Şimdi Ara

MARŞ MOTORU ÇALIŞMIYOR FİAT ALBEA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
13.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _AdreaLisT

Anladım hocam en iyisi ben başka bir ustaya daha göstereyim bu durumu çünkü durduk yere akü değiştirmeyelim götürdüğüm usta akünün ömrü azalmış dedi yani o enerjiyi veremiyormuş ama o göstergeleri denedim dediğiniz gibi az birşey ışıkta azalma oluyor marşa basınca çalışıncada düzeliyor.

Aküyü değişmeye lüzum yok, akü öldüğü zaman değiştirirsiniz. Işıklara marş motoru tık tık yapıp çalışmadığında bakın kısılma yoksa marş motorunda sorun var, sizin gördüğünüz normalde olur zaten.

Saygılar...
  • hocam marş motoru ilk kez bugun tık tık yaptı ve çalışmadı.Yarında dediğinizi uygulayacağım ilginiz için teşekkürler
  • quote:

hocam marş motoru ilk kez bugun tık tık yaptı ve çalışmadı.Yarında dediğinizi uygulayacağım ilginiz için teşekkürler

Önemli değil, marş motoruna baktırın sorun kalmayacaktır.

Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene aynı sorunu bende yaşadım starta bastığımda tık edip kalıyodu en az 5 6 defa denemem gerekiyodu çalışması için radyo,klima ve camlar çalışıyordu marş motorunun otomatiği bozulmuştur dediler götürdüğüm ustada aynısını söyledi ufak bi parçasını değiştirdi o günden beri sorunsuz kullanıyorum

• Marş motoru nun üstüne demir birseyle tıkla çalışır

• doenitz kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ederim marş motoru nerede oluyor tam olarak?
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ediyorum cevabınız için usta akü dedi fakat bende marş motorundan şüpheleniyorum.
  • Aracın marşının basmamasının birçok nedeni olabilir. Herşeyiniz sağlam olsa bile akünüz marş motorunuz marş dinamonuz vb. belkide araç anahtarı okumuyordur immobilizer hatası olabilir. Daha fazla bilgi için buraya bakabilirsiniz--->>> http://bilgibahcem.blogspot.com.tr/2015/01/arabamn-mars-basmyor-arabalarn-mars.html
  • arkadaşlar arabam albea 1,3 sole yoldan geldim stop ettim tekrar çalıştırdım hırhır etti çalıştı tekrar stop edip çalıştırdım yine aynı eloktronik hiçbir sorun yok ama marş basmıyo hiç ses yok acaba benimki de arkadaşınki gibi bir sorun olabirmi yoksa başka bir şey mi var ?
  • apulak A kullanıcısına yanıt
    konuyu açalı yıllar olmuş ama cevaplayayım :) ben aracı bir süre daha o şekilde kullandım . bir süre sonra çalıştırmak istediğimde marş dinamosu kırıldı ve vurdurup sanayiye götürdüm :) 70 tl karşılığında değiştirmiştim ve sorunum halolmuştu.
  • quote:

konuyu açalı yıllar olmuş ama cevaplayayım :) ben aracı bir süre daha o şekilde kullandım . bir süre sonra çalıştırmak istediğimde marş dinamosu kırıldı ve vurdurup sanayiye götürdüm :) 70 tl karşılığında değiştirmiştim ve sorunum halolmuştu.
    kırik değildir o, kirilsa duramazdin marş motoru kömürüdur o.. albea paliolarda kronik

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.