Şimdi Ara

^^MaRs SErVerİnDe SAtIlIk 71 LW Vizard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nick: DonQuiJotE
    Server: Mars
    Yan Skil : Bard

68 +3 weapon, 69+3 chest,67+3 robe,68+3 legs,65+3 shoulder,64+3 hands,66+3 food

Fiyatını 130 ytl olarak düşünüyorum ama pazarlık payı vardır lütfen ciddi olanlar buu_cocuk_deli@hotmail.com adresinden bana ulaşsınlar ptt bank aracılığı yada elden fark etmez

Resimlerde skiller 69 70 gözüküo ama şimdi ikisininde master ı 71 lw bankada 72+4 silahı hazır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stafturk -- 21 Temmuz 2008; 18:11:31 >

• ciddi değiliz , resimleri görmeyi hak etmiyoruz..
  • resim koymayı bilmediğim için sory
  • bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
  • bu ara dolandırıcı çok bu yüzden kullanıcılar resim isteyecektir
  • tmm forumlardan öğrenir koyarım
  • kardesim resim koymayı bilmiyorsan foruma ozamn yazıda yazma bu kadar da olmayın ya ugrasın ogrenmeye calısın cok zor birsey degil image ye basıp sonra resmi siteden url yapıp image yazısına koyacaksın zor degil yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up Hayirli Satişlar Donquestie alinin guıldden nie cıktınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cmos1903

Up Hayirli Satişlar Donquestie alinin guıldden nie cıktınız?

Tebrikler ivy için ^^
    Yarım saat oldu ama

@stafturk

hocam ne bicim nick'in varmış bea, hiç kimse dogru söyleyemiyor (ben ve sende dahil)

Edit :Bir şeyi çözemedim , sen Bard'ın skill lerini çekerken Ong'larda nasıl oluyorda ekranda kaç tane Niya Archer kestiğin çıkıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 17 Temmuz 2008; 10:10:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

Tebrikler ivy için ^^
    Yarım saat oldu ama

@stafturk

hocam ne bicim nick'in varmış bea, hiç kimse dogru söyleyemiyor (ben ve sende dahil)

Edit :Bir şeyi çözemedim , sen Bard'ın skill lerini çekerken Ong'larda nasıl oluyorda ekranda kaç tane Niya Archer kestiğin çıkıyor ?

bir orası onglar deil niya hunterlerin bulunduğu bölge ikincisi nick in okunuşu donkişot herkesin bilgiği kahramanın ismi biraz değişik yazılmış okadar dikkat edilirse anlaşılıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: stafturk

quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

Tebrikler ivy için ^^
    Yarım saat oldu ama

@stafturk

bir orası onglar deil niya hunterlerin bulunduğu bölge ikincisi nick in okunuşu donkişot herkesin bilgiği kahramanın ismi biraz değişik yazılmış okadar dikkat edilirse anlaşılıyor

Tamam 35,7 derece ateşim var dogaldır bunlar

• quote:

Ali abinin guıldınden arkilerin guıldıne girmek için çıkmıştım o guıldide beğenmediim char şuan guıldsız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.