arkadaşlar MARS serverındaki 76 LWLLİ NUKER CHARIMI PHOENİX SERVERINDA 70 + bir charla takas etmeyi düşünüyorum...İTEMSİZ TAKAS YAPACAĞIM...İLGİLENENLER BURADAN BANA ULAŞABİLİRLER...ssleride ciddi olanlara msnden atarım... http://www.rev6.com/player/Mars/_ThEnd_.html işte burdanda charı görebilirsiniz...
UP
İNŞ BULURSUN TAKAS edebilecegin güsel bi char
charın ss lerini koymak zorundasın
TEŞEKKÜR EDERİM SELİM ABİ xD inş. takas edecek kişi bulurum UP PLS sslerini ciddi olanlara msn mi verip msnden atarım...
UP hadi beyler bari yorum yazın char nasıl
SATILIKTA OLABİLİR AMA İTEMSİZ SATCAM... UP
UP!!! HERKEZE GÜNAYDIN
kurallar gereğin çarın sslerini koyman gerek galiba (en son öyleydi ) ayrıca satış bölümüne açılması lazımdı galiba (öyle tahmin ediyorum)
bir de ayrıca çar hakkında yorum yapın demişsin. verdiğin linkten itemleri görebiliyorum sadece (skill vb. şeyleri görebilme bölümü varsa söylerseniz sevinirim.) itemsiz satıcam demişsin. ozaman pek bir anlamı olmuyor bence.
Birincisi charın sslerini msnden ciddi olanlara atacağım. İkincisi satış bölümünde açılmasıyla fazla fark etmez. Üçüncüsüde charın sslerini verdiğim linkte birazda olsa görüpte yorum yapabilirsin
UP!!!
UP!!!
fazla UP lama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme