Şimdi Ara

Marş İhraç etmeyen tek ÇARŞI herhalde :)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fenerbahçenin meşhur "YAŞA FENERBAHÇE" marşının ispanyolcası :)

http://www.simgolo.com/TV/379918271614.smgl

Buda Galatasarayın çıldırını hemde bosna versiyonu dahil :))

http://www.simgolo.com/TV/372918271614.smgl BOSNA VERSİYONU

http://www.simgolo.com/TV/375918271614.smgl RİVER PLATE VERSİYONU

Amacım tartışma başlatmak değil sadece çarşıya artık kimsenin beste hırsızı dememesi :)

• Dostum Beşiktaş trübünlerinde oluşan bestelerin yüzde 70 i kendisine aittir..diğerleri ise çeşitli dünya kuluplerinin taraflarından alıntılarla yapılmıştır..
    Ama bu işte takipçi olmak önemlidir..nitekim beşiktaş söyledikten sonra fenerin söylemesi ciddi anlamda komik kaçmaktadır.
  • İhraç etmiyor olması imâl ettiği anlamına mı geliyor?
  • imal ettiklerimizi sen dahil herkes biliyor bunu tartşmam bile

quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

İhraç etmiyor olması imâl ettiği anlamına mı geliyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zibidi_romeo

imal ettiklerimizi sen dahil herkes biliyor bunu tartşmam bile

quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

İhraç etmiyor olması imâl ettiği anlamına mı geliyor?

Bir örnek rica etsem? Sadece bir, fazla değil.
  • seninle ağladık seninle güldük biz
    sevdanın uğruna canlar verdik biz
    siyahın zindan olsun, beyazın aydınlık
    herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK !

ispanyolcasını bulamadık kendimiz yapalım dedik
  • Hayır beste, marş ihraç etmeyince ne oluyor? Kupa mı veriyorlar, madalya mı takıyorlar? Veya ihraç edenler toplumdan dışlanıp ayıplanıyor mu? Nedir yani bu kadar özel olan? Bu bir üstünlük göstergesi mi? Ne güzel kendi marşınızı kendiniz yapın, dinleyin, eğlenin. Diğerleriyle alıp veremediğiniz nedir?
  • quote:

seninle ağladık seninle güldük biz

3'lü ? Bizden çalmadınızmı,Fener'de çaldı 3'lüyü bizden.
  • dostum bizm kimseyle alıp veremediğimiz yok başkalarının bizimle ne alıp veremediği var..Millet hiç bişey yapmazken çarşıya laf atıyor yapamıyorlarsa susmayı bilsinler o zaman.Osuruktan nem kapan beşiktaştan biliyor !

quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

Hayır beste, marş ihraç etmeyince ne oluyor? Kupa mı veriyorlar, madalya mı takıyorlar? Veya ihraç edenler toplumdan dışlanıp ayıplanıyor mu? Nedir yani bu kadar özel olan? Bu bir üstünlük göstergesi mi? Ne güzel kendi marşınızı kendiniz yapın, dinleyin, eğlenin. Diğerleriyle alıp veremediğiniz nedir?
  • TSL' de ÇARŞI diye takım mı var

Yok yani topikte Çarşı yapmadı ama Fenerbahçe ve Galatasaray yaptı diyorda. O yüzden sordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

TSL' de ÇARŞI diye takım mı var

Yok yani topikte Çarşı yapmadı ama Fenerbahçe ve Galatasaray yaptı diyorda. O yüzden sordum.

Çarşıspor var ama onlar futbol oynamaya karşı
  • benm ne demek istediğimi anlayacak kadar zeki olduguna inandıgım için bu soruna cvp vermiyorum
    quote:

• quote:

Takımları ne halde görmüyolar hala bunlarla uğraşıyolar.Ama onlara hak vermek lazım,takım olmayınca başka alanlarda başarı elde etmek istiyolar.
  • quote:

seninle ağladık seninle güldük biz

Beste demişsin güzel kardeşim beste, güfte değil:)

Bana bunun "Çarşı tarafından yazılmış olan" melodisini dinleyebileceğim bir link verir misin?

