Bildirim
##Mars##Marstakiler Buraya;)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bende marstayım fakat -30 um^^ nolcak almıyacağınmı guilde
id: _LightPower_ -
Guild benim deil Haftasonu masterı ikna etmem gerek
quote:
Orjinalden alıntı: kolosutrom
bende marstayım fakat -30 um^^ nolcak almıyacağınmı guilde
id: _LightPower_
-
Bir arkadaş var 22 lvl filan marsta güild arıyordu iyi kasıyor söyleyeyim alırsanız -
marstaki insanlık bitmiş 80 lvller bile gururlarını 250 k ya satıyolar bende marstayım servetim burda oyuzden ayrilamiyom :) -
Hihi..
Bol şanslar.. 29 lv im Beast in Guıldin deyim
{25 te mi ne girmiştim ^^ } -
??????Ne diyo bu yaw????Abdestli Abdestli icine Tecavüzcü Coşkun girmiş
quote:
Orjinalden alıntı: SerdarS9
marstaki insanlık bitmiş 80 lvller bile gururlarını 250 k ya satıyolar bende marstayım servetim burda oyuzden ayrilamiyom :)
-
Ben Marstayım 43 lvlim şu an bi guildim yok ama bi abime söz verdim kusura bakma... :) -
patlican benn BiG_sMoKe o guild bnce arttık eskidi -
Civciv cikacak kus cıkacak bu clan sonsuza kadar mı yasayacak?
-
Bende marstaydım ama oyunu bıaktım bakteri hatırlarsan serverin ilk acıldığı zamanlar aynı guilddeydik fuildin adıda Unique_Turks felandı galiba hatırlarsın galiba nickim : 3lack_NighT dı.Nese şimdi oyunu bıraktım sro suz bir hayat zevksiz ama güzel En azından hergün küfür yemiyorum
-
Bende marstayim nickim FaSTiNG bakteri senı bıkackez gordum bugunde hotanda gordum beni gel oldur dıom pk ligim gecsin diom hic orali bile olmuon :D TG de pk oldum BLACK _ DEWİL senin yzünden ezikbi cocugu pk oldum orda senı oldurseydım pk olcaktım TG yide ben alcaktım WİZARLARDAN NEFRET EDİOYURM -
quote:
Orjinalden alıntı: FasTGT
Bende marstayim nickim FaSTiNG bakteri senı bıkackez gordum bugunde hotanda gordum beni gel oldur dıom pk ligim gecsin diom hic orali bile olmuon :D TG de pk oldum BLACK _ DEWİL senin yzünden ezikbi cocugu pk oldum orda senı oldurseydım pk olcaktım TG yide ben alcaktım WİZARLARDAN NEFRET EDİOYURM
Hadi yaa ?
Bugun TG kafamın üzerine düştü !
Pt ye adam aldım , adam dedi nerde bekliyim ? Dedim Kalenin solunda bekle , [ pt de kimse orda beklemio ] neyse adam Jangan dan geldi.. Durdu önümde , dedim burda bekleme burda ben beklicem , adam yok yok ii bura :D :D dio.. Neyse uzattı bu bende attım bunu pt den , 2 dk sonra TG kafamın üzerinde belirdi.indim attan açtım zerk i daLdım , bu adamda açtı zerk i daldı o aldı ...
2mizde nukerdik , ama şans , adam oyundan pek anlamıyordu acıkcası..
Ben Heuksal Skill leri ile Crit bekledim gelmedi , adam sadece nuke attı , Fire , Light cold..
En sonunda kesti , nasıl olduysa arkadaş olduk
Geçmiş olsn sana , haberim yoktu pk oldugundan, Bu arada sende benim pt de miydin ? Yoksa o cerb veya ivy pt miydi ?o kadar pt 'm varki karştırdım
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X