntı: cadence1

jupitere gitmek isteyen olursa kampanyamız var cadence space traveller firmamız . gidiş dönüş dahil 1.900.000 tl

1 hafta jupiter tatili ay a da uğrayacak . uçağımız 100 kişilik . jupiterde wc yemek barınma için gerekli otellerimiz hazır

Artık uçakla yolladıkları insanları antartikanın ötesindeki bölgeleremi gönderirler yoksa, girişi yasak olan 51. bölgeyemi orası belli değil .

Seç locadan bazı kişileri ver eline bir kaç milyon dolar sus payı, hayatın boyunca burada yaşayacaksın diye, adam cehenneme bile gittim der

Aaaah ah antartika ötesinde ne var acaba.

Şaka bir yana milleti feci dalgaya aldılar 500 sene boyunca, gözümüzle gördüğümüz şeyi senelerdir bizden nasıl sakladılar ben ona kafayı yiyorum

• Demek ki neymiş bir kaç işe yarayacak çalışan dışında parası olan ama bir işe yaramayan insanların gideceği bir yer! Allah'tan sadece gidiyorlar. Yani dönüşleri yok.
    Gidişinn olsunda dönüşün olmasın atasözü gerçek oluyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

quote:

Orijinalden alıntı: cadence1

jupitere gitmek isteyen olursa kampanyamız var cadence space traveller firmamız . gidiş dönüş dahil 1.900.000 tl

Artık uçakla yolladıkları insanları antartikanın ötesindeki bölgeleremi gönderirler yoksa, girişi yasak olan 51. bölgeyemi orası belli değil .

Seç locadan bazı kişileri ver eline bir kaç milyon dolar sus payı, hayatın boyunca burada yaşayacaksın diye, adam cehenneme bile gittim der

Aaaah ah antartika ötesinde ne var acaba.

Şaka bir yana milleti feci dalgaya aldılar 500 sene boyunca, gözümüzle gördüğümüz şeyi senelerdir bizden nasıl sakladılar ben ona kafayı yiyorum

Siz düz dünyacılar bi bitmediniz arkadaş, bi bitmediniz ya...

• kimin biteceği doğal seçilim yoluyla belli olacak merak etme.ilerki zamanlarda ilkokul çocukları, insanlar NASA küresine inanıyorlarmış diye gülecekler.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.