Ya da bırak boşver daha neyden bahsettiğinden haberin yok ki senin...
  • kusura bakma sizin gibi masa başı işlerde pek yeteniğimiz yok.ayrıca takımları ne halde dediğin takımı kendi sahanda bu sene hakem sayesinde yenebildin tabi siz alışıksınız böyle şeylere ariflerden hakanlardan

quote:

Orjinalden alıntı: TheM

quote:

Takımları ne halde görmüyolar hala bunlarla uğraşıyolar.Ama onlara hak vermek lazım,takım olmayınca başka alanlarda başarı elde etmek istiyolar.

• Hocam sanırım ne söylemek istediğimi tam olarak anlatamadım.

BJK= Çarşı mı yada Çarşı > BJK' mı

Çarşı'lılar BJK dahil herşeyden herkesten üstünmüş gibi davranıyorlar gibi geliyor bana.

Hocam ukalalık olarak algılama bir tavsiye olarak söyliyeyim. En iyi marşı biz söyleriz gibi işlerle uğraşırken Biraz da Demirören'e tavrınızı gösterip ya düzelmesini sağlasanız yada takımı bırakmasını sağlasanız. Kısacası Beşiktaş için bir şeyler yapsanız daha iyi olmaz mı?

Çarşı gibi bir oluşumun Demirören'e karşı sessiz kalması açıkçası beni çok şaşırtıyor..

quote:

benm ne demek istediğimi anlayacak kadar zeki olduguna inandıgım için bu soruna cvp vermiyorum
    quote:

• ben ne demek istediğini anlıyorum hocam sadece kendini bilmez 100 200 kişi çarşı adını kullanarak bir şeyler yapmaya çalışıyor.Bunu tüm beşiktaşlılara mal edemeyiz.
    Nasılki kezmana alexe saldıranlar tüm fenerlilere mal edilmiyorsa.
    Çarşı sadece bir oluşum ve kesinlikle beşiktaştan büyük değildir ama artık beşiktaş denildimi çarşı, çarşı denildimi beşiktaş birlikte anılıyor ki buda doğal oldugunu düşünüyorum..

Neyse ben topiği açarken tartışma amaçlı açmadıgımı söylemiştim. Birbirimizi fazla kırmanın anlamı yok
    quote:

Hocam sanırım ne söylemek istediğimi tam olarak anlatamadım.

BJK= Çarşı mı yada Çarşı > BJK' mı

Çarşı'lılar BJK dahil herşeyden herkesten üstünmüş gibi davranıyorlar gibi geliyor bana.

Hocam ukalalık olarak algılama bir tavsiye olarak söyliyeyim. En iyi marşı biz söyleriz gibi işlerle uğraşırken Biraz da Demirören'e tavrınızı gösterip ya düzelmesini sağlasanız yada takımı bırakmasını sağlasanız. Kısacası Beşiktaş için bir şeyler yapsanız daha iyi olmaz mı?

Çarşı gibi bir oluşumun Demirören'e karşı sessiz kalması açıkçası beni çok şaşırtıyor..

quote:

benm ne demek istediğimi anlayacak kadar zeki olduguna inandıgım için bu soruna cvp vermiyorum
    quote:

• quote:

Hocam bana öyle pek 100 - 200 kişi gibi gelmedi ama. Neyse konuyu fazla dağıtmayalım.
  • merak etme hocam şu allahın belası demirören gittikten sonra o çürük elmalarda yok olup gidecek emin ol

quote:

quote:

Hocam bana öyle pek 100 - 200 kişi gibi gelmedi ama. Neyse konuyu fazla dağıtmayalım.

• quote:

kusura bakma sizin gibi masa başı işlerde pek yeteniğimiz yok.ayrıca takımları ne halde dediğin takımı kendi sahanda bu sene hakem sayesinde yenebildin tabi siz alışıksınız böyle şeylere ariflerden hakanlardan

quote:

Orjinalden alıntı: TheM

quote:

Sen o 2 şampiyonluğu içine sindirebiliyorsan sorun yok..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.